למי יש להמליץ לי על תוכנה טובה להסתרת קבצים ותיקיות בדקתי כבר הרבה תוכנות יש תוכנה אחת שקלטתי שמסוגלת להגיע לרמה שאני צריך ואין לה סריאל:| כך שפג תוקפה http://www.spydex.com/hide-files.html אם למישו יש להציע תוכנה ברמה הזאת - בכיף ....... בא נגיד את זה ככה: תוכנה, שתחביא קבצים וגם את עצמה ושלא יהיה זכר לזה שהיא קיימת והיא על המחשב....... תודה..
נכון זה בשביל הסרטים הכחולים?
quote:Originally posted by yaman נכון זה בשביל הסרטים הכחולים? חח לא אחי.. אני בגדוד ויש פה מחשב מחובר לאינטרנט אז אני מתלבש עליו בשבתות וזה ואז אני גם שם פה את כל הדברי םשאני צריך לשבת סרטים - מוזיקה וכו.. ויש פה איזה קצין אחד חושב תצמו לאדע מה....... כל הזמן מוחק לי תדברים.. ואני צריך לשים הכל מחדש. which is a little basa ובאמת התוכנה ההיא עזרה לי והוא לא הצליח להתקרב אפילו לקבצים שלי.. וצ'וק ניסיתי להחביא בכל מני כאלה אבל הוא פשוט עושה חיפוש על קבצים גדולים וקבצים שנכנסו אחרונים למחשב ומחפף בהתאם
אוי הקצינים הקצינים גם הקצין שלי ראה אותי משחק דייב פעם אחת שקיבלתי במייל ישר אמר לי למחוק את זה, למחוק את המייל ולשלוח מייל למי ששלח לי שלא ישלח לי יותר דברים כאלה ושימחק את זה בעצמו
איך אני לא יכול לחכות להיות כבר בצבא!
תעשה לקבצים מאפייני ותסמן אותם כקבצים מוזתרים אחר כך תלך לאפשריות תיקיה ותסמן לו שיסתים קבצים מוסתרים והופ אין קובץ
quote:Originally posted by yaman תעשה לקבצים מאפייני ותסמן אותם כקבצים מוזתרים אחר כך תלך לאפשריות תיקיה ותסמן לו שיסתים קבצים מוסתרים והופ אין קובץ כה עשיתי את זה השבוע... נראה אם הבן זונה יגלה.. אני מקווה שהוא לא מספיק חכם בשביל לקלות שהתיקיות מוגדרות כמוסתרות...
quote:Originally posted by YoraY כה עשיתי את זה השבוע... נראה אם הבן זונה יגלה.. אני מקווה שהוא לא מספיק חכם בשביל לקלות שהתיקיות מוגדרות כמוסתרות... החיפוש לא שם זין אם זה מוסתר או לא...
quote:Originally posted by Viber החיפוש לא שם זין אם זה מוסתר או לא... מסתבר שהוא כן... עשיתי בדיקה עכשיו והתוצאות חיוביות - החיפוש אכן מסנן מוסתרים הדאגה האמיתית היא האם המניאק יבחין ששמתי במצב מוסתר...... בהגדרות של התיקיות
quote:Originally posted by YoraY מסתבר שהוא כן... עשיתי בדיקה עכשיו והתוצאות חיוביות - החיפוש אכן מסנן מוסתרים הדאגה האמיתית היא האם המניאק יבחין ששמתי במצב מוסתר...... בהגדרות של התיקיות מתקדם-->הצג קבצים מוסתרים בחיפוש
quote:Originally posted by Viber מתקדם-->הצג קבצים מוסתרים בחיפוש פסדר, אפשר גם פשוט לחזור להגדרות ולעשות "הצג קבצים מוסתרים" אבל לא בטוח שלקצין שלו יהיה אכפת