נגיד שאתם מחפשים mp3 נפוצים יותר או פחות. שימו לב... תחפשו בגוגל את הדבר הבא: quote:"parent directory" mp3 "astral projection" אם באסטרל חפצכם. או שם אחר של מי שאתם רוצים. להיט!
___________________ Dima Motel.
לא הבנתי.. מה זה הפרנט דירקטורי הזה?
___________________ ____________________________ Only the quality one will survive Dont be falzan Fuck forum bu99fm!
לא צריך להבין. פשוט תרשום את זה בגוגל ותראה מה קורה אתה תקבל קישור לתוך שרת שמתוכו תוכל להוריד את השירים שהשרת מכיל - בקלות במהירות ובלי בעיות בהצלחה
נחמד אבל עדיין לא מדוייק
משחקים גם הולך?
___________________ Trance Would Not Be What It Is To Me Without: Justine Suissa | Ferry Corsten | Above & Beyond | Armin Van Buuren |
בטח רק תשנה את הסיומת לפורמט המתאים. אפשר גם סרטים. אבל זה באמת לא תמיד מביא תוצאות. תזכרו שמדובר בשרתים פרטיים לרוב. אבל אני אישית כבר הורדתי יותר מ50 שירים אתמול. ככה שזה כיף
פשששששש ננסה את זה מתישהו
וואי איזה מגניב
יש אתרים שעושים חיפושים הרבה יותר מתוחכמים בשרתי FTP לחיפוש PUBSTRO מגוגל חח
___________________ Never again.