מה אתם אומרים על המחיר : amd 3200 64bit s939 לוח : gigabyte ga-k8nf9 ram: 512X2 ddr400 kingston דיסק קשיח : 80 gb sata wd כרטיס מסך : g-force pcx6600gt 128 gigabyte +מקלדת ועכבר 4,000 שח (כולל מע"מ) נראה לי קצת יקר לא ?
זה לא נשמע יקר לא יודע, בעצם מה אני מבין אגב, הייתי ממליץ לך על הרבה יותר מ 80 ג'יגה לפחות 160, אני אפילו הייתי ממליץ 250 השאר סבבה
___________________ Never again.
זה יקר כי המחשב שאני רשמתי פה עולה 4000 והוא יותר טוב ואבא שלי אומר שמה שרשמתי זה עדיין יקר בשביל מחשב כזה
עדיף לשלם קצת יותר בשביל שירכיבו לך את המחשב ושתהיה אחריות רצינית
quote:Originally posted by DjChook עדיף לשלם קצת יותר בשביל שירכיבו לך את המחשב ושתהיה אחריות רצינית ?! ראית פעם מישו ששלחו לו את החלקים בקופסא והוא הרכיב בבית?
התכוונתי שיש מקומות שמוכרים בזול ויושב שם איזה ילד שמרכיב לך את המחשב והוא לא עושה את זה הכי טוב בעולם
quote:Originally posted by DjChook התכוונתי שיש מקומות שמוכרים בזול ויושב שם איזה ילד שמרכיב לך את המחשב והוא לא עושה את זה הכי טוב בעולם הא נו ברור שאסור להתקרב למקומות כאלה למרות שהיה לי אחד בשיכבה שיודע לעשות את זה יותר טוב מאנשים שעשו תואר בזה
בסופו של דבר זה עניין של נסיון גם ילד בן 16 יכול להיות מומחה בזה אם הוא מרכיב עשרות מחשבים ביום