Originally posted by infinity HiGH
max; mam 20 lat...21 w Kwietniu.
Gdzie w Mississadze mieszkasz? Ja moze bede sie w tam kiedys przeprowadzal.
A co do twojej pracy, to nie zle przesrane masz...wiem jak to jest bo sam czasem tak pracuje; 5 dni pod rzad...10 godzin dziennie...przejebana sprawa
heh ja pracuje 7 pod rzad po 8 godzin...potem dwa dni wolne...potem znowu 7 i 5 dni wolne mowie ci wszystko popierdolone.
w tej chwili mieszkam przy QEW i Erin Mills, ale chyba niedlugo bede stad uciekal...jakos za spokojnie tutaj hehe a ty mieszkasz w toronto?
ktorego kwietnia masz urodziny?...ja mam 8 tez kwietnia
Jan-10-2004 07:14
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by vmc
LOL, I had hangover all day yesterday. I remember everything from the party except haw many shots of vodka I took, which was a whole lot. I drank 2 beers that night also.
A co do weekende - ide na Wladce Pierscieni dzisiaj a co do jutra to mam plany naukowe - sesja tuz tuz i zaliczenia sa na uczelni.
no tak...niektorzy musza sie uczyc...mi sie semestr w marcu zaczyna a jakos wcale mi sie nie spieszy do registration office
Jan-10-2004 07:16
Orbax
Supreme tranceaddict
Registered: Apr 2002
Originally posted by vmc
LOL, I had hangover all day yesterday. I remember everything from the party except haw many shots of vodka I took, which was a whole lot. I drank 2 beers that night also.
A co do weekende - ide na Wladce Pierscieni dzisiaj a co do jutra to mam plany naukowe - sesja tuz tuz i zaliczenia sa na uczelni.
Beer after vodka is rough, because every time you burp from the Carbonation, you smell vodka.
Jan-10-2004 07:19
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by Orbax
Beer after vodka is rough, because every time you burp from the Carbonation, you smell vodka.
ever tried to burp towards an open fire?
Jan-10-2004 07:24
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
I happen to drink beer after each shot of vodka at times, but I usually drink some mineral water after each shot. Juices sucks because they ferment in your stomach so you can throw up later. I also developed a special tricky way to drink vodka which minimize the taste of it in my mouth.
Originally posted by maxstradamus
heh ja pracuje 7 pod rzad po 8 godzin...potem dwa dni wolne...potem znowu 7 i 5 dni wolne mowie ci wszystko popierdolone.
w tej chwili mieszkam przy QEW i Erin Mills, ale chyba niedlugo bede stad uciekal...jakos za spokojnie tutaj hehe a ty mieszkasz w toronto?
ktorego kwietnia masz urodziny?...ja mam 8 tez kwietnia
Mieszkam przy Islington i Lakeshore. Ostatnio ta okolica byla w wiadomosciach; pewnie slyszales o 14 letniej dziewczynie ktora prawie zostala zgwalcona? To akurat sie wydarzylo przed mojim blokiem :-\ W tym roku, bede sie przeprowadzal w okolicy Eglinton i Mavis; moze nawet troche dalej, blizej Winston Churchill. Ale jeszcze nic na 100%.
17 kwietnia mam urodziny.
I kurna...czemu tyle pracujesz? Szkoly nie masz?
quote:
Originally posted by vmc
ZAJE-KURWA-BISTY film I jezeli jest juz w Polsce, to proponuje 'The Last Samurai'. Nie wiem czy przetlumacza go na 'Ostatni Samurai' bo czasem przetlumaczenia sa ciekawe. Ale film jest z Tom'em Cruisem. Tez bardzo dobry film.
Last edited by infinity HiGH on Jan-10-2004 at 08:16
Jan-10-2004 08:07
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by vmc
I happen to drink beer after each shot of vodka at times, but I usually drink some mineral water after each shot. Juices sucks because they ferment in your stomach so you can throw up later. I also developed a special tricky way to drink vodka which minimize the taste of it in my mouth.
Woot! That's how I do it!
Co I robie ten weekend? NIC!!!!!! Pracowalam dziszaj, wlasnie dopiero wrocilam z prace... jutro sie ucze, w noce znowu do prace (tak samo jak dzis, 9 30 - 3 rano), i w niedzele, to tes sie ucze. Wogule stracilam zycze.
Originally posted by anuneventrade
Woot! That's how I do it!
Co I robie ten weekend? NIC!!!!!! Pracowalam dziszaj, wlasnie dopiero wrocilam z prace... jutro sie ucze, w noce znowu do prace (tak samo jak dzis, 9 30 - 3 rano), i w niedzele, to tes sie ucze. Wogule stracilam zycze.
ja tez zaraz spadam do domu...
A pracuje tyle bo po pierwsze nic ciekawszego sie nie dzieje a po drugie to ostatnio przejebalem kupe kasy w kasynie i musze sie odbic troche od dna.
Szkola dopiero sie w marcu zaczyna wiec poki co mam plan sie tam pojawic.
Jan-10-2004 08:53
vmc
quote:
Originally posted by infinity HiGH
ZAJE-KURWA-BISTY film I jezeli jest juz w Polsce, to proponuje 'The Last Samurai'. Nie wiem czy przetlumacza go na 'Ostatni Samurai' bo czasem przetlumaczenia sa ciekawe. Ale film jest z Tom'em Cruisem. Tez bardzo dobry film.
Wladca jest w istocie zajebisty, wszystkie 3 czesci ktore mialem przyjemnosc obejrzec w kinie. Premiera Powrotu Krola byla u nas 1.01. Ostatni Samuraj ma wejsc do kin na dniach, umpel ogladal kinowke na kompie i mowil ze zajebisty film.
Originally posted by vmc
Wladca jest w istocie zajebisty, wszystkie 3 czesci ktore mialem przyjemnosc obejrzec w kinie. Premiera Powrotu Krola byla u nas 1.01. Ostatni Samuraj ma wejsc do kin na dniach, umpel ogladal kinowke na kompie i mowil ze zajebisty film.
a ja jeszcze nie widzialem...nie stac mnie na kino
ostatni film jaki widzialem to byl The Darkness i polecam go bardzo milo serdecznie Wspanialy rodzinny film ehehehe
thank you very much
Jan-10-2004 20:43
Orbax
Supreme tranceaddict
Registered: Apr 2002
Originally posted by vmc
I also developed a special tricky way to drink vodka which minimize the taste of it in my mouth.
?
Jan-10-2004 20:45
vmc
quote:
?
The whole thing looks like this: I put the shot in my mouth but do not swallow it but hold it with my tongue in the back of my mouth far enough for taste receptors not to feel the taste. Then I take the mineral water or other stuff I use and I basically push the vodka to the throat and swallow them melted so there is less taste and the water rinses all remaining vodka from my tongue. Try it!