|
הנה כמה קטעים שאהבתי מהזמן האחרון.סליחה מראש אם אני אמליץ כאן על קטע שכבר הומלץ פשוט לא עקבתי בזמן האחרון אחרי מה שקורה בפורום.השקעתי בזה הרבה זמן מקווה שתאהבו:
dr. kucho - Forbidden planet
קצת טרייבל,קצת פרוגרסיב,והרבה כינורות מדהימים!איזה מלודיה מרגשת
8.5\10
Madoka - Good to Me (Vocal Mix)
קטע ווקאל האוס עם בייסליין מרקיד והווקאל גם טוב.יש בווקאל משהו ירו-דאנסי כזה חח.יש גם גרסאת דאב אבל אני אישית מעדיף את הווקאלית
7.5\10
Mara - Turning It On (Maras Chooicide Dub Mix)
קטע האוס ממכר ומדהים עם ווקאל מצויין.משהו בטראק הזה ממש מהפנט
8.5\10
Safri Duo - Rise (Leave Me Alone) (Airbase Damage Remake)
יש משהו מטריף בקטע הזה.ללא ספק.קטע לא ממש אופייני לאיירבייס וגם לא לסאפרי.הזכר היחיד לסאפרי זה השילוב של קטעי התופים אבל לצערי הוא לא כל כך דומיננטי.רק מהדקה ה-7 מתחיל להיכנס הקטע האפליפטינגי האופייני לאיירבייס.סך הכל רוב הקטע יושב על בייס ליין של טקטראנס,מה שמבטיח קטע שדופק את הראש.וכמובן אי אפשר לשכוח את הקטע השקט בליווי הגיטרות המדהימות החל מ4:10 דקות.טקטראנס+מלודי+אפליפטינג.מה עוד אפשר לבקש
9/10
Electic Kid vs. Fred Backer - Now or Never (Original Mix)
עוד קטע שיושב על בייסליין חזק,אופייני לסגנון של הקטעים האחרונים של בייקר.
רק בדקה ה-5:30 הקטע מתחיל להישמע מענין,כשלפתע הוא יוצא מהמונוטוניות שלו לטובת משהו קצת יותר מלודי.אהבתי
7\10(ההתחלה המשעממת קצת הרסה)
Ferry Corsten - It's Time (Luke Slater Rockers Shock Mix)
ענננק.הווקאל פשוט מדהים!אני אוהב מאד גם את הגרסא האורגינלית שהיא לא כל כך אלקטרונית,אבל כיוון שזה פורום למוסיקה אלקטרונית אני ממליץ על הרמיקס הזה שמוסיף לטראק הרבה אנרגיות .קטע חובה
9\10
Habersham - Rhetorical Question (Chris Micali Mix)
קטע פרוגרסיב מיוחד.שילוב מצויין בין הדיפ של האברשאם ובין הפרוגרסיב האוס המשובח של מיקאלי.
8/10
Habersham & Numinous-leaving tifton(Digital Witchcraft remix)
יש משהו מיוחד שדיגיטל נותנים לכל טראק שלהם.גם לטראק הזה הם מעניקים את המגע הקסום שלהם.אין לי הרבה מה לומר על הקטע.פשוט מומלץ לכל אוהבי הברייקס
7\10
Lustral - Broken (Echomen Remix)/way out west remix/lustral remix
לא ידעתי באיזה מהרמיקסים לבחור,אז החלטתי להמליץ על כולם.
הרמיקס של לוסטראל הוא בסגנון הטראנס המלודי.הגרסא האנרגטית יותר של הקטע.בהחלט שווה שמיעה.
הגרסא של אווט ווסט היא פרוגרסיב האוס עם הרגשה מסויימת של צ'יל ברייק,או איך שלא תגדירו את הסאונד שלהם.הגרסא של אקומן היא יותר כבדה ופרוגרסיבית,נוטה מעט לטרייבל.בכל הגרסאות מופיע הווקאל המצויין,ככה ששווה לשמוע את כולם.העדפה אישית:הרמיקס של אקומן
7\10
Matthew Dekay Feat. Doves & Roob V - Behind Secret Borders
ווואוו!זה פשוט קטע פרוגרסיב האוס מדהים!
יש לקטע אטמוספרה מצויינת,ואחרי השבירה נכנס קטע מלודי מהמם.קטע שיקח אתכם לעננים!
9.5\10
Jewel - Intuition (Gabriel & Dresden Lo-Tek Analog Dub)
גאבריאל ודרזדן התותחים חוזרים!!שמעתי את הקטע הזה באיזהשהו סט לאחרונה,והוא בהחלט שווה ומומלץ לכל אלה שאוהבים את הסגנון היותר עמוק ופרוגרסיבי שלהם.אחד הרמיקסים הטובים ביותר שלהם לדעתי.כשהקטע מתפרץ זה נשמע פשוט עננננק
8.5/10
The shove brothers-paranoia(dj danjo and rob styles remix)
זה חזזזק!יש בזה משהו טק-טראנסי,אבל הקטע הוא כל כולו סביב המלודיה היחודית שלו.קטע ענק
9.5\10
ולסיום,הנה הגענו לדובדבן שבקצפת, ה-קטע של הזמן האחרון מבחינתי.
make some noise for:
Outback-state of emergency(draft 2 design mix)
שמישהו יפתח חלון,כי פשוט אין לי אוויר מהקטע הזה.כמה שזה מדהייייים!
כל דבר בקטע הזה מושלם.החל מהבניה המצויינת עם המנגינה המדהימה,דרך הקטע השקט שכמעט גורם לך לבכות עם הסטרינגים המהממים שלו ועד לשבירה המאסיבית שמכניסה אותך לקטע המרכזי שנותן הרגשה של גן עדן.פשוט אין מילים.עבודת אומנות
10\10 ללא ספק
אשמח לקבל תגובות 
|