|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
|
|
Jan-20-2005 15:17
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002
|
|
|
| quote: | Originally posted by Shahar
שמע לרוב מזרחיות נראות יותר טוב מאשכנזיות וכן 99% מהמזרחיות שומעות דיכאון ולא תשכנע אותי בחייייייייייים שאני טועה
וידידות שך בטח אשכנזיות ואל תתן לי להמשיך תתיאור בשביל לא לפגוע
אבל מה אני יגיד לך היום דיכאון להיט ונכנס חזק אפילו שהרבה אשכנזים לא מתחברים לזה אז אם כבר מישו פה זה מישו שמדבר בלי בסיס זה אתה
כי בינתיים אני נוסע שנתיים עם חברים עם דיכאון באוטו ורואה תגובות של בנות אז אל תבוא להתווכח בלי שבדקת
איך אני אוהב את המשפטי פתיחה שך חחחחחחחחח 
ברור שזה לא חובה לאהוב אין חובה ובכל דבר יש יוצאי דופן ונתתי אפילו דוגמא שאני מכיר אחת ששומעת רוק ותכלס לא מתאים לה בכללללל למה יש לה סטייל ערסי
מה לעכשות יש כאלה
ואחי האשכנזיות שאתה מכיר צפוניות לא? בגלל זה הם לא מתקרבות למזרחית אמרתי לך מה אני חושב על צפוניות
וואלה הריצרץ' שלי פתוח שיבואו למצוץ אני מחכה
לא סובל אשכנזיות צפוניות שחיות בסרטים שהם מעל כולם ואמרתי לך את זה כבר
ראית מה אמרת "בכלל שדיכאון זה של ערסים כבדים" למה מי הם האשכנזיות המוצצות האלה יותר טובות מאחרים? בינתיים לכל ערס יש בנות שלא רואות תצפוניות ממטר ובגלל זה אנלא סובל צפוניות ושוב כבר דיברנו על זה ..
ובקשר לבכיוון או לא בכיוון תכלס אתה זה שסתם מתווכח כי אני מכיר מספיק אשכנזיות ששומעות אז עזוב...
וחכה אחי עוד נגרום לך לאהוב תסיגנון |
שחר, תקשיב - אני לא בא לשנות לך את הדעה. אבל אתה מדבר שטויות לדעתי.
אין הבדל בין אשכנזים למזרחים, בולשיט אחד גדול! זה כבר כל אחד והטעם שלו. יש אחד שאוהב בחורות בלונדיניות צפוניות, ויש אחד שאוהב שחורות עמחות כאלה. אני לא אומר שמי ששחורה אז היא עמחה, חברה שלי היא חצי מזרחית - והיא לא בלונדינית עם עיינים ירוקות.
היא הכי לא עמחה בעולם - אם היא היתה אני לא הייתי איתה.
אני לא אוהב את הבנות האלה. ויותר מזה גם אני מזרחי, לא מתבייש בזה.
וכמו שרשמתי לך פוסט קודם - כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני מסתכל, נכון זה מושך עיינים. אישית אני שונא את זה - לא אוהב שאנשים מסתכלים עליי אני גם בכלל לא אוהב תוצמת לב.
זה שאתה מכיר הרבה בנות מזרחיות\אשכנזיות - לא נותן לך את היכולת לתת ממוצע כמה שומעים וכמה אוהבים, אני מכיר אנשים שאוהבים לשמוע מזרחית או שחורה או טראנס או כל ז'אנר של מוסיקה, ושונאים מוזיקה אחרת, וכולם אומרים ש99% אחוז שומעים את המוסיקה שהם אוהבים אז סבבה זו דעתך אחלה, אני אומר לך מה שאני חושב - ולמקרה שאתה שואל, לי אין ההעדפה על אשכנזי או מזרחי ספרדי קווקזי וכל גזע צבע דת מין שונה
כולם בני אדם - לכל אחד יש את האופי שלו ואת מה שהוא אוהב יותר ומה שהוא אוהב פחות.
Jan-20-2005 19:07
|
|
|
 |
 |
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
|
|
| quote: | Originally posted by Sniper
שחר, תקשיב - אני לא בא לשנות לך את הדעה. אבל אתה מדבר שטויות לדעתי.
אין הבדל בין אשכנזים למזרחים, בולשיט אחד גדול! זה כבר כל אחד והטעם שלו. יש אחד שאוהב בחורות בלונדיניות צפוניות, ויש אחד שאוהב שחורות עמחות כאלה. אני לא אומר שמי ששחורה אז היא עמחה, חברה שלי היא חצי מזרחית - והיא לא בלונדינית עם עיינים ירוקות.
היא הכי לא עמחה בעולם - אם היא היתה אני לא הייתי איתה.
אני לא אוהב את הבנות האלה. ויותר מזה גם אני מזרחי, לא מתבייש בזה.
וכמו שרשמתי לך פוסט קודם - כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני מסתכל, נכון זה מושך עיינים. אישית אני שונא את זה - לא אוהב שאנשים מסתכלים עליי אני גם בכלל לא אוהב תוצמת לב.
זה שאתה מכיר הרבה בנות מזרחיות\אשכנזיות - לא נותן לך את היכולת לתת ממוצע כמה שומעים וכמה אוהבים, אני מכיר אנשים שאוהבים לשמוע מזרחית או שחורה או טראנס או כל ז'אנר של מוסיקה, ושונאים מוזיקה אחרת, וכולם אומרים ש99% אחוז שומעים את המוסיקה שהם אוהבים אז סבבה זו דעתך אחלה, אני אומר לך מה שאני חושב - ולמקרה שאתה שואל, לי אין ההעדפה על אשכנזי או מזרחי ספרדי קווקזי וכל גזע צבע דת מין שונה
כולם בני אדם - לכל אחד יש את האופי שלו ואת מה שהוא אוהב יותר ומה שהוא אוהב פחות. |
בטח שיש הבדל בין אשכנזים ומזרחים בקטע של מוזיקה כזאת
באיזה סרט אתה חי?
הרבה יותר מזרחים שומעים דיכאון מאשכנזים
ואנלא מדבר על זה שבנות מסתכלות אני מדבר על זה שבנות שרות ובאות לאוטו כל אחת מגיבה אחרת אבל כולן משתפות פעולה וזורמות עם זה
ועובדה שמלא פעמים שנסענו בנות הגיבו יצאנו אליהם להביא איתם דיבור ורואים שהם אוהבות תמוזיקה וזורמות עם זה ואיתנו
ולא תאמין לי שאני לא אומר ש99% שומעים את המוזיקה הזאת רק בגלל שאני אוהב את זה מה למה מה אני מרוויח כסף מלשכנע אותך!?
אני אומר לך תכלס מה שאני חושב
אם הייתי חושב שאני היחיד ששומע תמוזיקה הייתי אומר שאני היחיד ששומע
וכולם בני אדם לא אמרתי שלא
אבל מזרחים שומעים יותר דיכאון מאשכנזים נקודה
| quote: | Originally posted by Rising
שחר סתם לידע כללי ...
99.99999999999999998
משירי הדכאון זה קטעים שלקחו משירים של איברהים ושינו תמילים..
או העתיקו אותם משירים יוונים נוסטלגיות..
כל פלוץ בימינו שחושב הוא זמר מעתיק ולוקח מיונית ומשנה תמילים. |
וואלה אחי לא מעניינתי מאיפה הביאו תשירים העיקר הם יפים
|
|
Jan-20-2005 20:03
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 10:35.
Forum Rules: