quote:Originally posted by Stuku Ano Jakby był już totalny brak to zapraszam do mnie Hahahahaha, tyle zapraszenow! Apropo... Stuku, jakos mi sie wydawalo ze jestes dzewczina?
___________________ aka Tits McGee aka Chesty LaRue aka Busty St. Claire
quote:Originally posted by anuneventrade Hahahahaha, tyle zapraszenow! Apropo... Stuku, jakos mi sie wydawalo ze jestes dzewczina? Nie jestem dzewczina Tylko chłopcyk o imieniu Łukasz
quote:Originally posted by Stuku Nie jestem dzewczina Tylko chłopcyk o imieniu Łukasz To bardzo prze prose! Czesz Lukasz Jezu, ciale czas studuje... prszlam tylko na file... kurde, jus mam dosic tego wszystkego!
KELBASA !!!!!
quote:Originally posted by Vivid Boy KELBASA !!!!! it's "kielbasa"
No, skoncilam studjowac na dzis, i nie ma niekogo obudzonego! Moja siostra dzeci straszne plakale dzisaj, prawe dostalam szalu. Ale jus spia, dzienki bogu. Jak tam polace?
sara is talkin shit abt me in polish???? cuerva spiedeli da pisda...yeah i know my polish too.....KIELBASA!
quote:Originally posted by Vivid Boy sara is talkin shit abt me in polish???? cuerva spiedeli da pisda...yeah i know my polish too.....KIELBASA! kurwa ale ty jestes pojebany koles. nie wiem co palisz, ale daj troche
quote:Originally posted by infinity HiGH kurwa ale ty jestes pojebany koles. nie wiem co palisz, ale daj troche mwahahahhahahaha ja nie spie w pracy siedze i sie obijam.
Ja siedze w domu i sie nudze ja cholera. mam ochote na joint'a...
quote:Originally posted by infinity HiGH Ja siedze w domu i sie nudze ja cholera. mam ochote na joint'a... ja wlasnie czekam na telefon od goscia i mam cos odebrac...i tak sie w pracy nic nie dzieje to moge sie usmazyc i jakos wytrzymac do rana
kurna...chcialbym zebym ja mog tak na luzie sobie pracowac, hehe. Cala noc masz siedziec przy kompie?