Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > המלצת סרטים
Pages (92): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by DjNumShum
אתה צודק זה היה קרב הראשון.. אחרי שהוא הפתיע וניצח ראו שעשו עליו כתבות בכל העיתונים. בקרב השני כבר היה כמו עשרות אלפים באולם שהריעו לו ועדיין שהוא הלך לחפש עבודה בנמל אף אחד לא יודע מי זה בכלל...

בטח שידעו..
לא ראית איך ההוא שלקח אנשים לעבודה הסתכל עליו במבט כזה
ולקח אותו בלי לחשוב פעמיים בכלל?

Old Post Nov-08-2005 17:58 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ooza
tranceaddict

Registered: Dec 2003

סינדרלה מן, הוסטג', מחלק 13
חובה חובה חובה!

Old Post Nov-19-2005 11:57  Israel
Click Here to See the Profile for Ooza Click here to Send Ooza a Private Message Visit Ooza's homepage! Add Ooza to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by DjChook
שחר מדי פעם אתה באמת מפליא אותי,
אתה יודע שבשנים האחרונות כל התעשייה של המדיה (נקרא לזה אולי מולטימדיה בשבילך) עבדה על שיפור הסאונד
דולבי, אלה שאחראים לתקן ה AC3 ו PROLOGIC ו DTS והמתקדמים יותר
הם אלה שנותנים את הטון היום....
אני בכלל לא אכנס איתך לרמקולים/עוצמות רסיברים ומקרני סאונד, שזה הדור הבא (ימאהה בטירוף)... אבל שתבין שהחידושים נמצאים שם הרבה יותר מאשר בתחום הוידאו שבתכלס הגיע לרמה מספקת עם עידן ה High Defenition.

עכשיו רוצה לשמוע משהו? אם אתה יכול להגיד לי שאתה מסוגל לשמוע טראק על 128KBPS ולהנות ממנו, אני אגיד לך שאין לך שמיעה טובה, ובזה זה יסתיים... אבל בתכלס שאתה שומע שיר להנאתך או בשביל להחליט עם הוא טוב, אתה מסוגל לשמוע אותו יחסית בשקט כי אם תנסה להגביר, זה יתחיל לצרום (שוב, למי שיש אוזן רגישה...) עכשיו אתה מתיימר להיות דיג'יי... אתה אמור להיות עם אוזן רגישה.

בכל מקרה לענייננו, אתה טוען שבסרט הרוב דיבורים, ובכל זאת אתה רק אוהב סרטי אקשן.. תסביר לי איך זה לא היציאה-הלא-ברורה-של-שחר לשבוע זה,
כי בסופו של דבר סרט אקשן טוב, זה רק אבל ר-ק הסאונד שלו
לא משנה כמה אפקטים מטורפים יהיו, תראה אותו על MUTE והוא יראה הכי מעפן בעולם. וזה לא אני אמרתי, זה עובדה.
ככה גם סרט אימה, זה הכל בסאונד, ומן הסתם מתח.
עכשיו, מה נשאר לנו ? קומדיות? נכון , אני מסכים שקומדיה אפשר לראות בכיף עם איכות סאונד ירודה אבל אני היום, כבר דורש מעצמי יותר
ודרמה זה תלוי.
בסופו של יום, לשמוע סרט בצורה טובה יותר חשוב מלראות אותו בצורה טובה.

מוש, גם אני לא יכול להתאפק עם אבודים העונה השניה, וגם לא העונה השלישית של ניפטאק (שתי הקודמות השכרתי ב DVD)

רק עכשיו ראיתי

שמע
לשמוע טראק ב 128 זה פחות כיף מ 192 נכון
אבל ראיתי מספיק סרטים בחדר עם אוזניות ולא בדיוידי בסלון
ונהנתי
תכלס לא שינה לי בכלל
מי ישמע..

בוא נגיד אף פעם לא שמתי לב לאיכות לא טובה של סרט
תמיד זה נשמע לי אותו דבר

Old Post Nov-19-2005 16:44 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אוקי, אין לי מה להגיד, שמיעתך זה שמיעתך.
רק שתדע, שאם אתה סומך עלי שתדע שיש הבדל ואנשים מרגישים אותו

Old Post Nov-19-2005 21:15 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

עכשיו ראיתי המסור 2
טירררררררררררררווווף!!!
איזה סרט..
אמנם פחות טוב מהראשון אבל עדיין סרט מדהים.......

Old Post Nov-21-2005 21:53 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

אני נראה לי אשקיע קולנוע בשבילו

כ"כ אהבתי את הראשון שלשני מגיע

מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ ואם בכלל לקולנוע ?

Old Post Nov-21-2005 22:28 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by DjChook
אוקי, אין לי מה להגיד, שמיעתך זה שמיעתך.
רק שתדע, שאם אתה סומך עלי שתדע שיש הבדל ואנשים מרגישים אותו

אם כזה בא לך להוכיח תביא לי סרט באיכות לא משו וסרט באיכות בתזונה ונראה

quote:
Originally posted by Sm0keMachine
עכשיו ראיתי המסור 2
טירררררררררררררווווף!!!
איזה סרט..
אמנם פחות טוב מהראשון אבל עדיין סרט מדהים.......

נכנסתי לטרד כדי לשאול אם כדאי לראות!!
ידידה שלי אמרה לי שהיא הביאה את זה לדיוידי ולא התלהבה לא מזה ולא מהראשון
אני ילך אליה יום שישי נראה
או שאני יראה כבר בגף רכב

Old Post Nov-22-2005 19:13 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

תגיד לי שחר מי רואה סרטים עם אוזניות!?!?!

James Holden is my only GOD!

Old Post Nov-22-2005 22:45 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

שחר אין לי איך להוכיח לך את זה, כי בתכלס אני היום מתבאס לראות סרט
DIVX, אחרי שהתרגלתי לטושיבה שלי.

קשה להתבסס רק על אפקט הסאונד, אבל שוב, מספיק שזה לא מפריע לך ולי זה כן מפריע בשביל להגיד שיש פה איזשהו אפקט
מצד שני מוש לטובתי, ואני לא רואה מישהו לטובתך... אז ניצחתי

Old Post Nov-23-2005 00:02 
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by m0sh
תגיד לי שחר מי רואה סרטים עם אוזניות!?!?!

סליחה מה רע?

Old Post Nov-23-2005 00:44  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

מה רע?
תגיד לי מי בא ויושב על כיסא עם אוזניות מול המסך ורואה סרט?

זה דרך עלובה לטעמי

רואים סרט צריך ספה או משהו כזה

אני אישית רואה במיטה סרטים
או אצל חברים מערכות ברמה...וכל אחד שיכול להבדיל בין איכות סאונד של אוזניות פיוניר ואוזניות ג'ימיני יכול גם לשמוע ולראות את ההבדל מסרט במחשב לבין סרט DVD
בDTS
על מקרן ענקי וסארונד

James Holden is my only GOD!

Old Post Nov-23-2005 09:23 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by m0sh
מה רע?
תגיד לי מי בא ויושב על כיסא עם אוזניות מול המסך ורואה סרט?

זה דרך עלובה לטעמי

רואים סרט צריך ספה או משהו כזה

אני אישית רואה במיטה סרטים
או אצל חברים מערכות ברמה...וכל אחד שיכול להבדיל בין איכות סאונד של אוזניות פיוניר ואוזניות ג'ימיני יכול גם לשמוע ולראות את ההבדל מסרט במחשב לבין סרט DVD
בDTS
על מקרן ענקי וסארונד

לא כל סרט אני רואה באוזניות תלוי מתי אני רואה
ותכלס אנלא רואה הבדל בין לראות בחדר לבין לראות בסלון
אם אני עם חברה שלי או ידידה אני רואה בחדר ותכלס אותו דבר בשבילי

Old Post Nov-23-2005 15:42 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > המלצת סרטים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (92): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackMy brain is fried - this is easy - HELP [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackColdplay - "Speed Of Sound" [2006]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 04:16.

Forum Rules: