Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > לאלו מכם שעדיין לא מספיק גדולים למסיבות של נקסט
Pages (10): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Spitz
Senior tranceaddict

Registered: Dec 2003

quote:
Originally posted by Rising
זהו מייק חזר לבלגיה?
דווקא עכשיו בא לי ללכת לאיזה מסיבה שלו....

חזר
הוא עושה כזה בסוף המסיבה:
הייתי פה 4 ימים יש לי טיסה עוד שעתיים אבל אני אחזור שנה הבאה
וכל הקהל כזה משתגע

Old Post Dec-13-2004 14:25  Israel
Click Here to See the Profile for Spitz Click here to Send Spitz a Private Message Add Spitz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004

quote:
Originally posted by Spitz
אני אני
זונה למה לא אמרת שלום

דודי לא יודע איך אתה נראה!
מה נתחיל לשאול כל בן אדם

Old Post Dec-13-2004 17:02  Israel
Click Here to See the Profile for sh33p Click here to Send sh33p a Private Message Add sh33p to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

טוב סוףסוף התעוררתי
איזה לילה מדהים היה...
לא יודע איפה להתחיל אפילו את הריוויו הענק הזה
אז נתחיל מהתחלה
אני מגיע לתחנת רכבת בחיפה,תופס את הרכבת האחרונה לת"א בשעה 21:50 ופוגש על הרכבת כמתוכנן את מישה,חבר בפורום של בי יו הידוע בכינויו
thehunter
אגב הוא גם חבר פה אם אני לא טועה אבל לא ממש פעיל...
בכל מקרה,יש לו פלאפון כזה עם מצלמה ונגן אמפי3 אז הוא הכיןמבעוד מועד טראקים שיהיה לנו מה לשמוע ברכבת
הגאון לא הביא אוזניות ככה שכל הרכבת נהנתה לה לצלילי
dark side of the moon,the flute,fanatic,fact of the matter
ועוד רבים וטובים.
בסוף הנסיעה התברר לנו שהברחנו את כל הקרון אבל העיקר שהיינו בפאנן חחחח
מישה הראה לי רקעים של מייק לפלאפון שהוא הכין.זה יתברר בשימושי בהמשך
יורדים מהרכבת ופוגשים את איתי(הידרואיד) וולדי(אלקטרוהיט.עוד חבר בבי יו).אני חייב להגיד שאיתי הוא אחד האנשים היותר קרועים והיותר מצחיקים שפגשתי.הבנאדם מטורף חחחח
ישר תפסנו מונית עד לכניסה למתחם,ירדנו והלכנו לשבת ליד הכניסה.
עומדים קצת ומדברים,ופתאום מישהו אומר "הנה תראו יובל וקובי מטיאיי".ישר קראנו להם והיה כיף סוףסוף לפגוש את האנשים מאחורי השמות
דיברנו מלא זמן בחוץ על מוסיקה ועניינים.קובי התגלה כאנטי פרוגרסיב,ויובל הראה בקיאות רבה בנושא רוברט גיטלמן והקטעים המלוכלכים שלו(מה שהפך לנושא שיחה עיקרי מאוחר יותר).ועוד קצת על יובל:
הוא כנראה בא במטרה לריב מכות.אחרת אין הסבר למה הוא צעק "תראו הנה באים ערסים מגעילים" כשעברו לידנו איזה 20 אנשים בעלי חזות ערבית
למזלנו זה נגמר בשלום
בין לבין גם פגשנו בחוץ עוד כמה אנשים טובים מבי יו,בינהם גלעד(לא יודע מה השם משתמש שלו שם),גולן(הייתם מאמינים שיש רוסי שקוראים לו גולן?חח) שיראל(שהיא גם חברה פה בפורום כתבה כמה פוסטים ונעלמה חחח והיה כיף לפגוש אותה אחרי שגם דיברנו הרבה באייסי)ורומנו בעל הליפה על הראש חחח.פתאום מופיע לו רוברטו עם הכרטיסים שלנו.הוא היה כולו בלחץ כי קרא משהו עם הכרטיסים אז אי אפשר היה לדבר איתו ואחרי זה כבר נפגשנו בפנים.
קיצר יושבים בחוץ עד שקפאו לנו הביצים ומחליטים סוףסוף להיכנס בסביבות השעה 12 וחצי.יובל וקובי נשארו בחוץ כי חיכו לטל כהן(שתיקלט במסיבה)שיכניס אותם.
בחוץ היה תור גדול למרות שהיו משהו כמו 5 כניסות.רצנו מכניסה לכניסה שיגעו לנו את התחת אבל בסוף אחרי איזה 20 דקות נכנסנו.
נכנסים למועדון ואני מקבל פלאשבאק עצבני ממסיבות הזוועה שיש בחיפה
למה?כי פלינר הנוד הזה מנגן כמו תמיד את המסחרה הכי מגעילה בעולם
ואני כבר לא מדבר על זה שהבאס כמעט פוצץ לי את האוזן.מה נסגר עם הסאונד שם???
עומדים בכניסה למועדון סובלים איזה שעה עם פלינר.בין לבין אני צועק על שיראל אחרי שהעזה לחטוא ורקדה לצלילי הרמיקס הגאוני של "נומא נומא".
עוברת לה שעה של עינויים,ואז עולה הדיג'יי הזה שיובל וקובי דיברו עליו,טל כהן(נראה לי שזה השם שלו אולי אני טועה).אגב את קובי ויובל עדיין לא ראו באופק.נעלמו...
בכל מקרה הטל כהן הזה דווקא הפתיע אותי...ניגן הרבה דברים טובים שנעו בין גרוב האוס,ניו יורק ודיפ האוס .אני חייב להגיד שאהבתי.
אחרי שהסט התחיל מתחילים להיכנס לרחבה ולרקוד קצת.
איתי כבר מראה סימנים ראשונים של חירפון.כל השאר מתנוענעים בקטנה.
מגיעים להם יובל וקובי,ואחרי שעה של סט לא רע עולה ויק.
אנחנו מנצלים את זה כדי לקפוץ לבאר ולגלות שמוכרים רדבול ב20 שקל.פשוט בושה. עושים סיבוב קטן במועדון,אני הולך לשניה ולצד והופ!החבר'ה נעלמו!
מתחיל להסתובב בכל המועדון לחפש אותם ולא מוצא.למזלי קלטתי את גולן ושיראל מקפצים להם ליד העמדה אז נשארתי איתם.
הסט של וויק לא היה משהו בכלל...ניו יורק די מסחרי,הרבה יותר מדי ווקאל בשבילי....
בסופו של דבר כבר התחיל לכאוב לי מלשמוע אותו אז הלכתי לכיוון הכניסה בניסיון האחרון למצוא את החבר'ה.
ואת מי אני קולט עובר לידי??את מייק!!!חשבתי בהתחלה שאני הוזה.אחרי כמה סטירות של בדיקת מציאות קלטתי שזה באמת הוא.
אני מתקשר אליהם בהיסטריה וצועק:תבואו כבר!!מייק עולה עוד רגע!!
מסתבר שהגאונים הלכו לשתות בחוץ...יופי יובל תודה על הרעיון שנתת להם
חוזרים בריצה למועדון וישר מתלבשים על העמדה.ויק עוד ממשיך לתקלט אבל זה לא מעניין אף אחד.מייק כבר בעמדה.
אחרי 10 דקות,בסביבות השעה 3 וחצי,מייק עולה .
אי אפשר לתאר במילים איך התחלנו לצרוח.
טראק של וויק עוד מתנגן ברקע,מייק עושה הכנות אחרונות,ואז בוווווווום!!!
............................
מייק מנחית מהשמיים את
Scott_bond_vs_solar_stone-the_red_line_highway
אנשים נכנסו לאקסטזה מטורפת!!!!!!!
אני ומישה נדבקים לשמשה וצורחים וקופצים כמו מטורפים,יובל נכנס להילוך חמישי ותופס ראש,קובי די נעלם לי מאחורה אבל אני בטוח שגם הוא התחרפן.פתאום אני קולט את רוברטו לידי שסוףסוף יצא מהלחץ והיה עם חיוך גדול מרוח עלה פנים.איתי היה בעולם משלו הוא פשוט לא ראה בעיניים וביחד עם כל השאר קפצנו וחפרנוווווו כמו מטורפיייים.
צלילים אחרונים של היצירה הזאת ואז בא משהו שלא ציפינו לו
Vadim Zhukov - Exit
חפירוווווווווות!!אתם לא יודעים מה הלך שם!!פשוט נדלקנו והשתוללנו כאילו אין מחר.
האנשים מסיבבנו הסתכלו עלינו כמו על מטורפים אבל את מי זה מעניין.כל אחד ואחד מאיתנו פשוט נשפך כשהוא שמע את זה.איזה מלך מייק!!!
אני כבר חשבתי שהגענו לשיא,אבל טעיתי.מייק מפיל עלינו את
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (Ferry Corsten Remix)
אתם לא יודעים מה עבר לי בראש ברגע ששמעתי את המלודיה בברייקדאון!!הרגשתי שאני באוויר!!כל כך מדהים.....שוב כולם נכנסו לאטרףףףף איתי כבר היה לא שפוי ברגעים האלה,יובל היה על סף קריסת מערכות,גולן התחיל לעוף מצד לצד,שיראל נכנסה לשוק טואטלי מאיתנו חחחח אבל גם היא חפרה כמו מטורפת.ומישה?הוא כבר מזמן פיתח קשר הדוק עם מייק.
לאורך כל הסט הוא התכתב איתו בפלאפון,ביקש טראקים,כתב לו טראקליסטים של הסט שזכו לאישור של מייק(איזה מלך).הוא אפילו השיג 3 חתימות שלו!!זוכרים את הרקעים?מישה הראה לו את הרקעים של פוש ומייק חייך,לקח את הפלאפון והביא את זה לחבר שלו שהיה איתו כדי שיראה. הוא מה זה שמח חחח היה פשוט כיף לראות את זה.גאווה.הבנאדם מלך כבר אמרתי??
בקיצור מתחרפנים עוד קצת ליד העמדה ואז מייק מנחית את
Re:Locate - Typhoon
האנרגיות עולות ויחד איתן הצעקות שלנו!!פשוט לא נרגענו לשניה.הידיים באוויר,הראש בעננים.
ומייק לא מפסיק.הוא לא מרחם....guess what's next? jump the next !!!
Young Parisians Ft Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix)
זה כבר באמת היה השיא.אני זוכר שיובל זיהה את זה מהביט הראשון ופשוט איבד את הראש.שוב פעם חפירווווווווווות מטורפווווות!!!זה היה הטראק שאנשים הכי נהנו ממנו.
ואיזה רגע.....כולנו שרנו ביחד את הפזמון.בקולי קולות צרחנו
i'm gonna jump the next traiiiiin
ומייק עשה לנו כבוד ובפזמון הנמיך את הטראק כדי שיוכלו לשמוע את הצרחות שלנו.מייק חייייך חיוך גדול ורחב של שביעות רצון.ואיזה חיוך של מלך!האנשים מסביב היו עדיין בשוק מאיתנו אבל אנחנו המשכנו להשתגע ולחפור כמו לא יודע מה.טרוף פשוט טרוף הייתם צריכים לראות את זה.
מייק מתחיל להכניס טראק נוסף...בהתחלה לא הבנו מה זה.אבל ישר צעקתי שזה מאה אחוז הפקה של מייק.ולא טעיתי
Armin Vs M.I.K.E. - Pound (Original Mix)
שרנו בקולי קולות את המלודיה וישר אחרי זה הגיע
Armin Vs M.I.K.E. - Intruder
פה אנשים כבר התחילו לעשות פוגו.ברגע זה הלכה השפיות!!!טק טראנס לפניייים.רומנו איבד לגמרי את הצפון וחפר את החיים שלו.והטרוף המשיך עם
Mojado Feat Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision Remix)
לקח לנו לא מעט דקות להבין שזה זה.אני מנצל את הזמן הזה כדי לבקש ממייק שינגן את ריספקט,אבל הוא עושה לי מן תנועה כזאת של הפסקה ומצביע על הקומפקטים.קיויתי שזה לא אומר מה שזה אומר....
בעודי חושש שהסט נגמר,מייק מפיל עלינו פצצה כמו על הירושימה
Push - Strange World
מייי(ק) גוד!!!! הטרוף פורץ כל גבול אפשרי.אם לפני זה כל האחד התחרפן על העמדה,הפעם פשוט עשינו מעגל עננק של חפירווווווות וירדנו מהפסים!!! כולם צורחים את המלודיה בקולי קולות איזה קלאסיקה יוווווו חשבתי אני מתעלףףףף.
ואז הגיע הרגע הקשה שחששתי ממנו...ב4 וחצי,כשכולם כבר בשמיים אחרי שעה בלבד,מייק סיים את הסט...אבל לא לפני שהוא אומר כמה הוא נהנה בארבעת הימים האחרונים ומבטיח שיחזור בשנה הבאה.מלך כבר אמרתי??? כולם מריעים,מוחאים כפיים ומשתחווים למלך.
בעודנו עושים את זה,אני מתחיל לחזור קצת לקרקע וחושב "מה לעזאזל אנחנו עדיין עושים ליד העמדה???".ישר אנחנו רצים לכניסה כדי להספיק לתפוס את מייק.ועוד איך תפסנו.כולנו קפצנו עליו בחיבוקים ונשיקות כדי שלא ישכח את הביקור הזה לעולם וכדי להראות לו כמה שאנחנו אוהבים אותו.
הוא מתחיל לצאת וכולם צורחים "mike we love you you're a god!!"
והוא עונה "no i'm not".
ממשיכים כולם לצרוח לו שהוא אלוהים ואז הוא עונה
"but jews only believe in one god"
ואני עונה לו"we also believe in you!!!"
מייק יוצא לו עם חיוך גדול מהמועדון.רגע לפני שהוא יוצא מהדלתות אני ומישה תופסים איתו תמונה שאני אנצור לכל החיים שלי:

אגב אני זה עם הלבן....

כמה מילים אחרונות עם מייק ואז נפרדים ממנו....
איזה תענוג זה היה .מייק פשוט מלך... כבר אמרתי??
נכנסים פנימה ופלינר הטמבל שוב על העמדה.אבל הפעם הוא מפתיע ומנגן טק טראנס והארד.זיהיתי את
ronald van gelderen-cold storage
ron van den bueken-endless(או איזה משהו אחר שלו)
ממשיכים קצת להשתגע ליד העמדה עד שנגמר לי האוויר שהרגשתי שעוד רגע אני נופל.פתאום שמתי לב שקוב ויובל נעלמו...
בסביבות 5 אני מישה איתי גלעד וולדי החלטנו שעפים.
נפרדנו מכולם אחרי לילה קסום ותפסנו מונית גדולה עם עוד כמה חבר'ה.
אני ומישה ירדנו ליד איזה תחנה אחרת של רכבת ולא ליד ההיא שירדנו בה בהתחלה.חיפשנו איזה 10 דקות איך קיבינימט מגיעים לכניסה אחרי שהנהג המניאק הטעה אותנו.בסוף תפסנו עוד מונית לתחנה שהכרנו.
ואת מי אנחנו פוגשים שם?את קובי ויובל.
מדברים קצת,ואז יובל שם את הכסף במכונה כדי לקנות כרטיס
מה מתסבר?שהמכונה לא מחזירה עודף.למזלו זה בלע רק 7 שקל.
הרכבת שלי היתה אמורה לצאת בעוד 10 דקות והתחלתי להילחץ כי היה לי שטר של 50 ואני לא מתכוון לתרום למכונה 25 שקל!!קראנו לאיש הביטחון שהעביר אותי בכרטיס מיוחד ואמר לי שיבוא סדרן ברכבת ואני ישלם לו.
אבל הסדרן לא בא אז יצאתי מורווח ב25 שקל חחח.
אני ומישה עולים סחוטים על הרכבת.אני מתעקש לשמוע עוד כמה דברים בפלאפון שלו,אבל הוא כבר היה שפוך וגם הבטריה היתה גמורה אז ויתרנו.
נסיעה של שעה,והנה אני בחיפה.נפרד ממישה והולך לתפוס אוטובוס ב7 בבוקר.
אחחח איזה כיף היה........פשוט מושלם.
צרם לי שמייק ניגן רק שעה,אבל זאת היתה שעה של שיכרון חושים שאני בחיים לא אשכח. מייק הוא פשוט גדול מהחיים.מלך כבר אמרתי???
ועוד התייחסות קטנה לדברים מסביב(בואנה אני מרחם על מי שהולך לקרוא את כל הפוסט הענקי הזה):

הקהל-
הרבבההה ערסים!!!.הם פשוט שרצו בחוץ.למזלי הרבה מהם לא נכנסו בסוף,אבל גם בפנים לא היה חסר.נו טוב....
מלאאא פוקימונים!!!ורובם היו בפנים.היה אחד בכלל שהלך עם חולצה של 2 סנטימטר....אבל בדוגרי עדיף פוקימונים מאשר ערסים...נו טוב...
הבנות היו גררררר מלא כוסיותתתת רצח.מלא רוסיות שווות!וקלטתי אפילו איזה 2 שבדיות אורגינל.אה ועברה לידי מישהי פשוט מהממת!הכי יפה בעוווולם אתם לא מתארים לעצמכם פשוט מלאך.עם חבר ערס כמובן מאחוריה חחחח
ואם כבר בנות...היתה שם גם כמות נכבדה של פרחות כבדות שעלולות לגרום טראומה לכל החיים לאנשים מסויימים...

הסאונד-
בושה.מה נסגר עם הטי אל וי הזה???
הבאס כמעט פוצץ לי את האוזניים,המלודיות של מייק צרמו בגלל הסאונד הנורא.וזה רק המלודיות ששמעו.כי רוב המלודיות נמחקו בתוך הסלט שיצא מהרמקולים.אבל לא נורא.אנחנו השלמנו בצעקות את מה שלא שמעו במערכת אני לא יודע כמה אנשים שמו לזה לב כי כולם כולל אותי היו באטרף אבל אני רגיש בקטע הזה ואפילו שלא ראיתי כבר בעיניים,שמעתי ועוד איך באוזניים.
שמישהו יביא כבר סאונדמן מקצועי לטיאלוי....

הארגון-
שכונה.ואני לא מדבר רק על הבלבול הענק בכניסה.
זה קודם כל החרא שנוגן לפני מייק.פלינר הטמבל הזה מה הוא עושה בכלל במסיבה שמייק נמצא בה??? טל כהן שהיה אחריו עוד היה סבבה אבל אחרי זה ויק בתור אחד שמחממם את מייק???הכי לא מתאים בעולם!!
וויק היה אמור להיות בכלל אחרי מייק.מייק היה אמור לעלות מ2 עד 4 ובסוף הוא עלה רק ב3 וחצי לסט של שעה. ואיפה קיבינימט הכבוד למייק?לתת לו לנגן רק שעה??
אם הקהל לא היה נהנה הייתי אומר ניחא,אבל לא רק אנחנו השתגענו שם.יצא לי להסתובב מפעם לפעם אחורה וראיתי גם את כל שאר הקהל רוקד ונהנה.
בקיצור,בובליל כמו בובליל.שכונה

בתוך המועדון-
היה חם והיה צפוף!! בכל זאת כבוד למארגנים שהצליחו למלא את המועדון.מקדימה לא היה מקום לנשום.מאחור קצת יותר דליל אבל עדיין הרבה אנשים.אפילו החדר של המוסיקה השחורה היה מלא!!
והכי כיף שהמועדון נשאר מלא גם כשמייק עלה ולא החלה בריחה המונית החוצה.יפה להם.

יאלה קצת תמונות באדיבותו של מישה:

טוב מי שהגיע עד פה אני באמת תופס ממנו והוא מוזמן להגיש נגדי כתב אישום על התעללות חחח.היה לי הרבה מה לכתוב אחרי לילה כזה.
אז מה היה לנו לסיכום?ערסים,פרחות,כוסיות,קור,שכונה בארגון,מפגש עם אנשים טובים,סט אלוהי של מייק וטרוף שלא ניתן להעביר במילים.
היה ערב פשוט מדהים,מרגש,סוחף וכל תואר אחר שאפשר למצוא.
תודה לכל מי שהיה שם ונתן אווירה של בית,תודה לכל החפרנים מבי יו ותודה לחבר'ה שלנו,והתודה הכי גדולה הולכת למייק,האחד והיחיד,שפינק אותנו כמו שרק הוא יודע,העניק חוויה של פעם בחיים,ומעל הכל,הוא היה פשוט בנאדם נפלא ונתן לנו יחס חם
מלך כבר אמרתי ???

Old Post Dec-13-2004 21:59  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ROBERTO
Supreme tranceaddict

Registered: May 2004

היה באמת אלוהי והיה מרגש אחושרמוטה עם הגאמפ דה נקסט טררין.

Old Post Dec-13-2004 22:37  Israel
Click Here to See the Profile for ROBERTO Click here to Send ROBERTO a Private Message Add ROBERTO to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
S-A
Junior tranceaddict

Registered: Jan 2004

וואווו... אלכס הרסת לי את העיניים

אין מילייייייייייייייייייייייייייים
פשוט אין מילייייייייייייייייייייייייייייםםםם לתאר את מה שהלך שם!!!
איזה מזל שבאתי............ כמעט פספסתי את זה!!!!!!!

בערך שלוש שעות לפני המסיבה אני מתכתבת עם אלכס באייסי.. ואומרת לו שאני לא באה.....
בסוף שמעתי כמה טראקים מטורפים בבית.... ועם האוכל בא התיאבון

יצאתי מהבית בעשר וחצי.. הגעתי לתחנה המרכזית בת"א ושם נפגשתי עם גולן..
ישר לקחנו מונית שירות שהורידה אותנו באיזור שמרוב שהיה שם קר המוח לא פעל לי!!! (דאמט באתי עם חולצה קצרה!)

הגענו לכניסה.. והתחלנו לחפש כרטיסים במכירה מוקדמת (קצת מאוחר חח, לא?!)
ואז קלטנו את רוברטו סוחר הכרטיסים (איך התרחקת מהכניסה אלף מטר)..
פתאום אני קולטת לידו מישהו מוכר.... וזה היה אלכס בכבודו ובעצמו.. אומרים שלום יפה
אחר כך עמדנו/ישבנו לא רחוק מהכניסה.. שבה חל מן "איחוד" בין BU לTA..
ואז גם ראיתי את יובל (שלא הצליח להבין מי אני ), איתי, ולאדי, מישה המישמיש, ורוני רומנו ה-מטורף.. (ועוד כמה?)

אחרי שכולי נהייתי גוש קרח, כולם החליטו להיכנס.. (אחרת מייק האיש והאגדה היה צריך להפשיר אותי )
נכנסתי.. וחיכיתי לגולן, אלכס מישה וכל השאר שבאו מאוחר יותר...
כשנכנסו כולם היה מסחור... ואלכס נזף בי שרקדתי (אבל זה היה בקטנה!!!)
כשטל כהן עלה התחלנו לרקוד... (ואז אלכס נתן לי אישור.. תודה אבא( )
לאט לאט האווירה התחממה.. וכולם מחכים..
בשלב מסויים המוזיקה ממש חזרה על עצמה וזה היה די מציק.. אז אני וגולן חיפשנו את היציאה.. בסוף הגענו לחדר של הראפ! הוא הצליח להחזיק מעמד בשני שירים.. וכבר נמסנו! אז היה בתכנון לצאת לנשום אוויר צח
אנחנו מגיעים לרחבה הגדולה.. פתאום קולטים שזה לא יכול להיווווות
מייק עלה!!!!! התחלנו לפלס דרך ולהגיע לעמדה.. שם כבר כולם היו!!
ואזזז.... אנשים התחילוווו לעוף באוויר!! רוני וגולן בכלל.... קפצו הכי גבוה שיכלו כמו שני משוגעים באולימפיאדה!! אין לי מושג מה היה ומה קרה כבר אף אחד לא ראה כלום.. כולם היו בטראנס משלהם!!
מייק פשוט נתן בראשששש!!!!!!
מישה תיקשר עם מייק דרך הפלאפון.. המישמיש הזה!! ומייק עונה לו בחזרה
זה היה פשוטטטט כיייייייף!!!!
את כל שאר הדברים כבר אלכס אמר... ובדברים הטכניים אני גם לא ממש מבינה.. וכבר אין לי כוח לכתוב
מה שכן- קצת אחריו כולם פרשו... ונשארנו רק אני גולן מייקל וברוך (BU)..
סתם רקדנו.. שוב, כן שוב רקדנו מסחור אלכס...
בטח זה גם לא יעניין אתכם מה בדיוק היה
ופרשנו לאגאדיר
שם פגשנו את רוני ה-מטורף שבלס בורגר עם החברים שלו..
ו......... נסענו הביתה

לסיכום:
היה טוב, טוב שהיה, חבל שנגמר, ומקווה שיהיה עוד הרבה מסיבות כאלה בקרוב

שיראל

Old Post Dec-13-2004 23:14  Israel
Click Here to See the Profile for S-A Click here to Send S-A a Private Message Add S-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

עוד פעם את רוקדת מסחרה?אחרי כל מה שלימדתי אותך?תראו מה זה.חצי שעה אני משאיר אותה בלי השגחה והילדה מידרדרת
חחח סתם בצחוק ממי תרקדי מה שבא לך העיקר שתהני אני סתם שרוט
שמח שנהנת ושחזרת להגיב פה!

Old Post Dec-13-2004 23:25  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

quote:
Originally posted by ROBERTO
היה באמת אלוהי והיה מרגש אחושרמוטה עם הגאמפ דה נקסט טררין.

רוברטו יא קמצן זה כל מה שיש לך להגיד על המסיבה ?

Old Post Dec-13-2004 23:27  Israel
Hydroid
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
טוב סוףסוף התעוררתי
איזה לילה מדהים היה...
לא יודע איפה להתחיל אפילו את הריוויו הענק הזה
אז נתחיל מהתחלה
אני מגיע לתחנת רכבת בחיפה,תופס את הרכבת האחרונה לת"א בשעה 21:50 ופוגש על הרכבת כמתוכנן את מישה,חבר בפורום של בי יו הידוע בכינויו
thehunter
אגב הוא גם חבר פה אם אני לא טועה אבל לא ממש פעיל...
בכל מקרה,יש לו פלאפון כזה עם מצלמה ונגן אמפי3 אז הוא הכיןמבעוד מועד טראקים שיהיה לנו מה לשמוע ברכבת
הגאון לא הביא אוזניות ככה שכל הרכבת נהנתה לה לצלילי
dark side of the moon,the flute,fanatic,fact of the matter
ועוד רבים וטובים.
בסוף הנסיעה התברר לנו שהברחנו את כל הקרון אבל העיקר שהיינו בפאנן חחחח
מישה הראה לי רקעים של מייק לפלאפון שהוא הכין.זה יתברר בשימושי בהמשך
יורדים מהרכבת ופוגשים את איתי(הידרואיד) וולדי(אלקטרוהיט.עוד חבר בבי יו).אני חייב להגיד שאיתי הוא אחד האנשים היותר קרועים והיותר מצחיקים שפגשתי.הבנאדם מטורף חחחח
ישר תפסנו מונית עד לכניסה למתחם,ירדנו והלכנו לשבת ליד הכניסה.
עומדים קצת ומדברים,ופתאום מישהו אומר "הנה תראו יובל וקובי מטיאיי".ישר קראנו להם והיה כיף סוףסוף לפגוש את האנשים מאחורי השמות
דיברנו מלא זמן בחוץ על מוסיקה ועניינים.קובי התגלה כאנטי פרוגרסיב,ויובל הראה בקיאות רבה בנושא רוברט גיטלמן והקטעים המלוכלכים שלו(מה שהפך לנושא שיחה עיקרי מאוחר יותר).ועוד קצת על יובל:
הוא כנראה בא במטרה לריב מכות.אחרת אין הסבר למה הוא צעק "תראו הנה באים ערסים מגעילים" כשעברו לידנו איזה 20 אנשים בעלי חזות ערבית
למזלנו זה נגמר בשלום
בין לבין גם פגשנו בחוץ עוד כמה אנשים טובים מבי יו,בינהם גלעד(לא יודע מה השם משתמש שלו שם),גולן(הייתם מאמינים שיש רוסי שקוראים לו גולן?חח) שיראל(שהיא גם חברה פה בפורום כתבה כמה פוסטים ונעלמה חחח והיה כיף לפגוש אותה אחרי שגם דיברנו הרבה באייסי)ורומנו בעל הליפה על הראש חחח.פתאום מופיע לו רוברטו עם הכרטיסים שלנו.הוא היה כולו בלחץ כי קרא משהו עם הכרטיסים אז אי אפשר היה לדבר איתו ואחרי זה כבר נפגשנו בפנים.
קיצר יושבים בחוץ עד שקפאו לנו הביצים ומחליטים סוףסוף להיכנס בסביבות השעה 12 וחצי.יובל וקובי נשארו בחוץ כי חיכו לטל כהן(שתיקלט במסיבה)שיכניס אותם.
בחוץ היה תור גדול למרות שהיו משהו כמו 5 כניסות.רצנו מכניסה לכניסה שיגעו לנו את התחת אבל בסוף אחרי איזה 20 דקות נכנסנו.
נכנסים למועדון ואני מקבל פלאשבאק עצבני ממסיבות הזוועה שיש בחיפה
למה?כי פלינר הנוד הזה מנגן כמו תמיד את המסחרה הכי מגעילה בעולם
ואני כבר לא מדבר על זה שהבאס כמעט פוצץ לי את האוזן.מה נסגר עם הסאונד שם???
עומדים בכניסה למועדון סובלים איזה שעה עם פלינר.בין לבין אני צועק על שיראל אחרי שהעזה לחטוא ורקדה לצלילי הרמיקס הגאוני של "נומא נומא".
עוברת לה שעה של עינויים,ואז עולה הדיג'יי הזה שיובל וקובי דיברו עליו,טל כהן(נראה לי שזה השם שלו אולי אני טועה).אגב את קובי ויובל עדיין לא ראו באופק.נעלמו...
בכל מקרה הטל כהן הזה דווקא הפתיע אותי...ניגן הרבה דברים טובים שנעו בין גרוב האוס,ניו יורק ודיפ האוס .אני חייב להגיד שאהבתי.
אחרי שהסט התחיל מתחילים להיכנס לרחבה ולרקוד קצת.
איתי כבר מראה סימנים ראשונים של חירפון.כל השאר מתנוענעים בקטנה.
מגיעים להם יובל וקובי,ואחרי שעה של סט לא רע עולה ויק.
אנחנו מנצלים את זה כדי לקפוץ לבאר ולגלות שמוכרים רדבול ב20 שקל.פשוט בושה. עושים סיבוב קטן במועדון,אני הולך לשניה ולצד והופ!החבר'ה נעלמו!
מתחיל להסתובב בכל המועדון לחפש אותם ולא מוצא.למזלי קלטתי את גולן ושיראל מקפצים להם ליד העמדה אז נשארתי איתם.
הסט של וויק לא היה משהו בכלל...ניו יורק די מסחרי,הרבה יותר מדי ווקאל בשבילי....
בסופו של דבר כבר התחיל לכאוב לי מלשמוע אותו אז הלכתי לכיוון הכניסה בניסיון האחרון למצוא את החבר'ה.
ואת מי אני קולט עובר לידי??את מייק!!!חשבתי בהתחלה שאני הוזה.אחרי כמה סטירות של בדיקת מציאות קלטתי שזה באמת הוא.
אני מתקשר אליהם בהיסטריה וצועק:תבואו כבר!!מייק עולה עוד רגע!!
מסתבר שהגאונים הלכו לשתות בחוץ...יופי יובל תודה על הרעיון שנתת להם
חוזרים בריצה למועדון וישר מתלבשים על העמדה.ויק עוד ממשיך לתקלט אבל זה לא מעניין אף אחד.מייק כבר בעמדה.
אחרי 10 דקות,בסביבות השעה 3 וחצי,מייק עולה .
אי אפשר לתאר במילים איך התחלנו לצרוח.
טראק של וויק עוד מתנגן ברקע,מייק עושה הכנות אחרונות,ואז בוווווווום!!!
............................
מייק מנחית מהשמיים את
Scott_bond_vs_solar_stone-the_red_line_highway
אנשים נכנסו לאקסטזה מטורפת!!!!!!!
אני ומישה נדבקים לשמשה וצורחים וקופצים כמו מטורפים,יובל נכנס להילוך חמישי ותופס ראש,קובי די נעלם לי מאחורה אבל אני בטוח שגם הוא התחרפן.פתאום אני קולט את רוברטו לידי שסוףסוף יצא מהלחץ והיה עם חיוך גדול מרוח עלה פנים.איתי היה בעולם משלו הוא פשוט לא ראה בעיניים וביחד עם כל השאר קפצנו וחפרנוווווו כמו מטורפיייים.
צלילים אחרונים של היצירה הזאת ואז בא משהו שלא ציפינו לו
Vadim Zhukov - Exit
חפירוווווווווות!!אתם לא יודעים מה הלך שם!!פשוט נדלקנו והשתוללנו כאילו אין מחר.
האנשים מסיבבנו הסתכלו עלינו כמו על מטורפים אבל את מי זה מעניין.כל אחד ואחד מאיתנו פשוט נשפך כשהוא שמע את זה.איזה מלך מייק!!!
אני כבר חשבתי שהגענו לשיא,אבל טעיתי.מייק מפיל עלינו את
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (Ferry Corsten Remix)
אתם לא יודעים מה עבר לי בראש ברגע ששמעתי את המלודיה בברייקדאון!!הרגשתי שאני באוויר!!כל כך מדהים.....שוב כולם נכנסו לאטרףףףף איתי כבר היה לא שפוי ברגעים האלה,יובל היה על סף קריסת מערכות,גולן התחיל לעוף מצד לצד,שיראל נכנסה לשוק טואטלי מאיתנו חחחח אבל גם היא חפרה כמו מטורפת.ומישה?הוא כבר מזמן פיתח קשר הדוק עם מייק.
לאורך כל הסט הוא התכתב איתו בפלאפון,ביקש טראקים,כתב לו טראקליסטים של הסט שזכו לאישור של מייק(איזה מלך).הוא אפילו השיג 3 חתימות שלו!!זוכרים את הרקעים?מישה הראה לו את הרקעים של פוש ומייק חייך,לקח את הפלאפון והביא את זה לחבר שלו שהיה איתו כדי שיראה. הוא מה זה שמח חחח היה פשוט כיף לראות את זה.גאווה.הבנאדם מלך כבר אמרתי??
בקיצור מתחרפנים עוד קצת ליד העמדה ואז מייק מנחית את
Re:Locate - Typhoon
האנרגיות עולות ויחד איתן הצעקות שלנו!!פשוט לא נרגענו לשניה.הידיים באוויר,הראש בעננים.
ומייק לא מפסיק.הוא לא מרחם....guess what's next? jump the next !!!
Young Parisians Ft Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix)
זה כבר באמת היה השיא.אני זוכר שיובל זיהה את זה מהביט הראשון ופשוט איבד את הראש.שוב פעם חפירווווווווווות מטורפווווות!!!זה היה הטראק שאנשים הכי נהנו ממנו.
ואיזה רגע.....כולנו שרנו ביחד את הפזמון.בקולי קולות צרחנו
i'm gonna jump the next traiiiiin
ומייק עשה לנו כבוד ובפזמון הנמיך את הטראק כדי שיוכלו לשמוע את הצרחות שלנו.מייק חייייך חיוך גדול ורחב של שביעות רצון.ואיזה חיוך של מלך!האנשים מסביב היו עדיין בשוק מאיתנו אבל אנחנו המשכנו להשתגע ולחפור כמו לא יודע מה.טרוף פשוט טרוף הייתם צריכים לראות את זה.
מייק מתחיל להכניס טראק נוסף...בהתחלה לא הבנו מה זה.אבל ישר צעקתי שזה מאה אחוז הפקה של מייק.ולא טעיתי
Armin Vs M.I.K.E. - Pound (Original Mix)
שרנו בקולי קולות את המלודיה וישר אחרי זה הגיע
Armin Vs M.I.K.E. - Intruder
פה אנשים כבר התחילו לעשות פוגו.ברגע זה הלכה השפיות!!!טק טראנס לפניייים.רומנו איבד לגמרי את הצפון וחפר את החיים שלו.והטרוף המשיך עם
Mojado Feat Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision Remix)
לקח לנו לא מעט דקות להבין שזה זה.אני מנצל את הזמן הזה כדי לבקש ממייק שינגן את ריספקט,אבל הוא עושה לי מן תנועה כזאת של הפסקה ומצביע על הקומפקטים.קיויתי שזה לא אומר מה שזה אומר....
בעודי חושש שהסט נגמר,מייק מפיל עלינו פצצה כמו על הירושימה
Push - Strange World
מייי(ק) גוד!!!! הטרוף פורץ כל גבול אפשרי.אם לפני זה כל האחד התחרפן על העמדה,הפעם פשוט עשינו מעגל עננק של חפירווווווות וירדנו מהפסים!!! כולם צורחים את המלודיה בקולי קולות איזה קלאסיקה יוווווו חשבתי אני מתעלףףףף.
ואז הגיע הרגע הקשה שחששתי ממנו...ב4 וחצי,כשכולם כבר בשמיים אחרי שעה בלבד,מייק סיים את הסט...אבל לא לפני שהוא אומר כמה הוא נהנה בארבעת הימים האחרונים ומבטיח שיחזור בשנה הבאה.מלך כבר אמרתי??? כולם מריעים,מוחאים כפיים ומשתחווים למלך.
בעודנו עושים את זה,אני מתחיל לחזור קצת לקרקע וחושב "מה לעזאזל אנחנו עדיין עושים ליד העמדה???".ישר אנחנו רצים לכניסה כדי להספיק לתפוס את מייק.ועוד איך תפסנו.כולנו קפצנו עליו בחיבוקים ונשיקות כדי שלא ישכח את הביקור הזה לעולם וכדי להראות לו כמה שאנחנו אוהבים אותו.
הוא מתחיל לצאת וכולם צורחים "mike we love you you're a god!!"
והוא עונה "no i'm not".
ממשיכים כולם לצרוח לו שהוא אלוהים ואז הוא עונה
"but jews only believe in one god"
ואני עונה לו"we also believe in you!!!"
מייק יוצא לו עם חיוך גדול מהמועדון.רגע לפני שהוא יוצא מהדלתות אני ומישה תופסים איתו תמונה שאני אנצור לכל החיים שלי:

אגב אני זה עם הלבן....

כמה מילים אחרונות עם מייק ואז נפרדים ממנו....
איזה תענוג זה היה .מייק פשוט מלך... כבר אמרתי??
נכנסים פנימה ופלינר הטמבל שוב על העמדה.אבל הפעם הוא מפתיע ומנגן טק טראנס והארד.זיהיתי את
ronald van gelderen-cold storage
ron van den bueken-endless(או איזה משהו אחר שלו)
ממשיכים קצת להשתגע ליד העמדה עד שנגמר לי האוויר שהרגשתי שעוד רגע אני נופל.פתאום שמתי לב שקוב ויובל נעלמו...
בסביבות 5 אני מישה איתי גלעד וולדי החלטנו שעפים.
נפרדנו מכולם אחרי לילה קסום ותפסנו מונית גדולה עם עוד כמה חבר'ה.
אני ומישה ירדנו ליד איזה תחנה אחרת של רכבת ולא ליד ההיא שירדנו בה בהתחלה.חיפשנו איזה 10 דקות איך קיבינימט מגיעים לכניסה אחרי שהנהג המניאק הטעה אותנו.בסוף תפסנו עוד מונית לתחנה שהכרנו.
ואת מי אנחנו פוגשים שם?את קובי ויובל.
מדברים קצת,ואז יובל שם את הכסף במכונה כדי לקנות כרטיס
מה מתסבר?שהמכונה לא מחזירה עודף.למזלו זה בלע רק 7 שקל.
הרכבת שלי היתה אמורה לצאת בעוד 10 דקות והתחלתי להילחץ כי היה לי שטר של 50 ואני לא מתכוון לתרום למכונה 25 שקל!!קראנו לאיש הביטחון שהעביר אותי בכרטיס מיוחד ואמר לי שיבוא סדרן ברכבת ואני ישלם לו.
אבל הסדרן לא בא אז יצאתי מורווח ב25 שקל חחח.
אני ומישה עולים סחוטים על הרכבת.אני מתעקש לשמוע עוד כמה דברים בפלאפון שלו,אבל הוא כבר היה שפוך וגם הבטריה היתה גמורה אז ויתרנו.
נסיעה של שעה,והנה אני בחיפה.נפרד ממישה והולך לתפוס אוטובוס ב7 בבוקר.
אחחח איזה כיף היה........פשוט מושלם.
צרם לי שמייק ניגן רק שעה,אבל זאת היתה שעה של שיכרון חושים שאני בחיים לא אשכח. מייק הוא פשוט גדול מהחיים.מלך כבר אמרתי???
ועוד התייחסות קטנה לדברים מסביב(בואנה אני מרחם על מי שהולך לקרוא את כל הפוסט הענקי הזה):

הקהל-
הרבבההה ערסים!!!.הם פשוט שרצו בחוץ.למזלי הרבה מהם לא נכנסו בסוף,אבל גם בפנים לא היה חסר.נו טוב....
מלאאא פוקימונים!!!ורובם היו בפנים.היה אחד בכלל שהלך עם חולצה של 2 סנטימטר....אבל בדוגרי עדיף פוקימונים מאשר ערסים...נו טוב...
הבנות היו גררררר מלא כוסיותתתת רצח.מלא רוסיות שווות!וקלטתי אפילו איזה 2 שבדיות אורגינל.אה ועברה לידי מישהי פשוט מהממת!הכי יפה בעוווולם אתם לא מתארים לעצמכם פשוט מלאך.עם חבר ערס כמובן מאחוריה חחחח
ואם כבר בנות...היתה שם גם כמות נכבדה של פרחות כבדות שעלולות לגרום טראומה לכל החיים לאנשים מסויימים...

הסאונד-
בושה.מה נסגר עם הטי אל וי הזה???
הבאס כמעט פוצץ לי את האוזניים,המלודיות של מייק צרמו בגלל הסאונד הנורא.וזה רק המלודיות ששמעו.כי רוב המלודיות נמחקו בתוך הסלט שיצא מהרמקולים.אבל לא נורא.אנחנו השלמנו בצעקות את מה שלא שמעו במערכת אני לא יודע כמה אנשים שמו לזה לב כי כולם כולל אותי היו באטרף אבל אני רגיש בקטע הזה ואפילו שלא ראיתי כבר בעיניים,שמעתי ועוד איך באוזניים.
שמישהו יביא כבר סאונדמן מקצועי לטיאלוי....

הארגון-
שכונה.ואני לא מדבר רק על הבלבול הענק בכניסה.
זה קודם כל החרא שנוגן לפני מייק.פלינר הטמבל הזה מה הוא עושה בכלל במסיבה שמייק נמצא בה??? טל כהן שהיה אחריו עוד היה סבבה אבל אחרי זה ויק בתור אחד שמחממם את מייק???הכי לא מתאים בעולם!!
וויק היה אמור להיות בכלל אחרי מייק.מייק היה אמור לעלות מ2 עד 4 ובסוף הוא עלה רק ב3 וחצי לסט של שעה. ואיפה קיבינימט הכבוד למייק?לתת לו לנגן רק שעה??
אם הקהל לא היה נהנה הייתי אומר ניחא,אבל לא רק אנחנו השתגענו שם.יצא לי להסתובב מפעם לפעם אחורה וראיתי גם את כל שאר הקהל רוקד ונהנה.
בקיצור,בובליל כמו בובליל.שכונה

בתוך המועדון-
היה חם והיה צפוף!! בכל זאת כבוד למארגנים שהצליחו למלא את המועדון.מקדימה לא היה מקום לנשום.מאחור קצת יותר דליל אבל עדיין הרבה אנשים.אפילו החדר של המוסיקה השחורה היה מלא!!
והכי כיף שהמועדון נשאר מלא גם כשמייק עלה ולא החלה בריחה המונית החוצה.יפה להם.

יאלה קצת תמונות באדיבותו של מישה:

טוב מי שהגיע עד פה אני באמת תופס ממנו והוא מוזמן להגיש נגדי כתב אישום על התעללות חחח.היה לי הרבה מה לכתוב אחרי לילה כזה.
אז מה היה לנו לסיכום?ערסים,פרחות,כוסיות,קור,שכונה בארגון,מפגש עם אנשים טובים,סט אלוהי של מייק וטרוף שלא ניתן להעביר במילים.
היה ערב פשוט מדהים,מרגש,סוחף וכל תואר אחר שאפשר למצוא.
תודה לכל מי שהיה שם ונתן אווירה של בית,תודה לכל החפרנים מבי יו ותודה לחבר'ה שלנו,והתודה הכי גדולה הולכת למייק,האחד והיחיד,שפינק אותנו כמו שרק הוא יודע,העניק חוויה של פעם בחיים,ומעל הכל,הוא היה פשוט בנאדם נפלא ונתן לנו יחס חם
מלך כבר אמרתי ???

אממממ מה שהוא אמר......חחחח

Old Post Dec-14-2004 06:54 
Click Here to See the Profile for Hydroid Click here to Send Hydroid a Private Message Add Hydroid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

בנקסט היה יותר טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם חברה שמח שנהנתם

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Dec-14-2004 09:38  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

חחחחחחחחחחחחח איתי יטמבל....
=)

קיצר צח... בנקסט לא היה יותר טוב
אצלינו הוא הכי נהנה כי רקדנו כמו מטורפים
ואתם בטח כמו חבורת זקנים
נה נה בננה.........
ו..... זהו

Old Post Dec-14-2004 15:13 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

חחחחח יובל אנחנו עדיין לא זקנים
שלוש שעות לחפור תסכים איתי הרבה יותר טוב מ50 דקות בלחץ
ועם כל החבר'ה שאנחנו היינו שם
שום דבר לא משתווה

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Dec-14-2004 15:21 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by Black Dragon
חחחחח יובל אנחנו עדיין לא זקנים
שלוש שעות לחפור תסכים איתי הרבה יותר טוב מ50 דקות בלחץ
ועם כל החברקה שאנחנו היינו שם
שום דבר לא משתווה

שמע אחי, נכון שאצלכם הוא נתן 3 שעות
אבל הוא התחיל נמוך
ורק לאט לאט עלה
אצלינו הוא ישר הפציץ
היה לנו מספיק את טל כהן וויק שחיממו ונתנו ברגוע
וישר הוא בא ונתן בראש
ותאמין לי... גם אנחנו היינו המון...

Old Post Dec-14-2004 15:23 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > לאלו מכם שעדיין לא מספיק גדולים למסיבות של נקסט
Post New Thread    Post A Reply

Pages (10): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackUnknown acid/acidtrance track played by DJ DAG [2004] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThe Last Atlant - "An Oneiric World" (Original Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 08:06.

Forum Rules: