Originally posted by anuneventrade
HAHAHHAHAHHAHAHA
a po za tym.... jak tam polace dzisaj?
Siedze i sie ucze. I tak samo bedzie przez nastepne 3 tygodnie - sesja przyszla, duzo nauki, malo czasu, zaro picia, imprez i dziewczyn. Czyli cholernie nieciekawie
Originally posted by vmc
Siedze i sie ucze. I tak samo bedzie przez nastepne 3 tygodnie - sesja przyszla, duzo nauki, malo czasu, zaro picia, imprez i dziewczyn. Czyli cholernie nieciekawie
hahahhaa, tak samo z mna. Przez te ostatnie dwie tygodnie, to wogule nie weszlam z domu, tylko jak bilo klase. Usz mam dosic uczenia! Jedine klas ktury lubje jest polityce, i jest z kancelowani na nastempna tigodnie.
Originally posted by anuneventrade
hahahhaa, tak samo z mna. Przez te ostatnie dwie tygodnie, to wogule nie weszlam z domu, tylko jak bilo klase. Usz mam dosic uczenia! Jedine klas ktury lubje jest polityce, i jest z kancelowani na nastempna tigodnie.
ja mam teraz kolokwia jedno za drugim a potem egzaminy ja nawet nie wiem kiedy ja sie do nich bede uczyl...
Originally posted by vmc
ja mam teraz kolokwia jedno za drugim a potem egzaminy ja nawet nie wiem kiedy ja sie do nich bede uczyl...
Mam teraz tyle tich egzaminow, ze nie wiem na kturem mam sie uczic. Na swoja urodzine, mam 2 egzaminy. (Jan 29th) I tak i tak nic na swoja urodzine nie robie, to hiba nie ma znacenie ze mam egzamini!
Jestem bardzo zmenczona, bo ostatnie duzo biegam w noce. Hiba wczoraj biegalam albo za duzo, albo za mocno....
Originally posted by anuneventrade Mam teraz tyle tich egzaminow, ze nie wiem na kturem mam sie uczic. Na swoja urodzine, mam 2 egzaminy. (Jan 29th) I tak i tak nic na swoja urodzine nie robie, to hiba nie ma znacenie ze mam egzamini!
Jestem bardzo zmenczona, bo ostatnie duzo biegam w noce. Hiba wczoraj biegalam albo za duzo, albo za mocno....
Ehhh LIFE IS LIFE
Co do biegania ??
1. Serio biegasz po nocach, jesli tak to gdzie ??
2. Jak moża biec za mocno ??
Jan-16-2004 16:37
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by Stuku
Ehhh LIFE IS LIFE
Co do biegania ??
1. Serio biegasz po nocach, jesli tak to gdzie ??
2. Jak moża biec za mocno ??
Tak, biegam w nocach. Lepiej sie biega w noce. Nie ma nikogo na ulicach, nie jest za goraco lub za zimno... Dobze sie biega.
I ze be biec za mocno... to czwicec za mocno lub biegac za szypko za dlugo. W tede boli mi nog na stempniego dnia.
Szczerze ja czekam aż w Polsce skonczy sie zima i zacznie sie wiosna to bym zlozyl sobie rowerek i bym zaczol jezdzic po okolicach, jak dobrze pujdzie na ferie czyli w lutym zaczne jezdzic, bo sportu ciut mi brakuje a po zimie mam lekko za duzy brzuszek, ktory jest wynikem piwa i opieprzania sie Od wtroku mozne zaczne chodzic na SKS czyli poporstu na treningi zeby jakos zlapac forme przed latem.
Jan-16-2004 16:47
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by vmc
U nas to w nocy sie samemu przemyka chylkiem a nie biega, o nie... chyba ze ktos goni Poza tym jest w nocy mroz i za zimno zeby biegac.
to szkoda! Jak tak jest w noce to pewnie bim biegala samego rana
Szczerze ja czekam aż w Polsce skonczy sie zima i zacznie sie wiosna to bym zlozyl sobie rowerek i bym zaczol jezdzic po okolicach, jak dobrze pujdzie na ferie czyli w lutym zaczne jezdzic, bo sportu ciut mi brakuje a po zimie mam lekko za duzy brzuszek, ktory jest wynikem piwa i opieprzania sie Od wtroku mozne zaczne chodzic na SKS czyli poporstu na treningi zeby jakos zlapac forme przed latem.
Ja bym nie mogla nie czwycic! Zawse bylam ta dziewcina kture jest w sportach zawionzane! Plywalam przez 8 lat, i poszlam na nationals . Kocham biegac, nawet jak mi boli (mam jedna glupja kolano ktury strasznie daje mi probleme) i tes kocham crunches. Robje 500 kazdego wieczoru .
Originally posted by vmc
U nas to w nocy sie samemu przemyka chylkiem a nie biega, o nie... chyba ze ktos goni Poza tym jest w nocy mroz i za zimno zeby biegac.
No nie wiem. ja tam jakoś nie narzekam, mi sie nic nie stało jakoś nawet jak lazilem po 4 nad ranem po miescie w lato, fajnby motyw byl zawsze kolo 2 lub 3 w jednym miejscu byl dzidek w szlafroczku co pieksa wyprowadzal
Raz tylko dostałem w miske za darmo od kolesi ktorych nie znalem ale sprawa została załatwiona
Jan-16-2004 17:00
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
No nie wiem. ja tam jakoś nie narzekam, mi sie nic nie stało jakoś nawet jak lazilem po 4 nad ranem po miescie w lato, fajnby motyw byl zawsze kolo 2 lub 3 w jednym miejscu byl dzidek w szlafroczku co pieksa wyprowadzal
Raz tylko dostałem w miske za darmo od kolesi ktorych nie znalem ale sprawa została załatwiona
Ja tez wiele razy wracalem i wracam w nocy na chate z buta chociazby z imprez i jakos sie przechodzi, chociaz nie raz nakladalem drogi bo jakies ekipy byly. Poza tym wazne jest to zeby znac miasto i wiedziec gdzie mozna dostac a ktoredy mozna przejsc beziecznie.