מעניין אותי מאוד הסרט האחרון שמאמבה שחורה המליץ עליו...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
School For Scoundrels בית ספר לאפסים (נשמע מגעיל בעברית..)ד איזה סרט אדיר יאאלה! חובה חובה ובאמת חובה לראות מאד נהנתי מאד ממליץ
___________________ Once Trance - Allways Trance
quote:Originally posted by YoraY School For Scoundrels בית ספר לאפסים (נשמע מגעיל בעברית..)ד איזה סרט אדיר יאאלה! חובה חובה ובאמת חובה לראות מאד נהנתי מאד ממליץ יוראי... מתי תלמד שברגע שאתה כותב על משהו הפרטים שנראים לך ברורים מאליו אינם ברורים מאליו לקורא הפשוט מה הז'אנר? קומדיה? דרמה? איפה ראית? זה חדש בקולנוע? חדש בארה"ב? פרטים חשובים בחייך...זה שאני יודע שאהבת את הסרט לא יעזור לי הרבה בלי כל הפרטים האלה
הסרט החדש "300" נראה בן זונה!
quote:Originally posted by Glenn-Holmes יוראי... מתי תלמד שברגע שאתה כותב על משהו הפרטים שנראים לך ברורים מאליו אינם ברורים מאליו לקורא הפשוט מה הז'אנר? קומדיה? דרמה? איפה ראית? זה חדש בקולנוע? חדש בארה"ב? פרטים חשובים בחייך...זה שאני יודע שאהבת את הסרט לא יעזור לי הרבה בלי כל הפרטים האלה אז ככה.. קודם כל אם באמת אתה כל כך רוצה פרטים על סרט מסויים לא צריך ללכת סחור סחור... גש ישר לטריילר.. http://www.apple.com/trailers/ דבר שני אפשר להבין שהסרט קומי לפי השם שלו... דבר שלישי שום פרט לא רלוונטי חוץ מהעובדה שהמלצתי עליו! משמע שהוא טוב אין צורך בלהביט ימינה שמאלה ללכת לראות סמכו עלי אתם לא תתאכזבו ו300 נראה ממש ממש ממש טוב אפילו הייתי אומר יותר מדי טוב כאילו לקחו את סצנות האפקטים והאקשן הכי טובות בסרטים של השנים האחרונות ושמו הכל בסרט אחד... באמת שנראה יותר מדי טוב..
Smokin' Aces 300 Idiocracy עשו לי ת'שבוע..איזה סרטים אדירים
Alpha Dog!!!!!!!!!!!!!!! וואו.. סרט טוב
quote:Originally posted by YoraY Alpha Dog!!!!!!!!!!!!!!! וואו.. סרט טוב התחלתי לראות אותו בערך 5 פעמים וכל פעם הפסקתי באמצע... The Life and Death of Bobby Z סרט אקשן נחמד מאוד :] Epic Movie פארודיה קצת פחות מוצלחת מהרגיל, הביקורות קטלו, אבל אני נהנתי וצחקתי.. Code Name : The Cleaner קצת אקשן, קצת מצחיק..סרט חמוד להעביר את הזמן.. Ghost Rider עוד אקשן. ניקולס קייג' האימתני, נחמד בדיוידי עם מערכת טובה..
quote:Originally posted by KrazyDJs התחלתי לראות אותו בערך 5 פעמים וכל פעם הפסקתי באמצע... The Life and Death of Bobby Z סרט אקשן נחמד מאוד :] Epic Movie פארודיה קצת פחות מוצלחת מהרגיל, הביקורות קטלו, אבל אני נהנתי וצחקתי.. Code Name : The Cleaner קצת אקשן, קצת מצחיק..סרט חמוד להעביר את הזמן.. Ghost Rider עוד אקשן. ניקולס קייג' האימתני, נחמד בדיוידי עם מערכת טובה.. epic movie בינוני ומטה גם לא ממש מצחיק לדעתי ראיתי היום The Fountain http://www.imdb.com/title/tt0414993/ סרט מעולה קצת שונה מכל הג'אנק שיוצא לאחרונה
quote:התחלתי לראות אותו בערך 5 פעמים וכל פעם הפסקתי באמצע... אל תקשיבו לו! תראו דחוף