למי שעוד לא הוריד יש בשרת של חן בקיצור סרט באמת טוב מתח עד השנייה האחרונה תגובות
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
שווה קולנוע ?
ראיתי אצל חבר שלי ונרדמתי באמצע... סתם עוד סרט...
תפסיק להירדם כבר!! באיזה סרט לא נרדמת??
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
quote:Originally posted by ADiSH תפסיק להירדם כבר!! באיזה סרט לא נרדמת?? אינגה נוסעת ברוורס אינגה נוסעת לאחור girls gone wild ועוד כמה אה...מהיר ועצבני 2...סרט ענק scary movie 1, 2 rush hour 1,2 xmen 1 ועוד כמה
quote:Originally posted by KrazyDJs אינגה נוסעת ברוורס אינגה נוסעת לאחור girls gone wild ועוד כמה אה...מהיר ועצבני 2...סרט ענק scary movie 1, 2 rush hour 1,2 xmen 1 ועוד כמה GGW סדרה מעולה.. יש לך לינק?
אחלה סרט כמובן שאני העלתי.. :P ראסמי מתח עד הסוף ולמפגרים בינכם הוא לא מומלץ- קשה להבנה
הורדתי אבל עדיין לא ראיתי... אבל חלאס לפתוח על כל סרט ט'רד... זה משגע לי את התחת... יותר מדי שכונה פה
___________________ .
ראיתי ת'סרט סרט מעולה באמת קשה להבנה.. אבל אין בנזונה של סרט באמת