|
| quote: | Originally posted by DrUg_Tit0
Why oh why do you polish people don't use v but use a w instead? |
Because we like it better this way 
Wiem o co ci chodzi Max. Po prostu mi w kurwja jak Amerikani paca na Polsce, i jak Bush ma polska glemboko w dupie. Amerikani prawje nas zabili w drugim wojnim swiatowim dla tego ze czekali za dlugo ze be nas pomozic. Jak Amerika pociebowali pomoc na wojna terrorismu, to Polace bile pierwsi ktury pomogli. Nasze chlopcu wislalisme do Iraq i to na konjec. Ktury kraj stanel oko Amerikani jak z kapturowali Sadama? To tak, POLACE!! Zaowasz ze ANI JEDNEGO osoba w Americe wie o tym! 
Po prostu objecalam ze nie bede mieszkac w Americe jak jus szipko ige na ruina. Nie nawidze osobow w Americe, i frszyskich znaomow ktury mam sa naj wiecej polakow. Tesknie bardzo za Polsce.... Cala moja rodzine tam sa, i planuje tam wrocic jak naj szypczaj.
Bardzo dobze wiem ze jest bardzo trudno ze be dostac prace na embassy, ale to bede robic! Mam dobre stopni, i sie studjuje jak naj wiesej. Dowiedzalam sie, ze DjDeComp (hiba to jego nick), ma siostra kture pracuje w embassy w polsce! Moze z jego siotra powidnam kontaktowac! 
Max!!! Ty mieskasz w missuagi?! Ja tam bilam nawet nie dwie tigodnie temu! Jestem zazdrostna! Mieskas o kolo same polace!
|