Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001

יש את ההפקה הגדולה שמתכננים נכון?
(בעיקר גיל שוורץ)

עכשיו בגלל שיש לי דיסקים צרובים זה דיי בעיה שאני יתקלט שם...

Old Post Oct-09-2001 23:20  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ripcurl
HardTrance (addict)

Registered: May 2001

באסה
אבל קראתי, ואין לך בעיה עם הדיסקים??

בכל מקרה יש יל משהו שיעודד אותך
כנס לאי סי קיו רגע

Old Post Oct-09-2001 23:27  Israel
Click Here to See the Profile for ripcurl Click here to Send ripcurl a Private Message Add ripcurl to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

ripcrul: סבבה אח שלי, אבל בדרך כלל טיול כזה עושים לפני הצבא, זה מה שאני מתחנן לעשות, למרות שיש לי עוד הרבה זמן, לנסוע עם כמה חברים לאיזה כמה מסיבות קטלניות..

אח שלי תעשה טובה שלח לי הודעה באיי סיי קיו
103926510

אני צריך לדבר איתך

Old Post Oct-10-2001 13:23 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
dj alonzo
Swimming Addict

Registered: Jun 2001

אני מתכנן בגיל 18, לפני הצבא ככה.. ליסוע לאיביזה עם איזה 5 חברים.... ללכת כל יום למסיבה, לחזור לארץ לישון שבוע.. זה יהיה הדבר הכי כיף שיש.
אחותי נסעה לפני שהיא התגייסה לאמסטרדם יחד עם חברים והם הלכו למלללא מסיבות... והיא גם עכשיו לפני חודש נסעה לאיה נאפה (קפריסין) יחד עם חברים.. אני מת לעשות את זה.

Old Post Oct-10-2001 14:04  Israel
Click Here to See the Profile for dj alonzo Click here to Send dj alonzo a Private Message Add dj alonzo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by dj alonzo
והיא גם עכשיו לפני חודש נסעה לאיה נאפה (קפריסין) יחד עם חברים.. אני מת לעשות את זה.

איה נאפה זה מקום פצצה!!!!!!!
הדיסקוטקים שם זה משהוא ברמה שחבל על הזמן...
נסענו כל החברים שנה שעברה (השנה נסענו ליוון) והמקום פצצות

היינו באיזה מועדון אחד -
CASTLE CLUB

משהוא ענק - כולו מצופה באבנים בכניסה עם המון פסלים וכאלה ושאתה נכנס יש שלוש קומות - מקום ענק, משהוא חייתי
מדי פעם מתארח במועדון הזה ארועים של
GOD KITCHEN
הייתי מת לחזור לשם

Old Post Oct-10-2001 16:10  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001
אין נושא

מלא זמן לא התחברתי אז אני לא מעודכן ורק עכשיו קראתי את הכל בקשר
לרדיו לי יש
ADSL
ואין לי בעיה שישתמשו בו, ולפעמים ישדרו ממנו.

Old Post Oct-10-2001 18:05  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_BoN
Senior tranceaddict

Registered: Jul 2001
אחים שלי

אני ממש אוהב טראנסים א-ב-ל אני לא ממש מבין בכל הז'אנרים למשל פרוגרסיב אפליפטינג מלודיק כל זה. אני לא ממש מבין הרי (כמעט) בכל טראק שמורידים יש מנגינה (מלודיה) אז כל מה שמורידים זה נקרא מלודיק טראנס?
אני שונא את כל ה"טראנסי MTV" כל הטראנסים שעושים להם וידאו-קליפ ושמים באמטיוי זה פשוט מחליא! גם פסיכודלי זה ממש נוראי יש איזה 20,000 טראקים כל שבוע כל אחד עושה בבית עם אותם סימפולים ואח"כ בשוק קונים קילו דיסקים פסיכודלים ב5 שקל זה ממש נוראי. או למשל שדיג'יי שם במסיבה את "סיילנס". אני שונא את סיילנס! זה כל כך ממוסחר. ואנשים מתחילים לרקוד לי את זה כאילו זה "טראנס" הכי יפה בעולם. זה ח-ר-א.
הרעיון של הרדיו זה רעיון מעולה.. אבל צריך שהוא יהיה פעיל 24 שעות ביממה וגם שהסרבר יהיה סביר כי אם מישהו נכנס ובגלל עומס על השרת הוא מתנתק, תשמעו לי, הוא לא יחזור יותר.

אז לסיכום....
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה כל הפרוגרסיב מלודיק אפיק אפליפטינג?........
אה וזה אחד הדיונים היותר טובים שראיתי והשתתפתי בהם בכל שנותיי באינטרנט (5 שנים).

Old Post Oct-15-2001 14:29 
Click Here to See the Profile for DJ_BoN Click here to Send DJ_BoN a Private Message Add DJ_BoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ripcurl
HardTrance (addict)

Re: אחים שלי

quote:
Originally posted by DJ_BoN
פרוגרסיב אפליפטינג מלודיק כל זה. אני לא ממש מבין הרי (כמעט) בכל טראק שמורידים יש מנגינה (מלודיה) אז כל מה שמורידים זה נקרא מלודיק טראנס?
או למשל שדיג'יי שם במסיבה את "סיילנס". אני שונא את סיילנס! זה כל כך ממוסחר. ואנשים מתחילים לרקוד לי את זה כאילו זה "טראנס" הכי יפה בעולם. זה ח-ר-א.

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה כל הפרוגרסיב מלודיק אפיק אפליפטינג?........
אה וזה אחד הדיונים היותר טובים שראיתי והשתתפתי בהם בכל שנותיי באינטרנט (5 שנים).

נתחיל בזה ש
silence
הוא לא חרא!!!

נעבור לזה שלא לכל טראק יש מלודיה
יכול להיות שאתה לא יודע מה זה המלודיה בטראק
הנה דוגמאות לשירים:
hard trance = Dj Tomcraft Prosac
Progressive= Vaiio - rapture
trance = Tiesto - urban train
epic = mirco de govia - Epic Monolith
phytrance= infected mashroom - well everything they have...
uplifting trance = fire & ice - souvnier de chine
techno = s.o.l - we call it techno

ויש עוד הרבה סוגי טראנס והאוס
אבל אלה היותר פופולרים

Old Post Oct-15-2001 14:43  Israel
Click Here to See the Profile for ripcurl Click here to Send ripcurl a Private Message Add ripcurl to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_BoN
Senior tranceaddict

Registered: Jul 2001
חחח

אתה יודע מה הגירסה הכי טובה של סיילנס?
בפרסומת שיש ב
MTV
הזקנים ששרים סיילנס....תאמין לי זה הכי טוב...
אני שונא את סיילנס
אבל די...על טעם ועל ריח לא מתווכחים.
ותודה על הרשימה של הטראקים אבל בכל זאת זה לא עוזר כי אני לא אוכל לזהות אותם! חוץ מאולי פסיכודלי כי זה ז'אנר מובהק.. אתם יכולים אולי לתת לי מאפיינים של כל ז'אנר?
למשל
urban train
זה טראנס כי.................
ולעומת זאת rapture זה פרוגרסיב כי................

מבינים?..... תודה מראש!!
ואם אורבן טראין זה טראנס אז גם פלייט?

אה ומה זה האוס בעצם?

Old Post Oct-15-2001 15:00 
Click Here to See the Profile for DJ_BoN Click here to Send DJ_BoN a Private Message Add DJ_BoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ripcurl
HardTrance (addict)

נתחיל מזה שאתה צריך להקשיב למוזיקה ולהקשיב לבד למאפיינים

פרוגרסיב הוא מבסיס יותר איטי והוא (רובו) קבוע
כלומר לא יהיו שינויים בביטים ובמנגינה

טראנס הוא יותר מהיר
יותר שוטף
ויש לו מלודיה דינמית

הארד טראנס הוא טראנס עם ביטים חזקים יותר
וbass מוגבר
והוא מהיר יותר משני העליונים

עכשיו תנסה לשמוע את הטראקים שרשמתי לך ולהבין על מה אני מדבר

Old Post Oct-15-2001 15:13  Israel
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

אחי כנס לפה ןתקבל הסבר מדויק על הכל

http://www.ishkur.com/features/music/guide.htm

Old Post Oct-15-2001 18:27  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
deluxe
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by dj alonzo
מעצבן אותי שמישהו כמו אמיר חממי או צ'ופי, שמנגן מוזיקה ישנה\מסחרית, נחשב אחד הדי ג'יים ה"מבטיחים" בארץ..

זה קטע מאוד מסריח ועצוב שחממי נחמש לדי ג'יי טוב
לדעתי, הוא הדוגמא המובהקת לערס ישראלי שהתבגר ומתקלט כדי למכור.
אפילו תומאס הממוסחר הוציא דיסק עם סט דיפ מאוד יפה.
חממי וגיטלמן מגעילים אותי במיוחד. גיטלמן מתקלט בפסק זמן!!! (למי שלא מאיזור המרכז- זה מועדון קטן לילדים בני 12-14)- שום זיקה למוסיקה. רק בשביל הכסף. לגבי צ'ופי- הוא לא מנגן מסחרי בכלל. שמעתי אותו ברוזלינדה בראש השנה והוא נתן סט מאוד מגוון. לא מציאה מי יודע מה, אבל יפה. חוצמזה- אנשים- כבודש לאיש שהיא את האלקטרוני לארץ!!!! הוא האבא של הסצינה....
ולדעתי הדיג'יי היחידה שמגיע לה כבוד זו אלה גוטמן. דיג'יית על רמה שיודעת לקרוא את הקהל ולהפציץ--- בטראקים לא מוכרים ולא מסחריים.

Old Post Oct-15-2001 20:43  Israel
Click Here to See the Profile for deluxe Click here to Send deluxe a Private Message Visit deluxe's homepage! Add deluxe to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Post New Thread    Post A Reply

Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSong ID [2003] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackJones & Stephenson - The First Rebirth [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:14.

Forum Rules: