חבר'ה אני בשלישות (משעשע שאני על המחשב) אבל בתכלס ריתקו אותי לבסיס עד יום שבת בכל מקרה נתראה בסוף שבוע !!! שמרו על עצמכם ואני אספר הכל שאני אחזור
___________________ Never again.
מי ריתק אותך שם ? אני גם בשלישות....
מה כבר עשית שקיבלת ריתוק?
מיכאל יא בן זונה עידן איפה אתה בדיוק ? וריתקו אותי כי דיברתי בכיתת מחשבים בזמן מבחן
quote:Originally posted by DjChook מיכאל יא בן זונה עידן איפה אתה בדיוק ? וריתקו אותי כי דיברתי בכיתת מחשבים בזמן מבחן אני בצהלנט שם ... פעם הבאה אם אתה מסתבך , דבר איתי אולי אני יכול לעזור...
quote:Originally posted by DjChook מיכאל יא בן זונה עידן איפה אתה בדיוק ? וריתקו אותי כי דיברתי בכיתת מחשבים בזמן מבחן דיברת? אהמ אהמממ לי אמרת משהו כמו "עזרתי למישהו להעתיק במבחן"
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
אם החטא היה "עזרתי למישהו להעתיק" היו מעיפים אותי מהקורס בכל מקרה הריתוק נגמר, אני בבית ו.. אני לא בצהלנט מהסיבה הפשוטה שאני בקורס
quote:Originally posted by DjChook אם החטא היה "עזרתי למישהו להעתיק" היו מעיפים אותי מהקורס בכל מקרה הריתוק נגמר, אני בבית ו.. אני לא בצהלנט מהסיבה הפשוטה שאני בקורס בכל מקרה אחי רק רציתי להציע לך עזרה... אולי אם הייתי יודע על זה לפני זה לא היית בריתוק...
יש לך קשרים עם הרס"ר / משקיות משמעת של בסמ"ח ?
איך בקורס של כאלה חנונים אפשר לקבל ריתוק!?!
___________________ .