אלעד אחי חיפשתי אך ללא הצלחה ממש אין לי מושג מה זה
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
מישהו מכיר טראק שיש בו את המילים של קיילי מינוג בשיר LOVE AT FIRST SIGHT רק שלא היא שרה אלא מישהו אחר?
___________________ -=Trance isn't Just Music - It's a Way of LIFE=- *fav producer:Alphazone *fav. football club:Inter FC ! ! !
תחפש זה אולי love at first sight(scumfrog remix)
quote:Originally posted by guetag Anytime אבל על מה? על רשימת הלהיטים ה"כהים" quote:Originally posted by nimrod levi תחפש זה אולי love at first sight(scumfrog remix) נראה לי באמת זה מה שאתה מחפש EDIT: חיפוש חפיף בפורום הראה שלל רמיקסים לשיר של קיילי ועוד משהו: sean_tyas-love_at_first_sight-promo-vinyl-ute
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by Scorchio אלעד אחי חיפשתי אך ללא הצלחה ממש אין לי מושג מה זה איזה דיכאון סעממק אני לא מוצא תקטע הזה בשום מקום !!! אף אחד לא יודע מה השםםםםם חפיף אחי תודה בכל אופן quote:על רשימת הלהיטים ה"כהים" חחחחח הכהים חח
זה הולך ככה, יש איזה אישה אם קול כאילו שעשו אותו מהיר כזה, אתם קולטים אותי? היא אומרת משהו Miricle (יענו, נס כתבתי נכון?)
___________________ Signature Suspended as it was deemed offensive.
חבר'ה, יש איזה משהו שהולך עכשיו חזק במועדונים, יש שם אישה ששרה משהו טי רי די טי רי טי די טי טא די האיי ואז יש זמרות רקע ששרות יורררם יווווראם... איך קוראים לזה?
acapulco - Caliente Tambores נראה לי...
I NEED A MIRACLE I NEED A MIRACLE ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook I NEED A MIRACLE I NEED A MIRACLE ? אם כל כזה כאילו לקחו את השיר ברשמקול ועשו אותו מהיר ב150%. נשמעת כמו דמות צ'יבי כזאת.