Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עזרה דחוף! כנסו!!
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001
עזרה דחוף! כנסו!!

אני יודע שהטרד הזה קצת לא קשור, ומצידי שיימחק אח"כ, אבל אני חייב את העצה שלכם דחוף....

זה יותר נוגע לחיילים פה, או למי שמבין בענייני צבא...

בזמן האחרון התחילו לי כאבים מטורפים במרפק שמאל כל פעם שאני עושה בו איזה שהוא מאמץ (מרים דברים, מצב 2, עליה בחבל, מתח, וכו...)
מדובר בכאבים שלפעמים נמשכים שעות... וזה כאבים בלתי נסבלים שלפעמים מביאים אותי ממש למצב שאני לא יכול להזיז את היד...

שברתי לפני כמה שנים את מרפק שמאל, ויש מצב שזה קשור אחד בשני. בכל מקרה, החלטתי שאני חייב חוות דעת רפואית בעניין. בבסיס אני צריך לחכות כמה ימים בשביל לראות רופא, אם בכלל (אני כבר מחכה מיום שני או שלישי לראות רופא בקשר לכאבים בגב וחתכים עצבניים בגילוח), אז חשבתי ללכת היום בערב או מחר בבוקר לחר"פ פה בצריפין... ככה אני 100 אחוז רואה רופא ואני גם לא צריך לנסוע 3 וחצי שעות עד לבסיס בשביל זה.

עכשיו, הבעיה היא שאני בעונש. בגלל פאקים כאלה ואחרים שעשיתי, אני צריך להיות מחר בבסיס....
השאלה היא אם זה לא הופך בעייתי אם אני מגיע לחר"פ במקום לבסיס כשאני בעונש....

מה אתם אומרים? מה לעשות??

Old Post Jun-11-2005 15:26  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
תבקש אישור מאמא

Old Post Jun-11-2005 15:38  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

quote:
Originally posted by omergunr
תבקש אישור מאמא

וואי, תודה! איך לא חשבתי על זה.......

אנשים, אני מבקש רק תגובות נורמליות. כי אם זאת הולכת להיות המגמה של הטרד, אני כבר מעדיף למחוק אותו ולשאול במקום אחר.....
אז... מי שרוצה להגיב במשפט מטומטם כמו זה, אני מבקש שלא יגיב לפה....

Old Post Jun-11-2005 15:45  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אני הייתי מתקשר למפקד ומבקש ללכת לקצין העיר
או שהולך עוד היום בלילה...

Old Post Jun-11-2005 16:33 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
ברור אם אתה הולך ככה סתם יתעצבנו עליך

אבל גם ככה תיכול לבקש בבסיס רופא ואם יש משו שתלא יכול לעשות אל תעשה לא משנה מי יגיד לך לעשות תגיד לו לא עושה את זה תרוצה תרשום סירוב פקודה

חוץ מזה לך לרופא תגיד לו שיש לך דלקת פרקים בגלל שהיית מרים במכון משקולות חופשיים וזה דפק לך תפרקים הוא יתן לך פטור משכיבות מפקלים

ושוב
אם יש משו שתלא יכול לעשות תגיד שתלא עושה אותו גם אם יאיימו עליך שים זין

Old Post Jun-11-2005 17:40 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

לא משנה מה אתה עושה אחי
אבל אם אתה אכן הולך תודיע למפקד שלך שאתה הולך
וכן אם אתם עדיין לא במצב של פתיחות בדיבור אז תעגל פינות ותגיד שהכאבים בלתי נסבלים
זה הדבר שתמיד אפשר להגזים לגביו
כי אף אחד לא יכול להוכיח שלא כואב לך

אני יודע שאצלי בסדיר יכולתי ללכת בבוקר של ההגעה לבסיס
אבל כמובן שאתה חייב להודיע אחי
בלי להודיע אתה בבעיה

Old Post Jun-11-2005 19:45 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

אם אני אלך אז ברור שאני אודיע...
אבל הבנתי שלהגיע לחר"פ בלי לקבוע תור זה רק בגלל בעיות דחופות כמו מחלות, חום, או אם הייתי בבית ונפצעתי או שברתי משהו... או משהו כזה...
נראה לי גם שהבעיה שלי דורשת בדיקה של אורטופד, ורופא כללי לא יכול להגיד לי שום דבר על הבעיה שלי, ומהחר"פ אי אפשר לקבל הפניות לרופא מומחה, אלא רק מרופא היחידה...

נראה לי שאני כבר אלך לבסיס, אבקש לראות חובש, ומשם לרופא. הרופא יקבע לי תור לאורטופד שיבדוק לי גם את הגב, וגם את המרפק, ואז אני אדע בדיוק מה קורה שם... נקווה רק שהתהליך הזה לא יימשך יותר מדי זמן כי הכאבים כבר באמת הופכים לבלתי נסבלים...

אני רק מקווה שזה לא קשור לשבר שהיה לי שם לפני 10 שנים...
הסיכויים קטנים מאוד כי עבר מלא זמן, אבל עדיין, הכאבים הם בדיוק באותו מקום, וזה די מפחיד...

Old Post Jun-11-2005 20:47  Israel
Shahar
----------

בשביל לראות אורוטפד אתה צריך לקבל הפניה מהרופא שך בבסיס
וזה יקח משו כמו 14 יום
לפני שבוע וחצי קיבלתי 4 הפניות וכולן לסוף החודש זה הכי מוקדם שאפשר

Old Post Jun-12-2005 07:21 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
warpedd_
until when?!

Registered: Nov 2001

מה קורה אורן?

אז ככה
קודם כל אתה תמיד יכול ללכת לקצין העיר מתי שאתה רק תודיע למפקד שלך
אין עם זה שום בעיה
אבל אני לא חושב שזה יכול לעזור לך כלכך חוץ מלהוציא כמה גימלים

בקשר לרופא בבסיס אתה חייב לראות רופא תוך 24 שעות או משהו כזה
פשוט תלחץ על החופל שלך או שתלך ישר למרפאה
ובקשר להפניה לאורטופד זה בעיה הדברים האלה יכולים לקחת זמן
אבל בנתים תבכה לרופא שתפגוש יש מצב טוב שהוא יתן לך פטורים אז שתגלה מה הבעיה
בנוסף תדבר עם המ"מ שלך בקשר לזה

Old Post Jun-12-2005 09:43  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

quote:
Originally posted by warpedd_
מה קורה אורן?

אז ככה
קודם כל אתה תמיד יכול ללכת לקצין העיר מתי שאתה רק תודיע למפקד שלך
אין עם זה שום בעיה
אבל אני לא חושב שזה יכול לעזור לך כלכך חוץ מלהוציא כמה גימלים

בקשר לרופא בבסיס אתה חייב לראות רופא תוך 24 שעות או משהו כזה
פשוט תלחץ על החופל שלך או שתלך ישר למרפאה
ובקשר להפניה לאורטופד זה בעיה הדברים האלה יכולים לקחת זמן
אבל בנתים תבכה לרופא שתפגוש יש מצב טוב שהוא יתן לך פטורים אז שתגלה מה הבעיה
בנוסף תדבר עם המ"מ שלך בקשר לזה

מה קשור עכשיו מ"מ
שידבר עם המפקד שלו הוא יאשר לו
וגם אם לא
שיגיד שישלו דלקת פרקים והואחייב לקבל פטור כי אף אחד לא יכול להגיד לו שאין לו

Old Post Jun-12-2005 13:50 
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
Re: Re: עזרה דחוף! כנסו!!

quote:
Originally posted by guetag ...
ONE WORD:
ביוקרטיה

בירוקרטיה

Old Post Jun-12-2005 14:06 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אילן לראשות הממשלה !

אילן הוא המשך ישיר של אריאל ז"ל.... בתור בנאדם
שהחזות שלו עושה לו עוול עם המוח

Old Post Jun-12-2005 17:21 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עזרה דחוף! כנסו!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackTrack from CJ Stone set [2002] [7]

Click here to listen to the sample!Pause playbackE.N.E.R.G.Y. - Party Time (M.I.K.E. Remix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 09:45.

Forum Rules: