שלום אני חדש פה (היום נרשמתי) אולי הותיקים מפה זוכרים את Dj_Black אז זה הייתי אני ואחרי הפסקה חזרתי לפה אני מקווה להשתלב פה Icq: 279446256 ד"א לא יודע מה קרה למשתמש הקודם שלי כנראה יש איזה משהו שאם אתה לא מתחבר הרבה זמן מוחקים אותו כי אני לא מצליח להכנס דרכו ?$@#@$
או קיי הצלחתי להכנס עם המשתמש הזה! תודה לדרדס על גראס שעזר לי ( לא יודע איך קוראים לו פה אבל שיגיד ) תודה אחייייייייי
חחחחחחחחחחח היי אני אורן נעים מאוד
Welcome Back אני איגור
לעולם לא נשכח אותך אני חן
___________________ Never again.
ברוך שובך אחיייי תהיה פה פעיל וזה רק ישתלם לך.. חח תאמת שזה לא ישתלם לך אבל חפיף
quote:Originally posted by AnthemFreak ברוך שובך אחיייי תהיה פה פעיל וזה רק ישתלם לך.. חח תאמת שזה לא ישתלם לך אבל חפיף ומר בלק, הנה כמעט ב3 בלילה ואני מגיב במיוחד בשבילך ברוך השב אתה דווקא זכור לי קצת...
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Dj Black תודה לדרדס על גראס שעזר לי ( לא יודע איך קוראים לו פה אבל שיגיד ) תודה אחייייייייי בבקשה גבר
ברוך השב איש
quote:Originally posted by -CosmicFire- בבקשה גבר האא זה אתה אחי תודה רבה!!!