|
טוב אין לי עכשיו הרבה זמן להיות בפורום אז לא קראתי כל מה שכתוב פה אבל אני אתייחס בקצרה לעניין....
קודם כל אין ספק שזה כבוד עצום לסצנה האלקטרונית שמגיע אמן כזה לנגן בפתיחה של אולימפיאדה ועוד באולימפיאדה הכי מושקעת אי פעם
העניין הזה פשוט לא נתפס!
מי חשב על דבר כזה בכלל...פשוט ענק מהחיים העניין הזה.כבוד עצום
בקשר לבחירה של הדיג'יי,זה היה ברור שזה יהיה טייסטו
למרות שאני לא מעריץ שלו ,אין ספק שהוא הדיג'יי הפופולרי והמוכר ביותר בעולם ואם כבר להביא מישהו לשם,אז בטח שרק אותו.
כי אנשים מחוץ לסצנה,מה לעשות,שמעו רק עליו ולא על ארמין,מרקוס ,פרי ואחרים(עצוב אבל ככה זה...)
המפיקים של הארוע מן הסתם מתרכזים יותר בצד המסחרי של ארוע,לכן הביאו מותג מסחרי מהתחום הזה בדמותו של טייסטו
בקשר לסט שלו,מה אני יגיד...בינוני מאד...מצד אחד זה יפה שהוא עשה סט שלם עם קטעים רק משלו ולא הרבה מסוגלים לזה,מצד שני ההפקות שלו לא עד כדי כך טובות שהן מגיעות לרמה כזאת שאפשר יהיה להרכיב מהן סט טוב
וככה גם יצא.סט בינוני משהו
עכשיו למפיק של הארוע:אמן תישרף בגהנום! מה זה הזילזול הזה?הראו את טייסטו פעמיים למשך 5 שניות
פשוט בושה!!!מה הם עושים צחוק??במקום להראות עוד כמה כושונים מאיזה אי נידח,היו בהחלט יכולים להראות אותו עוד כמה פעמים ולתת לו את הכבוד הראוי ולא להתייחס אליו בתור איזה כלב זרוק שקופץ לצד תקליטים מסתובבים
ובואו נדבר על מה ששמעו(או יותר נכון לא שמעו)
הזילזול שבר שיאים!!למה הבאתם אותו רבאק אם בכלל לא שומעים אותו???
הצלחתי בקושי לזהות כמה מלודיות בקטעי הברייקדאון,אבל בכל פעם שהבייסליין היה נכנס כל מה שאפשר היה לשמוע זה בומים בומים ועוד בומים מה שגרם לסט להישמע הכי גרוע שרק ניתן
למי אכפת מהשיעורי גיאוגרפיה של אורי לוי הדביל הזה??
מה הוא קשור לעולם?יאללה טוס!
תנו לשמוע את טייסטו!!!
פשוט אכזבה כל העניין הזה
ציפיתי לזה כל כך,ובסוף כל העניין יצא הכי על הפנים שרק אפשר
זה בטח הזקנים האלה של ערוץ 1 שומעי המוצרט האוטיסטים האלה העדיפו להשתיק את המוזיקה ולשעמם אותנו עם שלישיית פרשנים שגורמים לך לחשוב ש"פסוקו של יום" לא כל כך נורא לעומתם...