הקופיף שלי התמסטל ושכח את השם שלו הוא מבקש את העזרה של הפורום היקר שלנו במציאת שמו... אנא עזרו לקופיף הנרקומן
Last edited by eXeTik on Jan-04-2004 at 22:16
חחחחחח.....קופיף חמוד תיקרא לו : נרקו
חחחחחחחחחחחח איזה קוף חמוד כמעט כמו נעלי הבית של סנופי שלי.....
קראו לו אביגדור.. או יששכר...
ח-ז-ק!! חח רונן אחי תכיר לי אותו הוא פנוי?? נרקו באמת יכול להיות נחמד מאוד
quote:Originally posted by Sniper 4חח רונן אחי תכיר לי אותו הוא פנוי?? אחי, באמת הרבה זמן לא היית פה... יש לך משהו לספר על זה?.... התמונה השנייה קצת מפחידה תאמת, לא ברור מה הולך שמה עם הצינור, אבל ענק הבננה ששמו לו חחחחח ואני אומר תקרא לקופיף באיזה שם של חברת טבק
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
ואלללה אחי תמונות אדירות יש לי קוף בסגנון שלך אבל בצבע לבן.... אמממ תמצא שם שמתחרז לסטלן וזה יהיה אולי שמו..
quote:Originally posted by itamarsan ואלללה אחי תמונות אדירות יש לי קוף בסגנון שלך אבל בצבע לבן.... אמממ תמצא שם שמתחרז לסטלן וזה יהיה אולי שמו.. כמו מה למשל?
תקרא לו קופיפו הסלחן הקוף מהעולם התחתון לא?
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
חחחחחחחחח ענק אחי, אנשים הינה דוגמא לקוף שיודע איך לחיות, אבל איפה הקופה הכוסית שמסתובבת איתו כל הזמן? תיקרא לו, חמימו
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"
quote:Originally posted by GLoBaL-MUZiK אבל איפה הקופה הכוסית שמסתובבת איתו כל הזמן?
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC כמו מה למשל? אמממממ..... גל המגלגל??????