quote:Originally posted by deluxe נו יאללה חבר'ה מאמץ קטן לזהות את אלו... הם לא כלכך קשים התקפה קשה - מאוד מודרני massive attack - everywhen אם זה זה אני לא רואה קשר למודרני
Massive Attack - Future Proof
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
כולכם טעיתם!!! התפקה קשה - מאוד מודרני הוא בכלל: Hard Attack - Very Contemporary (שזה אסף אמדורסקי ד"א) אף אחד לא רשם תשובה לאחרים אז אני מניח שהם היו קשים מדיי... התשובות הן: מסלולי - שקט Orbital - Halcyon ריבה ליצנית - חפות מפשע Joker Jam - Innocence לא נורא חברים... פעם הבאה תשתדלו יותר...
___________________ *** WeLCoMe To ThE FuNKy PLaNeT ***
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טרד ענקק גוש מסטיק אורביט - הכח בתוך המח שך
Mass In Orbit - The Power In Ur Brain _
מיכאל- לכבות את האורות מי מזהה?
quote:Originally posted by sputnik_IL מיכאל- לכבות את האורות מי מזהה? m.i.k.e - turn out \ off the lights אמ... אין לי משו לשם :\
נסו עכשיו את אלו: קול בע"מ - טעימת קיץ תחבולה - מי ים
Last edited by deluxe on Sep-20-2003 at 10:29
Sonic Inc. - The Taste Of The Summer חיבור מחדש - צלול למעמקים יאללה
quote:Originally posted by deluxe תחבולה - מי ים chicane - salt water ועכשיו תורי עכבר - דלק לאש חחח זה קל
נו תומר אולי תפסיק לעשות את זה כבר! קודם תמצא את שלי
quote:Originally posted by Scorchio Sonic Inc. - The Taste Of The Summer חיבור מחדש - צלול למעמקים יאללה בונא אחי נתת אחד קשה........ new connection - clear depth !?