אז זהו שיצא לפני כמה ימים הספר החמישי... אני בטוח שכולם פה מתיייייים לפתוח על זה טרד אבל מתביישים... אז די עם הבושה אני בעמוד 39 ואני גאה בזה!!!
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
קנו לי אותו... אתה יודע יש אותו בכל חנות בארץ...
אני לא קראתי אף אחד מהם ניסיתי את הראשון והשתעממתי בקיצרררר משום מה יש לי את החמישי על המחשב ? לא ?
___________________ Never again.
Harry Wonker! מצטער הייתי חייב :P
___________________ In the forest there's a monster, and it looks so very much like me...
ניראה לי שאני יחכה לסרט .. אני לא קורא ספרים ...
quote:Originally posted by DjChook אני לא קראתי אף אחד מהם ניסיתי את הראשון והשתעממתי כמוך כמוני
הממ קראתי את כולם עד עכשיו אני יחכה שזה יגיע בעברית
פייי מי קורא ספרים בימניו??? הספר האחרון שקראתי היה פינוקי ישן אצל חבר... וגם אותו לא נראה לי סיימתי וחוץ מזה שהארי פוטר זה ראסמי מפגר... גם הסרט שראיתי את 1 והוא ממש דבילי...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
אממממממממ חייבים לקרוא תקודמים כדי להבין מה זז בזה? למה אני רואה מלא מדבירם על זה אולי שווה..
אמן היא תהרוג אותו באיזה ספר!!!! פשוט שונא אותו שימות הגמד הקטן!!
___________________ .