Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עצות לבילוי
Pages (10): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
קרית אונו
יש שם כמה מסלולים ויש אחד שזה יום מרוכז בשבוע
אבל לומדים גם סמסטר קיץ

ואללה, אותו בחור שנמצא אצל בענף לומד שם גם משפטים אבל לא יום מרוכז.
ואללה יום שלם זה בלאגן בצבא, צריך אישורים מיוחדים.

quote:
לאאאאאאאאאאא אף פעם זה לא מיותר ללמוד!
גם אם בפועל לא עשית עם זה כלום לפחות למדת דברים שלא ידעת
דרלינג... ידע זה כוח!!!!

ברמה התיאורטית זה נכון, אבל פרקטי זה רק בגיל הזהב...

quote:
חוץ מזה שיש אצלנו יםםםםםם כוסיות...

את רוצה לסבך אותי עם האישה ?

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Jan-19-2005 21:13  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Meltdown
שחר, לפי דבריך, שכל בת נורמלית אוהבת דכאון, יש לי הרושם שאתה עושה הכללה בגדול, לגבי הבנות שאתה מכיר ו/או יצאת איתם, אשר כמוך שמעו דכאון.
זה ממש לא המצב, וזאת אמירה ממש לא חכמה לומר שבת שלא שומעת דיכאון, היא לפי מילותייך "לא נורמלית".
אני מחכה ליום שבו תצא או תהיה חבר של מישהי ששומעת רק רוק אלטרנטיבי, וכמו כן אותה בחורה תשנא מוזיקה מזרחית לכל סוגיה,
מעניין מה תאמר אז.

רוב הבנות בימינו שנראות טוב שומעות מזרחית כי זה בא עם הבנאדם ככה זה הולך..
כן גם אשכנזיות שומעות לא רק תמניות ומרוקאיות
ודיכאון הולך חזק היום אצל הנוער זה כבר לא סגנון שרק סבא שומע אז כן אני יכול להגיד שרוב הבנות אוהבות..לפחות רוב הבנות שנראות טוב
זה בא עם הלוק(וכל מי שבא להגיד לי שאני טועה שיחשוב לפני שהוא מגיב למה כמו שאתם רואים מישו מזרחי ותגידו בטח ערס ככה גם סיגנונות באים עם הלוק...רוב המזרחיות שנראות טוב(לא מדבר על איזה כונפה שלא יצאה מהבית) אוהבות דיכאון...וכנ"ל גם הרבה אשכנזיות))...שמע אתה יכול לבדוק לבד
שים דיסק דיכאון באוטו סע לסיבוב ותראה לבד איזה בנות יסתכלו...

בקשר לרוק אלטרנטיבי - אין סיכוי שאני יצא עם מישהי כזאת
וראסמי מצחיק שתאומר את זה לפני יומיים אחת מרוקאית שאני מכיר אמרה לי היא אוהבת רוק ישראלי ולא טראנס וזה
אבל היא בודדת ואני אומר את זה מניסיון

ד"א מארק זה ההזדמנות שך להגיד מה דעתך על מזרחיות

Old Post Jan-20-2005 05:46 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by Shahar
רוב הבנות בימינו שנראות טוב שומעות מזרחית כי זה בא עם הבנאדם ככה זה הולך..
כן גם אשכנזיות שומעות לא רק תמניות ומרוקאיות
ודיכאון הולך חזק היום אצל הנוער זה כבר לא סגנון שרק סבא שומע אז כן אני יכול להגיד שרוב הבנות אוהבות..לפחות רוב הבנות שנראות טוב
זה בא עם הלוק(וכל מי שבא להגיד לי שאני טועה שיחשוב לפני שהוא מגיב למה כמו שאתם רואים מישו מזרחי ותגידו בטח ערס ככה גם סיגנונות באים עם הלוק...רוב המזרחיות שנראות טוב(לא מדבר על איזה כונפה שלא יצאה מהבית) אוהבות דיכאון...וכנ"ל גם הרבה אשכנזיות))...שמע אתה יכול לבדוק לבד
שים דיסק דיכאון באוטו סע לסיבוב ותראה לבד איזה בנות יסתכלו...

בקשר לרוק אלטרנטיבי - אין סיכוי שאני יצא עם מישהי כזאת
וראסמי מצחיק שתאומר את זה לפני יומיים אחת מרוקאית שאני מכיר אמרה לי היא אוהבת רוק ישראלי ולא טראנס וזה
אבל היא בודדת ואני אומר את זה מניסיון

ד"א מארק זה ההזדמנות שך להגיד מה דעתך על מזרחיות

שחר, אני מתאפק כבר כמה ימים לא להגיב לפוסטים הסתומים האלה שלך
לא בא לריב איתך.. אבל אתה פשוט מכליל בצורה מטורפת
ואתה מדבר כ"כ שטויות.. על סמך מה אתה אומר שכול הבנות שנראות טוב שומעות מזרחית, אתה עושה סקרים או משהו איזה מוזיקה אוהבים יותר??

אני לא יודע אם איזה בנות אתה מסתובב בדיוק אבל אני יודע שרוב הידידות שלי בלי להשתחצן כל אחת נראת יותר טוב מהשניה ואף אחת מהן לא סובלת מזרחית.. או דיכאון או איך שתקרא לזה.

נכון, יש שירים יפים, ויש לזמרים קולות יפים.
אבל
בסופו של דבר כל השירי דיכאון נכתבים על אותו סיפור. אהבה, וכמה שרע לו ובא לו למות. הוא מכור לסמים ואמא שלו זברה לא יודע מה... הכל אותו חרא
אם תשאל אותי, שאתה בבאסה לשמוע דיכאון לא הכי יעזור לך לצאת ממנה.. במיוחד אם אתה שומע שיר שהבחורה הלכה אם מישהו אחר. ואני אישית יודע
שברגע שאני שומע מרכב אחר דיכאון\מזרחית - כמה שזה מגעיל להגיד אז הוא ערס.. זה מוזיקה של ערסים בסופו של דבר, אין לי שום דבר נגד ערסים אבל תשים לב לנקודה הזאת.

בקיצור, אם זה טוב לך ואתה אוהב לשמוע את זה. מצידי תיקח רמקולים בגודל של עזריאלי ותשמע איפה שאתה רוצה, שיהיה לך רק בכיף.

אבל להגיד דברים שאין לך את הבסיס המוצק והמוכח להגיד אז אל תגיד.

Old Post Jan-20-2005 06:35 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

שחר אתה יודע שאני אוהב אתך ואתה אחלה של בחור

אבל

תפסיק לזיין מוח עם השטויות האלה

נו באמת מה זה ההכללות האלה... אני מסכים בקשר לבנות מזרחיות... זה יעני טבעי לבן אדם מזרחי ממוצא זה לשמוע דברים מן הסוג זה... אבל לא חובה כמובן...

לגבי האשכנזיות - רובן שאני מכיר לא מתקרבות למזרחי ולדיכאון בכלל...
תאכלס אני יודע שדיכאון זה מוזיקה של ערסים כבדים - אם אתה מדבר על בנות אז הן יעדיפו מזרחי "רגיל" לדעתי ולא ה"כבד" אם בכלל אבל זה לא חובה בכלל שישמעו מזרחי - בכל מקרה חלאס עם השטויות האלה כי זה באמת שטויות... אחי אתה לא בכיוון - אל תתכווח פשוט תקשיב ותפנים... לעתים קרובות עדיף יותר לשתוק ולהקשיב לאחרים...

יאללה אחי צא מהסרט הדיכאוני הזה

נ''ב: אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית - אני יודע שאנחנו חיים במזרח התיכון... מילה מזרח הינה בלתי נפרדת מן התרבות הישראלית... אבל עדיין אני מעדיף לא לשמוע מזרחית במיוחד דיכאון.....

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jan-20-2005 10:01  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Sniper
ואתה מדבר כ"כ שטויות.. על סמך מה אתה אומר שכול הבנות שנראות טוב שומעות מזרחית, אתה עושה סקרים או משהו איזה מוזיקה אוהבים יותר??

אני לא יודע אם איזה בנות אתה מסתובב בדיוק אבל אני יודע שרוב הידידות שלי בלי להשתחצן כל אחת נראת יותר טוב מהשניה ואף אחת מהן לא סובלת מזרחית.. או דיכאון או איך שתקרא לזה.

אבל
בסופו של דבר כל השירי דיכאון נכתבים על אותו סיפור. אהבה, וכמה שרע לו ובא לו למות. הוא מכור לסמים ואמא שלו זברה לא יודע מה... הכל אותו חרא
אם תשאל אותי, שאתה בבאסה לשמוע דיכאון לא הכי יעזור לך לצאת ממנה.. במיוחד אם אתה שומע שיר שהבחורה הלכה אם מישהו אחר. ואני אישית יודע
שברגע שאני שומע מרכב אחר דיכאון\מזרחית - כמה שזה מגעיל להגיד אז הוא ערס.. זה מוזיקה של ערסים בסופו של דבר, אין לי שום דבר נגד ערסים אבל תשים לב לנקודה הזאת.

בקיצור, אם זה טוב לך ואתה אוהב לשמוע את זה. מצידי תיקח רמקולים בגודל של עזריאלי ותשמע איפה שאתה רוצה, שיהיה לך רק בכיף.

שמע לרוב מזרחיות נראות יותר טוב מאשכנזיות וכן 99% מהמזרחיות שומעות דיכאון ולא תשכנע אותי בחייייייייייים שאני טועה
וידידות שך בטח אשכנזיות ואל תתן לי להמשיך תתיאור בשביל לא לפגוע
אבל מה אני יגיד לך היום דיכאון להיט ונכנס חזק אפילו שהרבה אשכנזים לא מתחברים לזה אז אם כבר מישו פה זה מישו שמדבר בלי בסיס זה אתה
כי בינתיים אני נוסע שנתיים עם חברים עם דיכאון באוטו ורואה תגובות של בנות אז אל תבוא להתווכח בלי שבדקת

quote:
Originally posted by taltul
שחר אתה יודע שאני אוהב אתך ואתה אחלה של בחור

אבל

תפסיק לזיין מוח עם השטויות האלה

נו באמת מה זה ההכללות האלה... אני מסכים בקשר לבנות מזרחיות... זה יעני טבעי לבן אדם מזרחי ממוצא זה לשמוע דברים מן הסוג זה... אבל לא חובה כמובן...

לגבי האשכנזיות - רובן שאני מכיר לא מתקרבות למזרחי ולדיכאון בכלל...
תאכלס אני יודע שדיכאון זה מוזיקה של ערסים כבדים - אם אתה מדבר על בנות אז הן יעדיפו מזרחי "רגיל" לדעתי ולא ה"כבד" אם בכלל אבל זה לא חובה בכלל שישמעו מזרחי - בכל מקרה חלאס עם השטויות האלה כי זה באמת שטויות... אחי אתה לא בכיוון - אל תתכווח פשוט תקשיב ותפנים... לעתים קרובות עדיף יותר לשתוק ולהקשיב לאחרים...

יאללה אחי צא מהסרט הדיכאוני הזה

נ''ב: אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית - אני יודע שאנחנו חיים במזרח התיכון... מילה מזרח הינה בלתי נפרדת מן התרבות הישראלית... אבל עדיין אני מעדיף לא לשמוע מזרחית במיוחד דיכאון.....

איך אני אוהב את המשפטי פתיחה שך חחחחחחחחח
ברור שזה לא חובה לאהוב אין חובה ובכל דבר יש יוצאי דופן ונתתי אפילו דוגמא שאני מכיר אחת ששומעת רוק ותכלס לא מתאים לה בכללללל למה יש לה סטייל ערסי
מה לעכשות יש כאלה
ואחי האשכנזיות שאתה מכיר צפוניות לא? בגלל זה הם לא מתקרבות למזרחית אמרתי לך מה אני חושב על צפוניות
וואלה הריצרץ' שלי פתוח שיבואו למצוץ אני מחכה
לא סובל אשכנזיות צפוניות שחיות בסרטים שהם מעל כולם ואמרתי לך את זה כבר
ראית מה אמרת "בכלל שדיכאון זה של ערסים כבדים" למה מי הם האשכנזיות המוצצות האלה יותר טובות מאחרים? בינתיים לכל ערס יש בנות שלא רואות תצפוניות ממטר ובגלל זה אנלא סובל צפוניות ושוב כבר דיברנו על זה ..

ובקשר לבכיוון או לא בכיוון תכלס אתה זה שסתם מתווכח כי אני מכיר מספיק אשכנזיות ששומעות אז עזוב...

וחכה אחי עוד נגרום לך לאהוב תסיגנון

Old Post Jan-20-2005 15:17 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by markfeldman
ואללה, אותו בחור שנמצא אצל בענף לומד שם גם משפטים אבל לא יום מרוכז.
ואללה יום שלם זה בלאגן בצבא, צריך אישורים מיוחדים.

ברמה התיאורטית זה נכון, אבל פרקטי זה רק בגיל הזהב...

את רוצה לסבך אותי עם האישה ?

חחחחחחחח עלק לסבך עם האישה...
היא לא מרשה לך להסתכל?
as if...
אני בטוחה שהיא לא ממש קנאית
אם היא נותנת לך לצאת בלעדיה

אגב יש גם מסלולים של פעמיים בשבוע,
לומדים פעם אחת ערב וביום שישי
מה אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה?
BA כללי?
ולי זה יכול להסתדר...

Old Post Jan-20-2005 18:26  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004
Thumbs up

quote:

אבל

WORD!!!!

Old Post Jan-20-2005 18:31  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by Shahar
שמע לרוב מזרחיות נראות יותר טוב מאשכנזיות וכן 99% מהמזרחיות שומעות דיכאון ולא תשכנע אותי בחייייייייייים שאני טועה
וידידות שך בטח אשכנזיות ואל תתן לי להמשיך תתיאור בשביל לא לפגוע
אבל מה אני יגיד לך היום דיכאון להיט ונכנס חזק אפילו שהרבה אשכנזים לא מתחברים לזה אז אם כבר מישו פה זה מישו שמדבר בלי בסיס זה אתה
כי בינתיים אני נוסע שנתיים עם חברים עם דיכאון באוטו ורואה תגובות של בנות אז אל תבוא להתווכח בלי שבדקת

איך אני אוהב את המשפטי פתיחה שך חחחחחחחחח
ברור שזה לא חובה לאהוב אין חובה ובכל דבר יש יוצאי דופן ונתתי אפילו דוגמא שאני מכיר אחת ששומעת רוק ותכלס לא מתאים לה בכללללל למה יש לה סטייל ערסי
מה לעכשות יש כאלה
ואחי האשכנזיות שאתה מכיר צפוניות לא? בגלל זה הם לא מתקרבות למזרחית אמרתי לך מה אני חושב על צפוניות
וואלה הריצרץ' שלי פתוח שיבואו למצוץ אני מחכה
לא סובל אשכנזיות צפוניות שחיות בסרטים שהם מעל כולם ואמרתי לך את זה כבר
ראית מה אמרת "בכלל שדיכאון זה של ערסים כבדים" למה מי הם האשכנזיות המוצצות האלה יותר טובות מאחרים? בינתיים לכל ערס יש בנות שלא רואות תצפוניות ממטר ובגלל זה אנלא סובל צפוניות ושוב כבר דיברנו על זה ..

ובקשר לבכיוון או לא בכיוון תכלס אתה זה שסתם מתווכח כי אני מכיר מספיק אשכנזיות ששומעות אז עזוב...

וחכה אחי עוד נגרום לך לאהוב תסיגנון

שחר, תקשיב - אני לא בא לשנות לך את הדעה. אבל אתה מדבר שטויות לדעתי.

אין הבדל בין אשכנזים למזרחים, בולשיט אחד גדול! זה כבר כל אחד והטעם שלו. יש אחד שאוהב בחורות בלונדיניות צפוניות, ויש אחד שאוהב שחורות עמחות כאלה. אני לא אומר שמי ששחורה אז היא עמחה, חברה שלי היא חצי מזרחית - והיא לא בלונדינית עם עיינים ירוקות.
היא הכי לא עמחה בעולם - אם היא היתה אני לא הייתי איתה.
אני לא אוהב את הבנות האלה. ויותר מזה גם אני מזרחי, לא מתבייש בזה.

וכמו שרשמתי לך פוסט קודם - כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני מסתכל, נכון זה מושך עיינים. אישית אני שונא את זה - לא אוהב שאנשים מסתכלים עליי אני גם בכלל לא אוהב תוצמת לב.

זה שאתה מכיר הרבה בנות מזרחיות\אשכנזיות - לא נותן לך את היכולת לתת ממוצע כמה שומעים וכמה אוהבים, אני מכיר אנשים שאוהבים לשמוע מזרחית או שחורה או טראנס או כל ז'אנר של מוסיקה, ושונאים מוזיקה אחרת, וכולם אומרים ש99% אחוז שומעים את המוסיקה שהם אוהבים אז סבבה זו דעתך אחלה, אני אומר לך מה שאני חושב - ולמקרה שאתה שואל, לי אין ההעדפה על אשכנזי או מזרחי ספרדי קווקזי וכל גזע צבע דת מין שונה
כולם בני אדם - לכל אחד יש את האופי שלו ואת מה שהוא אוהב יותר ומה שהוא אוהב פחות.

Old Post Jan-20-2005 19:07 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

שחר סתם לידע כללי ...

99.99999999999999998

משירי הדכאון זה קטעים שלקחו משירים של איברהים ושינו תמילים..
או העתיקו אותם משירים יוונים נוסטלגיות..

כל פלוץ בימינו שחושב הוא זמר מעתיק ולוקח מיונית ומשנה תמילים.

Old Post Jan-20-2005 19:35  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
שחר, תקשיב - אני לא בא לשנות לך את הדעה. אבל אתה מדבר שטויות לדעתי.

אין הבדל בין אשכנזים למזרחים, בולשיט אחד גדול! זה כבר כל אחד והטעם שלו. יש אחד שאוהב בחורות בלונדיניות צפוניות, ויש אחד שאוהב שחורות עמחות כאלה. אני לא אומר שמי ששחורה אז היא עמחה, חברה שלי היא חצי מזרחית - והיא לא בלונדינית עם עיינים ירוקות.
היא הכי לא עמחה בעולם - אם היא היתה אני לא הייתי איתה.
אני לא אוהב את הבנות האלה. ויותר מזה גם אני מזרחי, לא מתבייש בזה.

וכמו שרשמתי לך פוסט קודם - כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני מסתכל, נכון זה מושך עיינים. אישית אני שונא את זה - לא אוהב שאנשים מסתכלים עליי אני גם בכלל לא אוהב תוצמת לב.

זה שאתה מכיר הרבה בנות מזרחיות\אשכנזיות - לא נותן לך את היכולת לתת ממוצע כמה שומעים וכמה אוהבים, אני מכיר אנשים שאוהבים לשמוע מזרחית או שחורה או טראנס או כל ז'אנר של מוסיקה, ושונאים מוזיקה אחרת, וכולם אומרים ש99% אחוז שומעים את המוסיקה שהם אוהבים אז סבבה זו דעתך אחלה, אני אומר לך מה שאני חושב - ולמקרה שאתה שואל, לי אין ההעדפה על אשכנזי או מזרחי ספרדי קווקזי וכל גזע צבע דת מין שונה
כולם בני אדם - לכל אחד יש את האופי שלו ואת מה שהוא אוהב יותר ומה שהוא אוהב פחות.

בטח שיש הבדל בין אשכנזים ומזרחים בקטע של מוזיקה כזאת
באיזה סרט אתה חי?
הרבה יותר מזרחים שומעים דיכאון מאשכנזים

ואנלא מדבר על זה שבנות מסתכלות אני מדבר על זה שבנות שרות ובאות לאוטו כל אחת מגיבה אחרת אבל כולן משתפות פעולה וזורמות עם זה
ועובדה שמלא פעמים שנסענו בנות הגיבו יצאנו אליהם להביא איתם דיבור ורואים שהם אוהבות תמוזיקה וזורמות עם זה ואיתנו

ולא תאמין לי שאני לא אומר ש99% שומעים את המוזיקה הזאת רק בגלל שאני אוהב את זה מה למה מה אני מרוויח כסף מלשכנע אותך!?
אני אומר לך תכלס מה שאני חושב
אם הייתי חושב שאני היחיד ששומע תמוזיקה הייתי אומר שאני היחיד ששומע

וכולם בני אדם לא אמרתי שלא
אבל מזרחים שומעים יותר דיכאון מאשכנזים נקודה

quote:
Originally posted by Rising
שחר סתם לידע כללי ...

99.99999999999999998

משירי הדכאון זה קטעים שלקחו משירים של איברהים ושינו תמילים..
או העתיקו אותם משירים יוונים נוסטלגיות..

כל פלוץ בימינו שחושב הוא זמר מעתיק ולוקח מיונית ומשנה תמילים.

וואלה אחי לא מעניינתי מאיפה הביאו תשירים העיקר הם יפים

Old Post Jan-20-2005 20:03 
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

לדעתי שחר צודק

הרי זה די ברור שאדם ממוצא מזרחי יתחבר יותר למוזיקה שבאה מהצד שלו

יש מלאאאאא אשכנזיות שלא יעיזו להתקרב למזרחית כמו שמזרחי לא יעז לאכול גפי-אילטה

קיצר יש קשר גדול בין המוצא שלך לבין ההתחברות למוזיקה

אני רואה מלא אשכנזיות שלא ייתקרבו בחיים למוזיקה מזרחית

נ.ב

לא סובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל אשכנזיות

Old Post Jan-21-2005 08:45  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

כולכם טועים.

שחר אתה חי בסרט שכל העולם זה כמו השכונת ערסים שלך

אלעד אתה סתם מכליל שכל המזרחית הכבדה זה אותו דבר כי אתה פשוט לא מכיר מספיק
אפשר להכליל כמעט על כל סיגנון שבעולם, ובמיוחד על טראנס

אורן, לא יודע מאיפה הבאת את המספר הזה,
אולי זה השירים המגוכחים ששמים בערוץ 24
אבל ברור שרוב החומר הטוב שיוצא הוא מקורי.

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jan-21-2005 11:17  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עצות לבילוי
Post New Thread    Post A Reply

Pages (10): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPvD - Roxy 2003 Track 46 [2005] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPrototype - Control of Sound [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 10:35.

Forum Rules: