Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

אילן מה שאתה מדבר זה בדיוק כמו ראיון שקראתי
עם ג'ון אסקיו
ממליץ לקרוא אותו הוא מדבר על האמפי3 ועל הויינלים

Interview with John Askew

Old Post Dec-16-2005 15:41  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
אנשים יכולים לדבר עד מחר
אף אחד לא יודע מה יקרה
איזה חידושים יהיו בהייטק
איזה פורמט חדש ייצא
איזה דברים חדשים ימציאו
ואיזה חוקים בית המשפט יחוקק
עובדה שבינתיים בית המשפט נתן לאתר
lionetwork
להמשיך לעבוד
אתם לא יכולים לדעת מה יקרה
ביל גיטס יכול לשווק גירסא חדשה של ווינדוס שכל פעם שהיא מריצה אמפי3 היא בודקת אם שילמו עליו ואם לא אז היא מחייבת את המשתמש בתשלום
ומי שלא משלם לא יכול לשמוע תקובץ או בכלל לקבל גישה אליו
קיצור סתם טוחנים תנושא הזה וזה לא הפעם הראשונה וזה מתחיל להמאס
אז דייייייי

Old Post Dec-16-2005 15:43 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Shahar

קיצור סתם טוחנים תנושא הזה וזה לא הפעם הראשונה וזה מתחיל להמאס
אז דייייייי

הלו
מה קרה?
לא מתאים לך הדיון על זה אל תגיב
יש דברים שנמאסו יותר כמו כל יום 20 אלף די גיים שמנגנים משאותם גנבים מתגאים שהם משחררים "לטובת הסצינה" לא ראיתי אף אחד שמעלה תנושא כמה שנמאס לו והגיע הזמן שזה ייפסק אז אם הדבר הזה לא נפסק גם הדיון לגבי מצב הסצינה לא ייפסק

Old Post Dec-16-2005 16:16 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by DvJ
אילן מה שאתה מדבר זה בדיוק כמו ראיון שקראתי
עם ג'ון אסקיו
ממליץ לקרוא אותו הוא מדבר על האמפי3 ועל הויינלים

Interview with John Askew

אחי תודה על הלינק וראיתי אותך גם בפורום של אבאב אנד ביונד...

איך שכחת לצטט לנו פה תדבר המשעשע שאסקיו אמר בראיון

אני פשוט חייב לצטט תשאלה והתשובה זה מצחיק ברמות אבל גם נכון

Anyone that has seen or heard John Askew in action know you’re not a fellow vocal trance lover, not one of the biggest anyway. But surely there must be one vocal dance tune you’ve fell for?

It is a bit of a misconception that I hate all vocals in trance. This isn’t true. It’s just unfortunate that 99% of them are cheesy meaningless shit - I my view. Motorcycle “When the Rush comes” for me is a perfect vocal track that I would gladly play again and again. It’s just that 90% of the vocals that you hear in trance mean absolutely nothing to me and have no reflection on my life. “Our love is like foot steps in the Snow, baby”. I mean, what exactly does that mean? Have you ever been in love and felt that your relationship resembled the imprints that your feet made in snow???!!!!

אני לא יכול להפסיק לצחוק כשאני חושב על זה רק

Old Post Dec-16-2005 16:23 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
חחחח אהבתי..

זה אשכרה ככה

Old Post Dec-16-2005 17:11  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
הלו
מה קרה?
לא מתאים לך הדיון על זה אל תגיב
יש דברים שנמאסו יותר כמו כל יום 20 אלף די גיים שמנגנים משאותם גנבים מתגאים שהם משחררים "לטובת הסצינה" לא ראיתי אף אחד שמעלה תנושא כמה שנמאס לו והגיע הזמן שזה ייפסק אז אם הדבר הזה לא נפסק גם הדיון לגבי מצב הסצינה לא ייפסק

פסדר אתה לא תפסיק את זה תלא מבין?
אתה לא תשכנע אף אחד אז חלאס
כולם הבינו שאתה קונה מה שאתה מנגן
דקה נכתוב את זה מודגש כדי שיראו
יגאל קונה את המוזיקה שהוא מנגן ושומע
יופי?

נראה לי שנמאס לאנשים גם שאיכשהו כל פוסט שני שלך חותר לזה שאתה קונה מוזיקה
אף פעם לא זלזלתי בזה ואני מעריך את זה אבל די זה נמאס ופעם כבר אמרו לך שזה נמאס שאתה כל פעם מזכיר את זה אז חלאס
אתה לא תשנה שום מדיניות של אף אחד ולא תצליח לגרום לאנשים להפסיק לשמוע או לנגן את זה!

ואתה בטח שלא תצליח לדעת מה יהיה עוד כמה שנים
אז חלאס עם הטרדים המפגרים האלה שגם ככה כל חודשיים חוזרים על עצמם

Old Post Dec-16-2005 18:08 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
אז חלאס עם הטרדים המפגרים האלה שגם ככה כל חודשיים חוזרים על עצמם

אוקיי נתחיל מזה שלא אני פתחתי תטרד הזה

quote:
פסדר אתה לא תפסיק את זה תלא מבין?
אתה לא תשכנע אף אחד אז חלאס

quote:
אתה לא תשנה שום מדיניות של אף אחד ולא תצליח לגרום לאנשים להפסיק
לשמוע או לנגן את זה!

מממ אנחנו עוד נראה לגבי זה
אתם עוד תשמעו בנושא ויותר מהר מהצפוי
בנתיים תשארו במתח

quote:
כולם הבינו שאתה קונה מה שאתה מנגן
דקה נכתוב את זה מודגש כדי שיראו
יגאל קונה את המוזיקה שהוא מנגן ושומע
יופי?

למעשה אני שמח רק אם אתה יכול לכתוב אחד כזה באנגלית גם בשביל אלה שלא דוברי עברית אני יודה לך מאוד

quote:
נראה לי שנמאס לאנשים גם שאיכשהו כל פוסט שני שלך חותר לזה שאתה קונה מוזיקה
אף פעם לא זלזלתי בזה ואני מעריך את זה אבל די זה נמאס

כל פוסט שני?
מאוד מעניין...אני חותר לזה ברגע שיש כאן מישהו שחותר לדה-לגיטימציה של שימוש חוקי במוזיקה - בקשר למילה הלועזית שהשתמשתי בה...סתם בא לי להרגיש חכם אני לא באמת כזה
לאחרונה נמאס לך מהמון דברים כל פעם שתכתוב על משהו אחד שנמאס לך גם אני יכתוב על משהו אחד שנמאס לי
אז כבר כתבתי שנמאס לי מדי גיים לא חוקיים מה עכשיו? נמאס לי מהעובדה שאתה מצליח על כל נושא כאן להגרר לויכוח ולא משנה עם מי
זה אולי הטרד היחיד בפורום שהויכוח בו לא התחיל ממך וממש לא היית מעורב בו (עד עכשיו)

quote:
ופעם כבר אמרו לך שזה נמאס שאתה כל פעם מזכיר את זה אז חלאס

פעם..זה היה ממש בהתחלה כשרק התחלתי לקנות והיתה לי אמונה מסוימת בדרך הזו
המצב לא השתנה
האמונה אותה האמונה אני רק לא מנסה להשחיל את זה כשאין לזה קשר
אבל צר לי נושא שחופף באופן ישיר לתחום הזה לא ישאיר אותי בשקט
מצטער
תאמין לי שטופיק שידבר על פריחת השושנים והורדים בשדות הארץ אני לא ירשום פוסט שזה הכל בגלל שהתחלתי לקנות מוזיקה...

quote:
ואתה בטח שלא תצליח לדעת מה יהיה עוד כמה שנים

לא..אני רק מתבסס על הערכות של מנהלי לייבלים די גיים ויוצרים בכירים יותר וביכירם פחות בסצינה
אני בטוח שלא צריך להקשיב להם כי הם לא מבינים בזה כלום ולא מודעים למה שקורה נכון? או שחשבת שבה לי לשחק אותה בתקופת התנ"ך כשאני נביא הזעם? בדיוק כמוך בטרד המכוניות הבאתי כאן דיעה שהיא דיעה שאני מסכים איתה אבל האנשים שמעיריכים שזה מה שיקרה יודעים 1001 דברים שאני לא יודע ולכן הם רואים שזה כנראה משיקרה

Old Post Dec-16-2005 20:52 
Hydroid
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
אלללללההההה מלחמה באמ פי!!! הטרד הזה ישאר חי לנצח אני יפתח אותו כל פעם מחדש!!!

Old Post Dec-16-2005 21:32 
Click Here to See the Profile for Hydroid Click here to Send Hydroid a Private Message Add Hydroid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

quote:
אחי תודה על הלינק וראיתי אותך גם בפורום של אבאב אנד ביונד...

איך שכחת לצטט לנו פה תדבר המשעשע שאסקיו אמר בראיון

אני פשוט חייב לצטט תשאלה והתשובה זה מצחיק ברמות אבל גם נכון

Anyone that has seen or heard John Askew in action know you’re not a fellow vocal trance lover, not one of the biggest anyway. But surely there must be one vocal dance tune you’ve fell for?

It is a bit of a misconception that I hate all vocals in trance. This isn’t true. It’s just unfortunate that 99% of them are cheesy meaningless shit - I my view. Motorcycle “When the Rush comes” for me is a perfect vocal track that I would gladly play again and again. It’s just that 90% of the vocals that you hear in trance mean absolutely nothing to me and have no reflection on my life. “Our love is like foot steps in the Snow, baby”. I mean, what exactly does that mean? Have you ever been in love and felt that your relationship resembled the imprints that your feet made in snow???!!!!

אני לא יכול להפסיק לצחוק כשאני חושב על זה רק

כה התאהבתי בתוכנית שלהם אחלה תוכנית.........
וג'ון אסקיו צודק ב100% זה באמת ככה .....

Old Post Dec-16-2005 21:32  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
אוקיי נתחיל מזה שלא אני פתחתי תטרד הזה

מממ אנחנו עוד נראה לגבי זה
אתם עוד תשמעו בנושא ויותר מהר מהצפוי
בנתיים תשארו במתח

למעשה אני שמח רק אם אתה יכול לכתוב אחד כזה באנגלית גם בשביל אלה שלא דוברי עברית אני יודה לך מאוד

כל פוסט שני?
מאוד מעניין...אני חותר לזה ברגע שיש כאן מישהו שחותר לדה-לגיטימציה של שימוש חוקי במוזיקה - בקשר למילה הלועזית שהשתמשתי בה...סתם בא לי להרגיש חכם אני לא באמת כזה
לאחרונה נמאס לך מהמון דברים כל פעם שתכתוב על משהו אחד שנמאס לך גם אני יכתוב על משהו אחד שנמאס לי
אז כבר כתבתי שנמאס לי מדי גיים לא חוקיים מה עכשיו? נמאס לי מהעובדה שאתה מצליח על כל נושא כאן להגרר לויכוח ולא משנה עם מי
זה אולי הטרד היחיד בפורום שהויכוח בו לא התחיל ממך וממש לא היית מעורב בו (עד עכשיו)

פעם..זה היה ממש בהתחלה כשרק התחלתי לקנות והיתה לי אמונה מסוימת בדרך הזו
המצב לא השתנה
האמונה אותה האמונה אני רק לא מנסה להשחיל את זה כשאין לזה קשר
אבל צר לי נושא שחופף באופן ישיר לתחום הזה לא ישאיר אותי בשקט
מצטער
תאמין לי שטופיק שידבר על פריחת השושנים והורדים בשדות הארץ אני לא ירשום פוסט שזה הכל בגלל שהתחלתי לקנות מוזיקה...

לא..אני רק מתבסס על הערכות של מנהלי לייבלים די גיים ויוצרים בכירים יותר וביכירם פחות בסצינה
אני בטוח שלא צריך להקשיב להם כי הם לא מבינים בזה כלום ולא מודעים למה שקורה נכון? או שחשבת שבה לי לשחק אותה בתקופת התנ"ך כשאני נביא הזעם? בדיוק כמוך בטרד המכוניות הבאתי כאן דיעה שהיא דיעה שאני מסכים איתה אבל האנשים שמעיריכים שזה מה שיקרה יודעים 1001 דברים שאני לא יודע ולכן הם רואים שזה כנראה משיקרה

נכון אני מתווכח על דברים ששווים ויכוח
וכשאתה טוחן תנושא הזה שגם ככה לא יצא מזה כלום זה מעצבן אחושרמוטה
אתה לא תשכנע פה אף אחד לקנות קבצים במקום להוריד
ולא אתה ולא בעליי ליבלים לא יכולים לדעת מה יקרה עוד שנה
תראה כמה דברים קרו השנה בתחומים שיש בהם המון אנשים שמבינים והם לא ציפו להם
ובקצב שעולם ההיטק מתפתח אין אף אחד שיכול לדעת מה הדבר הבא שימציאו ואיך הוא ישפיע לטוב או לרע
אז לא אתה ולא אף אחד מהסצינה יכול לדעת או לחזות את זה
אז טרדים כאלה מיותרים איך שלא תסתכל עליהם
יש להם רק מטרה אחת מצידך
להראות לאנשים שאתה קונה אמפי3
וזה ראש של ילד בן 12 מה אני יגיד לך
אמרתי כבר שאני לא אוהב שאנשים עושים משהו יפה ומנפנפים בו
יהללוך זרים ולא פיך
חבל שאתה משחק אותה הבנאדם הכי חכם ובוגר פה ודווקא אתה זה שאיכשהו כבר פעם שלישית השבוע מצליח לגרום לי לחשוב שאתה ילד קטן

Old Post Dec-16-2005 21:48 
bekol ram
Supreme tranceaddict

cyclic c

הרכב אלוף!!

Old Post Dec-16-2005 22:12  Israel
Click Here to See the Profile for bekol ram Click here to Send bekol ram a Private Message Add bekol ram to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by bekol ram
cyclic c

הרכב אלוף!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

)))

דבר אחד לאיתי ודבר אחר לאילן..

איתי - האיכות אחלה... גם ריפ מויניל וגם מ
CDR
נשמעים פצצה... במקרים נדירים אני מצליח לשמוע שהטראק הוקלט מגעיל
כך שאני וכנראה עוד 99% מהאנשים ממש לא אכפת להם מהעובדה הזאת...

ואילן..... יגאל... מה שלא יהיה..
משו אחד אתה ואיתי חייבים להבין... בלי
MP3
אף אחד פה לא היה בכלל חושב על טראנס
אף אחד לא היה מכיר פה שום יוצר-טייסטו ארמין פרי... זה הכל...
כולם היו שומעים פה רק פסיכודאלי
לקנות? - מה אתם לא מבינים שכאן זה לא כמו חו"ל... המוזיקה הזאת לא נמצאת בכל מסיבה ובהרבה חורים - גם לא מיבאים אותה לארץ ולעולם הביאו אותה...

אני מסכים איתכם שתקליטן שעושה כסף מהעבודה שלו ומנגן טראקים שיצאו בוינילים חייב לקנות...
אני מדבר על תקליטנים שזו העבודה שלהם. במועדונים איכותיים וכאלה..
לא תקליטנים בחממה שמנגנים שירים של לסגו...

ומה לעשות אין הרבה תקליטנים כאלה בארץ שמנגנים במקומות איכותיים מוזיקה איכותית - ואם יש אז הם קונים מקורי....

מה אתם מצפים עכשיו שתקליטנים צעירים מהחממה וכאלה ילכו יקנו ת
CDM
AS THE RUSH COMES?
מטופש... :\

אבל זה עצוב אם יש אנשים בעולם שמנגנים רק מוזיקה איכותית כמקצוע שעושים ממנו כסף והם משתמשים ב
MP3...

אני חושב שאם אנשים היו הגיוניים הם פשוט היו מגיעים למסקנה "אוקי אני רוצה להתחיל לתקלט" ואחרי שהם התמקצעו בתחום בעזרת
MP3
ויתחילו להשתמש ב
MP3
כמה שנקרא
TRY BEFORE YOU BUY..

אם זה מה שיקרא... לפחות בישראל תהיי מגמת עליה בקניית מקורי בקרב תקליטנים.....

Old Post Dec-17-2005 01:05  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הרכב טראנס חדש Cyclic C נה לקרוא
Post New Thread    Post A Reply

Pages (15): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackAnother tune! Please ID! [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackX-press 2 - ACDC (?? Remix) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 03:24.

Forum Rules: