הל קופטר גם אני יהיה כנראה בדום בשבת..סוף סוף קצת מוזיקה טובה ביום שבת בדום.. ויום חמישי אני בלמון - מסיבת גיוס של חבר אפשר להגיד.. תבואו גם אתם, למי שנמאס מהקו והגת רימון!
quote:Originally posted by Trance man הל קופטר גם אני יהיה כנראה בדום בשבת..סוף סוף קצת מוזיקה טובה ביום שבת בדום.. אני יודיע פה אם אני בסוף הולך או לא...
___________________ .
טוף יש מצב שאני יהיה בתכלת אם ההיא :]]]]]]]]]
quote:Originally posted by Sniper אופס... חח ממ בינתיים אני לא מסודר כמה כניסה ביכלל?? אני מעריך משהו כמו 60 יהיו שם גיא סלמה מרדיו בי יו... וגולדשלאגר לפי מה שכתוב על ההזמנה.. מוזר קיצר יום שישי בכחול בכביש מספר 4 יורדים שם איפה שבני ציון ובצרה... שתיה חינם גם
quote:Originally posted by Hell_Copter אני מעריך משהו כמו 60 יהיו שם גיא סלמה מרדיו בי יו... וגולדשלאגר לפי מה שכתוב על ההזמנה.. מוזר קיצר יום שישי בכחול בכביש מספר 4 יורדים שם איפה שבני ציון ובצרה... שתיה חינם גם אני יודע איך להגיע ניראה אם ההיא תירצה לבוא:]]
איכס גיא סלמי פשוט מגעיל שמעתי אותו כמה פעמים ב99 הוא מנגן פרוגרסיב האוס ודברים מרדימים כאלה בעעעעע
הייייי חברה מה המצב? יש מצב אתם באים ללינלבלום ביום שישי זה? אני מתקלט שם )))))
quote:Originally posted by warpedd_ איכס גיא סלמי פשוט מגעיל שמעתי אותו כמה פעמים ב99 הוא מנגן פרוגרסיב האוס ודברים מרדימים כאלה בעעעעע מה רע בפרוגרסיב אהוס???? ?
וואלה רק נקווה שהמסיבה הזאת לא תהיה נפילה ראה ערך ספארקס...
quote:Originally posted by Hell_Copter וואלה רק נקווה שהמסיבה הזאת לא תהיה נפילה ראה ערך ספארקס... אני יודע שהרבה מהביצפר שלי הולכים לשם