Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > האם ראיתם את המפלצות מפינלנד שזכו באירוויזיון?
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
האם ראיתם את המפלצות מפינלנד שזכו באירוויזיון?

לדעתי האירוויזיון שובר שיאי שפל חדשים! זה היה טיפשי כל כך! שלא נדבר על השיר. ושיא הטיפשות של הערב, כל אירופה בחרה בהם! כל הכבוד לישראלים שבחרו במקום הראשון את השיר הפופ הרוסי שהיה נחמד ולא נפלו לקשקוש הזה. מה קרה למוזיקה? למלודיה? למילים? לרגש? איפה התוכן? האם פוזה, רושם, משיכת תשומת לב והגזמה זה הכל או אולי אני מיושן ולא מבין?
מעניין מה יזכה בתחרות שנה הבאה, אולי כלב שמפליץ את "יונתן הקטן".

Old Post May-20-2006 22:42  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

ת'אמת מבחינת שואו אני חושב שהם נתנו את ההופעה הכי טובה
היה כבר ממש מגעיל כל השרמוטות והזנותיות שעליהן מדינות בנו שירים

בלי שום קשר המועמדים שלי היו רוסיה (שלה הצבעתי) ופינלנד
ובעיקרון גם אהבתי את הקטע של בריטניה.. אבל הם לא הגיעו רחוק

והביצוע של אדי היה מזעזע

Old Post May-20-2006 22:54 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Goashem
oh yeah twitch it girl

Registered: Mar 2004

בידיוק שמעתי תשיר של לורדי שזכה. שיר נהדר והרבה יותר טוב מזה של הרוסים. אתה ביכלל יודע מזה מלודיה שאתה אומר שלא היה את זה בשיר של הפינים? ובקשר למילים מה הבעיה? מילים סטראוטיפיים לשיר רוק בידיוק כמו שאר הזמרים ששרו מילים סטראוטיפיים לשיר פופ. לפי קטעי השירים ששמעתי באינטרנט לפינים הכי הגיע לנצח... ועכשיו אני הולך גם להוריד ת'שיר

"Let me guess, you picked out yet another colorful box with a crank that I'm expected to turn and turn until OOP! big shock, a jack pops out and you laugh and the kids laugh and the dog laughs and I die a little inside.".

Old Post May-21-2006 00:14  Canada
Click Here to See the Profile for Goashem Click here to Send Goashem a Private Message Add Goashem to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005

השפל פה זה שאכפת לכם מהאירוויזיון

Last edited by omergunr on May-21-2006 at 10:51

Old Post May-21-2006 08:53  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
ראיתי תהופעה שלהם בטעות בחצי גמר לפני ארבעה ימים..
תשמעו פשוט בכיתי מצחוק לקח לי כמה דקות לחזור לעצמי..

בקשר לזה שהם זכו, זה רק מראה תרמה הבזיונית של ה"מפעל" הזה בשם אוריזיון.
בקשר לשיר שאנחנו שלחנו.. איפשהו צריכים להבין כבר ששירי דכאון עם 1.5 ביפיאם פשוט לא זוכים.. צריך לשלוח משו אנרגטי.. מצידי גם מסחרה..
(100% זכייה)..
שילחו את עופר מצידי. .יותר בזיון מהשנה כבר לא יכול להיות.

טוב אם להעביר ביקורת אז על כולם.. הרוסי שר טוב דווקא אבל הביצוע שלו היה.. איך להגיד בעדינות.. לא מתאים.. יותר מדי פוזה.. קצת נשנשון.. ולא שיש לי בעיה איתם.

כל שאר המדינות ששלחו כוסיות בלונדיניות עם נפח חזה גדול.. קבלו ח"ח תמשיכו ככה.. (דנמרק נורבגיה וכ"ו..)

שיר חמוד היה האלה ששרו
"we are the winners of the eurovision"
"Vote Vote For the winners"
שיר נחמד אבל לא שיר שיזכה (אבל מי יודע עכשיו, אחרי היצורים מהגיהנום)

שיר שאני הכי אהבתי היה של בריטניה..
ממש שיר יפה עם קולות יפים של הכוסיות מאחורה (ממש כוסיות)

ותגידו.. זה רק אני או שכל שנה יש פחות בגדים?

Last edited by Dj Alex (ISR) on May-21-2006 at 10:37

Old Post May-21-2006 10:31  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)

ותגידו.. זה רק אני או שכל שנה יש פחות בגדים?

חופשי!

השניה, נראה לי מולדובה
הייתה הכי ערומה

Old Post May-21-2006 13:12 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)

כל שאר המדינות ששלחו כוסיות בלונדיניות עם נפח חזה גדול.. קבלו ח"ח תמשיכו ככה.. (דנמרק נורבגיה וכ"ו..)

אחי זה מה שיש שם הרב בלונדיניות עם נפח חזה גדול......

בקשר לשאר האורוויזיון

פינלנד - שיר יפה הופעה יפה הגיעה להם לזכות לא יודע עם מישהו ממכם הקשיב למילים אבלל דווקא מקוריי לא כמו

רוסיה יוון ועוד 2 ארצות ששכחתי את השם שלהם שכל השיר זה
Never Ever
ושאר אי המקוריות

מקדוניה - ניסו לחכות תשיר משנה שעברה מלפני שנתיים חשבו שילך להם דווקא לא הלך אולי אם היו מורידים גם הם את ה Never Ever הזה...

ליטא - ווי אר דה ווינרס פשוט עשו צחוק מעצמם למרות שזה מקוריי חח...
טוב שלא כל הקהל רק בוז....

אירלנד - שיר יפיפה בטירוףף מנגינה גם יפיפה

אנגליה - שיר נחמד קצת ציזי אבלל....

בוסניה - מנגינה יפה מאוד התחלה טובה רק חבל ששאר השיר היה בשפה שלהם ככה שלא היה אפשר להבין...

Old Post May-21-2006 15:19  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

זה נראה שהדעות פה חלוקות. אם השיר של פינלנד כל כך טוב אז למה התחפושות המוגזמות האלה? התחפושות שלעצמן הן מדהימות אבל ברור שפה היה מדובר בתשומת לב. זה היה נראה כאילו ה"קלינגון מסטאר טראק" באו לשיר באירוויזיון. אמא שלי אומרת שפינלנד זו ארץ שידועה באגדות שלה על טרולים ואולי זאת הייתה הכוונה. לדעתי האירוויזיון הופך יותר ויותר לקרקרס \ קברט. לפי הזכיה הזו כדאי שבשנה הבאה נשלח ליצנים וזהו. עובדה שאומנים מפורסמים בעולם לא מופיעים שם ואם הם כן אז השיר שלהם מצוץ מהאצבע. התוכן המוזיקלי היה נמוך לאללה, לפחות הזמרות היו חתיכות.

Old Post May-21-2006 16:04  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
epsilon1
Boredom Sucks

Registered: Aug 2005

quote:
Originally posted by DjChook
חופשי!

השניה, נראה לי מולדובה
הייתה הכי ערומה

שנה הבאה מאיה בוסקילה בעלי תאנה!

Old Post May-21-2006 16:18  Israel
Click Here to See the Profile for epsilon1 Click here to Send epsilon1 a Private Message Add epsilon1 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

טוב לראות שאתה עוד זוכר את הפורום הזה

Old Post May-21-2006 18:29 
sabi10
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2003

את האמת לא שמעתי את שאר השירים..אבל אהבתי את השיר של פינלנד.
והתחפושות הם כדי לתת שואו, לתת קצת חיים כמו שעשו עם ג'ינגס חאן וכ"ו, מה אתם מעדיפים עוד פעם מישהי או מישהו בחליפה או שמלה..קצת שואו קצת צחוק לא מזיק!!! זה אפילו מועיל וכמו שאמרתי, אני אוהב את השיר הזה!

Old Post May-21-2006 20:46  Israel
Click Here to See the Profile for sabi10 Click here to Send sabi10 a Private Message Add sabi10 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
פעם ארויזיון היה משו שכולםםםםם ראו זה היה ראסמי שיא הרייטינג
היום אפיל בעיתון מתפדחים לכתוב על זה..

Old Post May-21-2006 21:18 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > האם ראיתם את המפלצות מפינלנד שזכו באירוויזיון?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSteve Lawler Dance Department ID [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSonic MP - Reflections (Original Mix) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:50.

Forum Rules: