Re: ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
| quote: | Originally posted by taltul
לאור הבקשות הרבות של אתם-יודעים-מי ולגבי אתם-יודעי-מה אני גאה להפתוח טרד הנישואין נגד רווקות - מי בעד ומי נגד מה? אז יאללה לא להתבייש ולהגיד מה שאתם באמת חושבים... זה לא קשה חבר'ה 
עכשיו זה מהטרד של הכוסיות ששם בעצם כל הנושא הזה צץ - ופה ניתן לראות את העקרונות התאורית החיים על פי סטיבי 
...נ''ב:יוווש התחלתי לדבר ממש כמו הארי פוטר |
חחח טלטול הרסת אותי...
ס'דר...
מאחר ואני הנשואה היחידה פה אני מרגישה שזה מחובתי לייצג את הנשואים באשר הם...
אז ככה:
בד"כ יש לאנשים נטייה לסווג חיי חופש עם רווקות וכלא עם חיי נישואין מה שממש אבל ממש לא נכון! למה אתה חושב שכשמתחתנים אז נגמרים החיים? ולמה אתה חושב שאם אתה נשוי אתה לא יכול להמשיך לעשות דברים שאתה אוהב, ולהגשים חלומות שיש לך?
אני נשואה כבר ממממממממ למעלה מחמש שנים ואני רוצה להגיד לך שהגשמתי הרבה רצונות ושאיפות שלי בתקופה הזו והיד עוד נטויה...
נכון שדברים משתנים אחרי החתונה לא אומרת שלא.. פתאום יש מחוייבות, פתאום אתה מבין שאתה לא יכול לקום וללכת אם קשה... [מה שאפילו בקשר רציני מאוד אין... כי גם בקשר כזה בתת מודע אתה יודע שאתה יכול לזרוק הכל ולפתוח דף חדש]
...]
פתאום יש משכנתא, עבודה רצינית, מחשבות על ילדים... וכ"ו
אם פעם היינו עובדים, חוסכים קצת כסף ואז טסים לחו"ל היום כבר אי אפשר לעשות את זה כי יש את כל הדברים שהוזכרו לעיל...
יחד עם זאת, יש הרבה יתרונות בלהיות נשוי... קודם כל יש מישו שאוהב אותך הרבה יותר ממה שאתה אוהב את עצמך, אתה קם בבוקר ומוצא לידך את האדם שהכי חשוב לך בעולם, יש לך עם מי לדבר, עם מי להיות, עם מי לחלוק את האושר ואת הכאב שלך
ואתה אף פעם לא מרגיש לבדדדדדדדד
...
להבדיל מרווקים שמה יש להם? באים מהעבודה לבית ריק, מתעוררים בבוקר לבד וכל שישי יוצאים למסיבה כדי שאולי יתפסו איזה סטוץ להעביר איתו ת'לילה....
הכל שאלה של השקפה... איך אתה רואה את זה... אני חושבת שהצעד הכי חכם שעשיתי בחיים זה שהתחתנתי ... ראסמי...
אז נכון שזה מגביל בקטע שאתה "תקוע" עם אותו אדם כל החיים אבל אם זה מישו שאתה אוהב ושמשלים אותך אז:
so be it!
וחוץ מזה כל עוד אין ילדים אתה יכול להמשיך לעשות הכל כמו עכשיו...
אנחנו עדיין מבלים, עובדים , לומדים, מטיילים וכ"ו... בדיוק כמוך וכמו כל הרווקים האחרים...
[אם לא יותר...]
באטום ליין...
אמרתי לך כבר קודם...
never say never...
כמו שאמר ידידנו בהודעה הקודמת בסוף אתה תכיר ת'אחת שלך וגם אם זה יהיה בגיל 50, 60, 70 זה לא משנה כי יגיע איזשהו שלב שתבין שאתה חייב את החצי השני ש'ך ושלהיות לבד זה הרבה פחות נחמד...
זהו... סורי על הנאום הארוך אבל צ'מעו הייתי חיייבת לנפץ פה איזה מיתוס שלהיות רווק זה הרבה יותר טוף...
הבחירה שלי? חתונה!!!!!!!!!!!!!!
|