וזה אומר שאיכות ההקלטה לא משהו אבל זה עדיין נשמע מדהים. Download
מוריד עכשיו אתה יכול לפרסם פה את הטראקליסט זה זה שהכנסת פעמיים את 4סטרינגז ? מעניין איך זה יצא לדעתי זה אמור לצאת יפה
___________________ Never again.
כן זה זה עם הטראקליסט שפירסמתי קודם... האיכות לא משהו אבל זה גורם לך להבין איזה בלאגן היה שם היה גם קטע קצת באמצע ששפכו לי קולה על הציוד ו... שומעים את זה
קולה על הציוד?! חחחחחחחחחחחחח הייתי מזיין את הבנזונה... בכל מקרה- הלכתי להוריד
quote:Originally posted by Gil Shwarts זה לא היה הציוד שלי, זה היה הציוד של המועדון, אם זה היה הציוד שלי הייתי מתחרפן ושובר כמה רגליים וואלה יובל מצטער ששכחתי להודות לך אני פשוט מוצף פה בעבודה ואני לא ממש שם לב למה שהולך מסביב חחחחחח אין בעד מה אח שלי באיזה ציוד השתמשת שם??
דבר ראשון, תודה צ'וק... דבר שני, אני לא ממש יודע איזה דגמים יש שם, פעם הבאה שאני יהיה שם אני יבדוק יותר לעומק אבל, יש להם 3 טכניקס ו2 קומפקטים של פיוניר עם מיקסר של וסטקס...
סט פצצה! קודם כל... השילוב של שני המיקסים של Into the night ממש מתאים... זה באמת משתלב ולא שמים לב. חוץ מזה- הפיידים והטראקליסט פצצה ולשמוע את הקולות של הקהל העצום זה עוד יותר מחרפן...
וואווווווווו אחי סט מהמם אתה מקצוען או משהו???
___________________ ***FEEL THE TRANCE...FEEL THE LIFE***
דבר ראשון גיל לפי התגובות אני מצפה למשהו טוב אני עכשיו מוריד ודבר שני אין לי דבר שני