Originally posted by anuneventrade
Sorry guys, I had a phone call
Walker, get it through your head: I DO NOT HATE YOU! FFS.
Nie spie jescze, to znace ze nie jestem dobra dziewcina! Nie, po prostu mam zajebana czas na spanja. Ale dostalam medicine za to, i bralam przed fila, to za jakis 15-20 minut, jus bede spala
nie szprycuj sie tym dziadostwem...zkoda zdrowia. Ja tez jestem caly przestawiony...na codzien pracuje od 22:00 do 06:00 rano wiem znowu wiem co czujesz dzisiaj mam wolne wiec siedze, no ale mimo wszystko jesli masz isc spac to zycze milych snow.
infinity HiGH mam jeszcze nadzieje w polakow ale ja powoli trace. Czy naprawde jest cool tone zelu najebana na wlosach i wozic sie zdezeolowanym nissane zx czy jak one sie tam nazywaja? powiedz miz e jeszcze sa polacy z ktorymi da sie pogadac. Ja chce do moich kumpli w polsce albo w chicago to zaczyna byc ponad moje sily
Orbax u passed out or what?
Jan-09-2004 07:12
Orbax
Supreme tranceaddict
Registered: Apr 2002
Originally posted by maxstradamus
nie szprycuj sie tym dziadostwem...zkoda zdrowia. Ja tez jestem caly przestawiony...na codzien pracuje od 22:00 do 06:00 rano wiem znowu wiem co czujesz dzisiaj mam wolne wiec siedze, no ale mimo wszystko jesli masz isc spac to zycze milych snow.
infinity HiGH mam jeszcze nadzieje w polakow ale ja powoli trace. Czy naprawde jest cool tone zelu najebana na wlosach i wozic sie zdezeolowanym nissane zx czy jak one sie tam nazywaja? powiedz miz e jeszcze sa polacy z ktorymi da sie pogadac. Ja chce do moich kumpli w polsce albo w chicago to zaczyna byc ponad moje sily
Orbax u passed out or what?
I mainly have to pee
Jan-09-2004 07:20
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Ja pracuje od 930 w noce do 4 rano, i mam skole od 1-9 w wewtoreki i czwartki, i w srode mam od 7 30 noce do 930. to mam cale najebane!
!!!!!! Oh jesus.... do wjedzalam sie, ze moja dobra kolege, ktury z nim jusz troche nie rozmawjalam, ale jus rozmawjamy duzo z nowu... jego tata umar rok temu...
No, Orbax is awake. He's trying to get me to talk dirty to him and it's not working.
Ja pracuje od 930 w noce do 4 rano, i mam skole od 1-9 w wewtoreki i czwartki, i w srode mam od 7 30 noce do 930. to mam cale najebane!
!!!!!! Oh jesus.... do wjedzalam sie, ze moja dobra kolege, ktury z nim jusz troche nie rozmawjalam, ale jus rozmawjamy duzo z nowu... jego tata umar rok temu...
No, Orbax is awake. He's trying to get me to talk dirty to him and it's not working.
alll ai wanted was an omghi2u
Jan-09-2004 07:24
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
ouch...sorry to hear that
Jan-09-2004 07:26
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by Orbax
alll ai wanted was an omghi2u
dont be a fuckin wuss ...drink up
Jan-09-2004 07:26
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by maxstradamus
ouch...sorry to hear that
Oj ale byla impreza... 150 osob i przynajmniej ze 100-120 przynioslo flaszke - tylewodki bylo.. Nastukalem sie jak prosiak chociaz wszystko pamietam i nie spawalem. Nie ma to jak imprezy w gronie znajomych ze studiow! No i jak to w czaaie kazdej wiekszej imprezy troche ciekawych rzeczy sie wydarzylo i w ogole. Najgorsze ze jak wracalem na chate autobusem to cos mi sie pojebalo, wysiadlem 2 przystanki za wczesnie i musialem zapierdalac z buta, pizdzilo niemilosiernie (chyba z -15 C) a ja bylem w spodniach i bucikach od garnituru brrr... Ale ogolnie zajebisty wieczor!
Chetnie bym sie z wami napil! pzryjedzcie do Polski zrobimy impre! Orbs your also invited!!
Originally posted by vmc
Oj ale byla impreza... 150 osob i przynajmniej ze 100-120 przynioslo flaszke - tylewodki bylo.. Nastukalem sie jak prosiak chociaz wszystko pamietam i nie spawalem. Nie ma to jak imprezy w gronie znajomych ze studiow! No i jak to w czaaie kazdej wiekszej imprezy troche ciekawych rzeczy sie wydarzylo i w ogole. Najgorsze ze jak wracalem na chate autobusem to cos mi sie pojebalo, wysiadlem 2 przystanki za wczesnie i musialem zapierdalac z buta, pizdzilo niemilosiernie (chyba z -15 C) a ja bylem w spodniach i bucikach od garnituru brrr... Ale ogolnie zajebisty wieczor!
Chetnie bym sie z wami napil! pzryjedzcie do Polski zrobimy impre! Orbs your also invited!!
No to fantastic! Znace ze miales dobre czas eh? hahahahha no i po co wysiadles 2 przystanki za wczesnie, chciales troche sie po chodzic? Ale jestem zadzrostna! Maze ze bym mogla miec wjecej znaomow polakow ze bisme mogle napic razem! Wogule maze ze bi bilo wjecej polakow ogulnie. Tich polakow ktury znam mieskaja teraz gdie indzej na skole!
Tesz bym stoba napil! Bede w polsce w Mayu
Mam prozbe... jak bym cos napisala zle po polsku, to prosze mi powiedzic. Nie moge sie uczic jak nie mam pomocu! Z mowjeniem nie mam problemu, tesz z czitanie... ale z pisanje to troche trudno. Dzienki!
Sara nie wiem czemu wysiadlem za wcesnie... bylem durnk3d i cos mi sie pojebalo
Szczerze mowiac jak czytam twoje posty to piszesz troche lamana polszczyzna. Czytaj wiecej polskich stron na necie, chociazby wiadomosci na onet.pl albo wp.pl, powinno pomoc