סתמותפשכם
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori סתמותפשכם לבריאות אחי
___________________ .
חן אולי שוב תזמין את כולם אליך?:)
חחח יא חמוד מי יזמין את החבורת חיות האלה אלי הביתה ? סתם הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook חחח יא חמוד מי יזמין את החבורת חיות האלה אלי הביתה ? סתם הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha חחחחחחחחחחחח תביא אותם אליך! ככה אני אוכל להביא ציוד אם ירצו =] וככה גם בטוח אני אוכל להגיע ;)
quote:Originally posted by DjChook הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha תוריד ת'משקפיים ונתחיל לדבר
quote:Originally posted by oDrori תוריד ת'משקפיים ונתחיל לדבר :p חחחחחחחחח אני מעדיף שישאר איתם :P סתם :)
quote:Originally posted by DjChook הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha אשכרה היית פוקימון טמפון שם אחי!!! אני רק מחכה לראות אותך מקפץ לצלילי המטאל המעפן שלך מסובב את הראש כאילו יש לך שיער ארוך וצועק דברים מוזרים
עודד אתה מדבר ? חח רועי, דיברנו על זה כבר אתה יודע טוב מאד מה היה שם חחח ובקשר למטאל... בזמן האחרון אני לא שומע את זה בכללללל אבל ת'אמת אני גם בקושי שומע טראנס אז זה מתאזן
quote:Originally posted by DjChook עודד אתה מדבר ? חח רועי, דיברנו על זה כבר אתה יודע טוב מאד מה היה שם חחח ובקשר למטאל... בזמן האחרון אני לא שומע את זה בכללללל אבל ת'אמת אני גם בקושי שומע טראנס אז זה מתאזן בתור אבא של עודד הייתי ממליץ לך לשתוק אז מה אם דיברנו על זה?! אסור להגיד שאתה טמפון ספוג דם?! ואתה פריק!!!!!!! בלחחחחח עליך
ואתה הומו (לכולנו יש סודות)
quote:Originally posted by DjChook ואתה הומו (לכולנו יש סודות) דבר אחד שאני לא זה הומו תגיד שאני אוהב תפוחי אדמה... ניחא אבל לא הומו