quote:Originally posted by DJ Alex E. זה רק אני או שהפורום כיום הוא הרבה יותר יבש מאשר מה שהיה לפני חודשיים? אוהווווו... עוד פעם התחלנו את השיחות על הדרדרות הפורום במקום לדבר, נעשה אותו חיי ונושם וזהו!@#!@#
quote:Originally posted by Rising דותן זה yahel222 בואנה מה הולך פה דותן..יגאל.. עודף שינה- זה מה שהולך... צח יא גבר גבר אבל מה קושר יגאל?!
גם אני נחלשתי מאוד... 14558 (13.59 posts per day) ה-21 האלה לא בריאים לי
___________________ .
864 (3.58 posts per day)
quote:Originally posted by princess cc 864 (3.58 posts per day) push it baby pusch it
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
2079 (2.95 posts per day) לא רע לפחות 1500 איכותיים מתוכם מתוך ה-1500 האיכותיים היו כאלה שהיו איכותיים במופרעותם אבל עדיין איכותיים
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation