ובכן ח'ברה הגיע הזמן שלי גם לטוס לטיולון של שבוע בטנריף, האיים הקנארים. טנריף, האי הכי גדול מבין האיים הקנארים אומרים שזה אחד מהמקומות היותר יפים בעולם, קצת תמונות להמחשה קצת תמונות חופים מהאי ועוד קצת תמונות של מקומות תיור בכל אופן בואו נגיד שאני ממש ממש הולך להנות!!:] אני יתגעגע לכולכם! שאני יחזור אני יתן סיקור ארוך ומפורט + תמונות שאני יצלם אלעד בן דוד
אווווווווווווווווי טנריף.... מה שתרצה לדעת שאל....אחד המקומות היפים שהייתי בהם... ואל תפספס את הלורו-פארק. ותתכונן לטיסה של איזה 7 שעות.... הארבע תמונות הראשונות שלך הם מאיזור הצפון...השאר הם מהדרום, שם זה בעיקר חופים ומאות אלפי תיירים בריטים....
___________________ Facebook
תהנה אח שלי
תודה ח'ברס:]
תהנה! נקוה שתחזור עם הרבה סיפורים מעניינים כמו של ירון ומספקים כמו של חן
תהנה אלעד חי טוב אתה תאמין לי הלוואי עלי לצאת מהארץ בזמן הצבא והלואי עלי שהשירות הצבאי שלי היה כמו שלך
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
אומנם זה לא אי באלרי כמו שאני רגיל ואוהב (מישהו אמר איביזה?) אבל בכל זאת תעשה חיים, תשתכר למוות ותתקוף הרבה בריטיות
___________________ my FACEBOOK
תהנה תבלה תעשה חיים .. תזיין תשתכר ... רק דבר אחד אחי. תשמור על עצמך ותחזור !! יאללה תהנה גם בשבילי ..
___________________ www.Huge-A.com www.myspace.com/adirelimelech Huge-A @ Agnosia Records
תהנהההההההה נראה מקום בן זונהההההההה