Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > המליצו על מסלול "יצירה" קצר יחסית ובית ספר
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
המליצו על מסלול "יצירה" קצר יחסית ובית ספר

חבר שלי מעוניין ללכת ללמוד מסלול "יצירה" לא ארוך ויקר, אלא משהו קצר וזול שילמד אותו "רציני" את התוכנות המקצועיות.
אנחנו כבר מכירים את
BPM
http://www.bpm-music.com/

ואת
MUZIK (DJ school)
http://www.djschool.co.il

מה אתם עוד ממליצים? משהו פה יכול לארגן איזה הנחה?

Last edited by uzi on Feb-15-2007 at 12:51

Old Post Feb-15-2007 12:27  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

זה בזבוז כסף לדעתי, למה לא ללמוד לבד בבית?
כן זה יקח קצת יותר זמן אבל זה הרבה יותר מספק, לעשות מוזיקה זה לא משהו שאפשר ללמוד בבית ספר. זה הרבה שלבים של למידה מתמשכת שעוברים לבד.

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Feb-15-2007 22:43  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
זה בזבוז כסף לדעתי, למה לא ללמוד לבד בבית?
כן זה יקח קצת יותר זמן אבל זה הרבה יותר מספק, לעשות מוזיקה זה לא משהו שאפשר ללמוד בבית ספר. זה הרבה שלבים של למידה מתמשכת שעוברים לבד.

לאדע כמה ניסיון יש לך אבל ללכת ללמוד ממישהו שיש לו ידע ביצירה בסגנון שאתה מחפש זה משתלם פי 10 ועדיף לשלם בשביל ללמוד דרכו למה הוא יחסוך לך שנים על גבי שנים ביצירה

הניסיון מדבר אין מה להגיד

Old Post Feb-15-2007 22:50  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

נכון, זה אפשרי ללמוד לבד, אפילו יש ספר טוב של קיובייס בעיברית...
אבל מורה ובית ספר מסודר עם ציוד יכול להקנות לך למידה הרבה יותר יעילה! תאמין לי שראיתי הדרכות וידאו על הפקה והמורים יכולים להסביר לך מלא דברים, לפתור מלא בעיות ולהציג מלא שיטות שמאוד קשה ומיאש לעלות עליהם לבד. אני מזכיר שהוא מעוניין בקורס הקצר והוא רוצה לנסות להכנס לזה וגם להכיר טיפה לעומק.

Old Post Feb-16-2007 01:27  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

למשאין לו זמן לחקור בעצמו
למשמסתבך באופן טבעי עם תוכנות
למשרוצה לקצר את זמן ההמתנה המבוזבז בדרך על למידת התוכנה בשיטת המנסים הכל עד משהו עובד

לכל אלה וגם לעוד אחרים מומלץ הקורס הזה...

למיוזיק שופ יש בית ספר שנקרא רזוננס וגם להם יש קורס שכזה

Old Post Feb-16-2007 05:00 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
.A.Y.
Supreme tranceaddict

Registered: Nov 2003

אם הוא עצלן מדי בשביל לנסות להתמודד עם זה לבד אז וואלה לאדע כמה יצירה זה התחום בשבילו.
בכל מקרה אם מדובר רק על הבסיס אז כבר עדיף לדעתי פשוט למצוא מורה פרטי
שיתן לו איזה כמה שיעורים בבית וזהו.. את השאר שילמד באינטרנט בחינם..
חבל על כל הכסף שהוא יוציא על הקורס

Old Post Feb-16-2007 11:58  Israel
Click Here to See the Profile for .A.Y. Click here to Send .A.Y. a Private Message Add .A.Y. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
איפה אפשר לקנות את הספר של קיובייס?

Old Post Feb-16-2007 12:20  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
איפה אפשר לקנות את הספר של קיובייס?

אילן, איפה קנית את הספר של קיובייס-אס-איקס-3 ? בחלילית?

Old Post Feb-16-2007 13:29  Israel
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
למיוזיק שופ יש בית ספר שנקרא רזוננס וגם להם יש קורס שכזה

תודה אילן, אני חושב שחוץ משלושת המקומות האלה אין עוד על מה לקשקש. צריך פשוט להרים טלפון, לברר מחירים ולהחליט!

Old Post Feb-16-2007 13:32  Israel
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

את הספר קניתי גם במיוזיק שופ אבל יש אותו גם בפאנקי פיש ראיתי

זה ספר של דני קוריטו שנחשב לאחד מומחי הסאונד בארצנו

Old Post Feb-16-2007 17:31 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Feb-16-2007 17:36  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Vortex_SA
יותר משחשוב ללמוד להשתמש בתוכנות ובמחשב, הרבה יותר חשוב ללמוד עקרונות בסיסיים במוזיקה, אקורדים, מינור מז'ור במול דיאז וכל השאר, אני ממליץ בכלל לכולם ללמוד לנגן אפילו בקטנה על פסנטר או גיטרה (משהו שלומדים בו גם אקורדים...) אני ניגנתי שמונה שנים על קרן יער וחצוצרה למי שמכיר, ועכשיו אחרי שלמדתי גיטרה וקלידים אני מבין הרבה יותר טוב את כל הסולמות והאקורדים שלמדתי בתיאוריה כל השנים שניגנתי על כלים מונופוניים, זה ממש ממש תורם ליצירה פתאום הכל יותר ברור והרבה יותר קל למצוא את האקורד שיתאים לך ודברים כאלה... אני מכיר ממש מלא אנשים שפשוט ניגשים ישר למחשב ומתחילים לנסות להפיק ואז אתה הולך ושומע בפורומים של היוצרים מתחילים המון קטעים שרואים שהם למדו על קומפרסיה, אקולייזינג מאסטרינג וכל הדברים האלה, אבל אין ממש מוזיקה... אז עצה שלי לפני שאתה מתחילים לחשוב על איך הצליל יישמע ואיך לעשות את המיקס וכל הדברים האלה, תשבו על התוים, על הכתיבה, על הרעיון... זה היה קצת על יצירה מפי שגיא עמיר, מקווה שנהנתם ועוזי כשחבר שלך ילמד על קיובייס תן לו גם איזה ספר על סולמות ואקורדים, אם הוא באמת רציני זה יעזור לו...

אני חושב שאתה צודק. יש איכויות עצומות לאלו שיודעים יותר תאוריה מוזיקלית, קומפוזיציה, סולמות, אקורדים, הרמוניה וכדומה. אלו מסוג הדברים שהכי טוב ללמוד ממורה כי ספר זה כל כך יבש ומוזיקה צריך לשמוע.

Old Post Feb-17-2007 00:42  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > המליצו על מסלול "יצירה" קצר יחסית ובית ספר
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPlease help me identify this song :o) [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackFischerSpooner - "Emerge" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 09:05.

Forum Rules: