כן חברים אני יודע שהמון זמן לא הוצאתי משהו חדש וזה רק בגלל שעבדתי על הטראק הזה קטע פסיכודאלי למוות! מלודיות רוצחות! http://www.tranceaddict.com/forums/...&threadid=39568
וואי נשמע שווה!! מוריד מהר
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
שמעתי את זה גיל, וזה אחושרמוטה מקצועי!!!!! "מחיאות קפיים"!!! וה vocals הם היו בשני שירים אם אני זוכר נכון... גם באחד של astral projection... ועוד איזה שיר שממש אהבתי שהיה על האוסף Mister DJ 5....
תודה אחי וחבל שרק אתה שמעת את זה ולא אחרים כי זה ממש טראק טוב וחבל... אהבת ת'מלודיות בסיום? ובקשר לווקל אין לי מושג מאיפה זה
זה לא טראק יש? או שאני טועה?
היה לי ת'בסיס שלו המון זמן והמשכתי אותו לא מזמן עשיתי כמה שיפורים וכו'
סחטיש אחי עלה והצלח
quote:Originally posted by Gil Shwarts תודה אחי וחבל שרק אתה שמעת את זה ולא אחרים כי זה ממש טראק טוב וחבל... אהבת ת'מלודיות בסיום? ובקשר לווקל אין לי מושג מאיפה זה כן, זה יפה איך ששמרת ככה על האנרגיה לאורך כל הטראק וגם עם המלודיות בסוף... הם היו גם באמצע הטראק אבל בסוף כאילו יש להם יותר דגש...
גיל מוריד עכשיו תגובות יותר מאוחר שיסיים להוריד
שמעתי אותו לא אהבתי כי כנראה זה לא הסטייל שלי לא מתלהב מפסיכדלי