צח מה עם הדג
___________________ Never again.
quote:Originally posted by ADiSH fuck it.. dj wag - the big bang מה אתה גנוב לא ראית שרשמתי את זה ? צ'וק: Baracuda - Damn [Mark Oh Remix]
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio Shakedown - At Night Starcase - Not So Blue Massive Attack - Safe From Harm -> התבלבלת קצת פה Futureshock - Sparc לא חביבי... אתה התבלבלת דחיפה מעממת זה narcotic thrust תבדוק במילון... מה לגבי התקפה קשה - מאוד מודרני מסלולי - שקט ריבה ליצנית - חפות מפשע מישהו?...
___________________ *** WeLCoMe To ThE FuNKy PLaNeT ***
יפה צח'וש אתה בינתיים נראה לי מוביל פה
חיבור מחדש - צלול למעמקים יאללה נראה מה אתם שווים אגב אני יוותר לכם ויגיד שפאשלה - כפכף אותה היה Fluke - Slap It
quote:Originally posted by Scorchio מה אתה גנוב לא ראית שרשמתי את זה ? צ'וק: Baracuda - Damn [Mark Oh Remix] חשבתי ששכחת
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
אות מיוחדת - שכחו אותי בבית התקליטן הצייר נגד המלכה - הסרט המסטיק לא יכול להפסק
יש לי משהו די קשה הנעה כפולה-כחול מי מזהה?
לי יש משהו די קשה כוכבית - השפעה שולית
באמת למה אתם עושים את זה נתתי לכם שם אחד תעבדו עליו ומי שיזהה נעבור לבא