Originally posted by anuneventrade
No to ja wiem... a co to znace pred slowa hot? Ja nie misle ze jestem. Zdjecu jest w avatar
Sara co to jest z toba? Masz powazne kompleksy z tego co widze Jezeli nie uwazasz ze jestes hot to idz moze jeszcze raz spojrzyj w lustro hehe Jezeli ci to dalej nie wystarcza to pakoj walizki i przyjezdzaj tutaj...razem z piotrkiem naprawimy jakiekolwiek kompleksy bys miala
Piotrek: secik jest zajebisty...naprawde dobrze dopracowany mix...chyba tego wieczoru sobie pomyslal: "co jest kurwa, przeciez jestem Sasha, czas im znowu pokazac na co mnie stac" no i mu to wyszlo...jezeli ktos mowi ze sasha jest kiepski to powinien najpierw posluchac tego setu a potem z rozpedu jebnac czolowo w sciane...wlasnie go slucham...chyba trzeci raz tej nocy no i za kazdym razem coraz bardziej odplywam...swieze, bardzo swieze...tyle powiem co do kawalkow ktore wybral do tego setu.
Jan-13-2004 08:50
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
OMBCTJHOT???--------Oj Moj Boze, Czy Ty Jestes Hot???
Jan-13-2004 08:58
Matteo
tranceaddict in training
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by maxstradamus
siemasz stary...skad jestes?
vmc z jakiego osiedla jestes?
SIEMANKO MAXSTRADAMUS JESTEM Z G£OGOWA, TO JEST NA DOLNYM ŒL¥SKU a ty sk¹d????? )))
Jan-13-2004 10:15
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj)
Niedziela 15.02.04 Klub EKWADOR - Manieczki kolo Poznania
To niestetz pozostawie bez komentarza
Jan-13-2004 13:20
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Sara co to jest z toba? Masz powazne kompleksy z tego co widze Jezeli nie uwazasz ze jestes hot to idz moze jeszcze raz spojrzyj w lustro hehe Jezeli ci to dalej nie wystarcza to pakoj walizki i przyjezdzaj tutaj...razem z piotrkiem naprawimy jakiekolwiek kompleksy bys miala
Hahaha, no, to mi dalo dobry humor dzisaj, bo z tego sie tak smialam, ze moja siostra prszla ze bi zobacic co jest taki szmiesni! Oh jejku chlopci, po prostu nie pacice dobze, bo na prawde jestem brzytka!
dzienki max za to przytumacienje! Ale jestem glupia.
Za nie dlugo ide do skola ze bi sie troche na ucic! Miec dobry humor!
Originally posted by anuneventrade
Hahaha, no, to mi dalo dobry humor dzisaj, bo z tego sie tak smialam, ze moja siostra prszla ze bi zobacic co jest taki szmiesni! Oh jejku chlopci, po prostu nie pacice dobze, bo na prawde jestem brzytka!
dzienki max za to przytumacienje! Ale jestem glupia.
Za nie dlugo ide do skola ze bi sie troche na ucic! Miec dobry humor!