MEOD!! fucking israel is fucking hot, let me tell you that.
___________________ "Those are my principles, if you don't like them... well, I have others.”
thats why you need air conditioner
hehe..ask zah..had a nice shopping tour with him today oh and thanks
אללה אדי איזה צחוקים היה בקניון איתך שלא נדבר על הגופה החטובה לנהפליא שלך!!! שבוע הבא פגישה אני אריק רועי ומורן אצל עודד בקיבוץ ותחשבו על זה חחח
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio שלא נדבר על הגופה החטובה לנהפליא שלך!!! shtoooook Gotta love this MUSIC shirt....its worth losing wieght for...*oleh lehirashem bemahon*
עד מתי אתה פה??
ברוך שובך \ הבא לארץ
ברוך הבא לארץ, אני מקווה שהשארת את המלתחה האוסטרית שלך בבית למה פה לא יהיה לך צורך בכלום חוץ מהבוקסרים יאללה אני מחכה לראותכם פה... קומזיץ או אסא, איך שבא לכם
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by Scorchio אללה אדי איזה צחוקים היה בקניון איתך שלא נדבר על הגופה החטובה לנהפליא שלך!!! שבוע הבא פגישה אני אריק רועי ומורן אצל עודד בקיבוץ ותחשבו על זה חחח ?!!?!? מה קרה שכחתם מחבר שלכם
בואנה אריאל אתה צודק אני מה זה מצטער איך שכחתי מאחד החברים הטובים שלי ברק אתה מוזמן גם!!! נ.ב אריאל: חחחחחחחחחחחחחחחח