musisz chyba zaczac biegac rano, albo kupic sobie pieska, albo znalesc chlopaka (kotry bedzie z toba biegal) jedyna dobra cecha gdy sie ma takiego stalkera hehe, jest to ze masz pewnosc ze jestes atrakcyjna ja bym chcial zeby jakies kobiety mnie przesladowaly podczas wieczornego biegu tyle ze nie biegam, mam dwa psy + dziewczyne
Originally posted by mayday_member
musisz chyba zaczac biegac rano, albo kupic sobie pieska, albo znalesc chlopaka (kotry bedzie z toba biegal) jedyna dobra cecha gdy sie ma takiego stalkera hehe, jest to ze masz pewnosc ze jestes atrakcyjna ja bym chcial zeby jakies kobiety mnie przesladowaly podczas wieczornego biegu tyle ze nie biegam, mam dwa psy + dziewczyne
Mam psa, ale ona jest za gruba na bieganie
A to dobze ze masz dzewczyna, nie? Ci nie lubis ja?
Oii, sorry PLTA ze nie postuje za bardzo ostatnie... tak sie zucilam na studiowanie, ze jus nawet nie wiem w kturem strone jest lewo a ktury prawo!
Muse spadac z tat, bo jak nie... to.... to..... to....... to nie wiem ale to nie ma znacenie!!!!
Ale straszne glupote gadam dzisaj
Something bout those little pills, unreal, the thrills, they ill, until, they kill, a million brain cells....
Jan-21-2004 06:03
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Kurde... Dzisaj poslam do klubu po ras pierwsze w dlugim czase, i jak bym mogla na pic jeszcze jedna drinka, to bym byla na walona... ale zampknele klub na jakis emergency. Ale jestem w kurzona.