Anybody got fooled ? / fooled someone ? Nobody tried to fool me neither did i fool anyone, i kinda forgot about it really Ktos jakis kawal wycial? albo zostal nabrany ? Ja zupelnie zapomnialem o 1 kwietnia
___________________ insignificant cor member alliance
nic sie mi me stalo. pracowalam i spalam caly dzien. ale strata. bardzo lubie april fools day.
quote:Originally posted by StereoPrincess nic sie mi me stalo. pracowalam i spalam caly dzien. ale strata. bardzo lubie april fools day. ja z kolei imprezowalem caly czas i nikt niebyl dosc trzezwy zeby pomyslec ze to 1 kwietnia
mnie chcieli ale sie nie dalem... za to ja robie 1 kwietnia codziennie
i had a few idea's...but then i got high
quote:Originally posted by infinity HiGH i had a few idea's...but then i got high nikt mi nie probowal nic zrobic a ja tez nikomu.
___________________ London Loud | Sense.fm Prog House | Tech House | Techno | Minimal
quote:Originally posted by infinity HiGH i had a few idea's...but then i got high ain't you infinity high?
quote:Originally posted by Fearless One ain't you infinity high? lol, bardzo trafne spostrzezenie