Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אז איך היה ל"ג בעומר???
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001
Arrow אז איך היה ל"ג בעומר???

עכשיו חמש וחצי אני מממממתתתתתת מעייפות אין לי מושג למה אני על המחשב.....

אצלנו היה ענננננננננננקקקקקקקקקק
היו משהו כמו 50 אנשים אפילו יותר

ההינו אמורים בעיקרון להיות משהו כמו 15 והייתה גם מדורה בסידנאלי שהייתה נפילה כולם באו אלינו שמנו מוזיקה פול ווליום ואז באו מנאייקים בערך ב2:30 וסגרו את המוזיקה אבל עדיין היה אאאדדדדיייייירררר

וחבר טוב שלי אירגן אני קצת עזרתי הקיצר כל פעם שמישהו שאל אם יש אוכל אז אמרנו אחר-כך אחר-כך אז נשאר מלללללאאאא בשר ומחר, בעצם היום בערב הולכים למנגל אותו.....

גם אני וגדי הבאנו את הנרגילה הגדולה שבנינו היה עעעעננננקקקקק

בקיצור נהנתי לאללה......

Old Post Apr-30-2002 02:35  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

היינו איזה 30 אנשים,באנו עם מאגנום עמוסה הקרשים, עצים וגזעים
גנרטור, מגבר, רמקולים שכל אחד שוקל איזה 70 קילו ככה, ואיזה 3 נרגילות
הסתובבנו הסתובבנו, רצינו ללכת לחוף הנכים אבל לא נתנו להכנס (מישהו אשכרה שמר שם), ניסינו בסידניאלי ליד המרינה ואיפה לא (הרצליה למי שלא מבין) בקיצר... התחלנו להתייאש למה כ-ל המקומות היו מפוצצים ולא רצינו לעשות סתם באיזה חור, לא לדבר עם הרמקולים העצבניים שהיו לנו, אז לא רצינו שמישהו יתלונן עלינו ויבואו לגרש או משהו- אז זה היה חייב להיות מבודד.

בקיצר- פתאום אנחנו קולטים כזה רכס הרים, אמרנו בואו נסתכל... אתם קולטים הרים הרים הרים ופתאום כזה מישור באמצע... יענו שטח עצבני עם חול של חוף ים מוקף בהרים, חזרנו לפני איזה שעה, היו עוד כאלה שנשראו שם אבל פתאום קפץ לי חום
חוצמזה היה גם די מעצבן לעלות את כל מה שהיה לנו (והיה לנו פווווווווול) דרך ההרים...
בכל מקרה- היה עצבני ביותר, שלא לדבר על גיא
(NeMeSiS)
ששתה איזה חצי ליטר טקילה והתחרפן לגמרי!

Old Post Apr-30-2002 05:49  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

טוב... אז אני וכמה חברים הגענו למדורה
היינו בסביבות ה50 ילדים....
הלכנו לקנות קצת טקילה והכל
קנינו
חזרנו... שתינו, תפסנו אחשילינג ראש, הלכנו מכות אחד עם השני וזיינו מכות איזה אחד מי'....

וזה בערך כל מה שקרה

Old Post Apr-30-2002 08:21 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

אקס
זאת בערך הייתה אמורה להיות התכנית שלנו
חבר שלי הביא מערכת טובה
הבאנו דיסקים
אפילו את אריאל הבאתי
רק מה גילינו שאין גנרטור בסוף
אז נדפק הערב
היה נפילה ועפתי הבייתה ב 2
היה אחד הל"ג בעומר הכי מגעיל שהיה לי בחיים

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Apr-30-2002 08:58  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

סתם היה דפוק ...לא משהו מיוחד חוץ מזה שנסענו 18 על ריינג'ר 4 גלגלים!

חח ב2 כבר לא היה חשמל בול שבאתי לשים מוזיקה

באו כמה כוסיות בהתלחה והלכנו
הנפצים לא היו משהו מיוחד...אני עייף וחייב להתכונן להיסטוריה
סעמק

James Holden is my only GOD!

Old Post Apr-30-2002 10:46 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001

אנחנו אספנו ממללאאא קרשים
אבל עשינו ליד בית שבונים אז לא השתמשנו בחצי מהקרשים שלנו וגם חשמל לקחנו מהבניין הזה....

ו
exetik
אני לא יודע איך אני כל הזמן שוכח את השם שלך, לא משנה איפה עשית בהרצליה לא כל כךהבנתי...??

Old Post Apr-30-2002 12:22  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

לג בעומר היה פשוט בנזונה!!!!!!
עשינו את המדורה בסוף רעננה איפה שפרדס משותף שם מאחורי בית אבות צימרמן למי שמכיר

היינו פשוט פול אנשים ואחר כך באו עוד אנשים והתנחלו אצלנו.... היה פשוט אדיר!!!
שתיתי בהתחלה קצת בירה למה חברים שלי קנו 3 קאגס שזה חביות כאלה של בירה למי שלא יודע...אבל הבירה הייתה לא משהו אז ויתרתי
אחר כך התחלתי להקפיץ טקילות... 2 והלכתי... אחרי עוד כמה דקות עוד 2... ואז עוד כמה
ואז נגמר הספרייט אז פשוט שתיתי אורגינל מהבקבוק...
הלכתי להתבודד קצת עם הבקבוק טקילה... ואז שתיתי ופתאום הקאתי
ואז שתיתי עוד ואכלתי עוד על האש ושתיתי עוד... ואז נמאס לי מהטקילה ומצאתי שם וודקה מלון אז לקחנו את זה תומר אני עוד אחד ועוד כמה בנות והלכנו להתבודד... הבנות לא שתו ותומר רק כמה שלוקים... קיצר שתיתי עוד כמות בריאה של וודקה
ואז ישבתי עם חברים אחרים שלי ושחזרתי הם גמרו את הוודקה...אז לקחתי מחבר שלי בכוח את הטקילה כי הוא לא רצה להביא לי והלכתי לחברים שישבתי איתם לפני
קיצר חברים שלי אמרו לי הייתי ממש שיכור אבל יכולתי לשלוט על עצמי.. חוץ מזה שלא הלכתי ישר בגרוש וכל הזמן שניסיתי לטפס על הגבעות חול

עד שחזרתי הביתה הראש שלי היה מזה נקי והרגשתי טוב... וכרגיל כמו כל הפעמים שהשתכרתי לא היה לי האנג אובר

Old Post Apr-30-2002 14:39 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Gil Shwarts
Guest

Registered: Not Yet
היינו 30 אנשים
כמה נגמש"ים, כמה טנקים, כמה טומטים
והרבה מאוד ערבים מאחורי גדר
הלכנו קצת מכות
קיללנו
צחקנו עליהם

ו... זהו
מחר חוזרים לשם עד סוף שבוע הבא

Old Post Apr-30-2002 14:45 
Add  to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

עשינו בחוף הילטון א איפה הפינה של שמחה (למי שמכיר את החוף בת"א)
מלא אנשים בנים בנות מלא בכלל שלא הכרתי למה כל אחד הביא אנשים אחרים
חוץ מהנהגים (אני בניהם) כמעט כולם השתכרו
והכי מצחיק - בא אחד לא קשור אלינו היה לידנו שם
היה לו אוטו לנציה שווה 10 אלף שקל
ומערכת עם סאב רוקפורד 15 אינץ' !!!!!! ששוה 15 אלף אתם מבינים
קיצר הבאנו לו שישים אינפקטד איזה שיאאאאא זה היה
על החוף כולם רוקדים אינפקטד וזה

פתאום בא אחד ערבי מכפר קאסם (הראה לנו ת.ז) והוא חרש - או סתם דיבר שטויות (כמו פהפהפהפה פהפהפה וכו) קיצר הבן אדם שרוט סתם רוקד כמו איזה רמד
כולם מסתלבטים עליו !!!!
פחחחחחח
איזה כיף היה
חזרתי ב 6 וחצי !!!!

Old Post Apr-30-2002 15:10  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

quote:
Originally posted by Dj Moriano
ו
exetik
אני לא יודע איך אני כל הזמן שוכח את השם שלך, לא משנה איפה עשית בהרצליה לא כל כךהבנתי...??

סעמק איתכם.... רונן!

בקשר למקום... אתה בא בכביש הזה שעובר דרך איזור התעשייה של הרצליה (המרכזי- זה שיש עליו את הבניין של מוטורולה ותחנת הדלק)
אתה נוסע לכיוון הים... עובר את שביל העפר שמוביל לחוף הנכים, הכביש מתפתל שמאלה... ממשיכים ממש קצת ישר ויש שם כזה מגרש חניה ענק (עם בית מלון ליד) ומעליו כזה הרים... אז שם.
יש מבין?

Old Post Apr-30-2002 15:42  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

נראה לי אני יודע איפה זה בערך...
פעם אחת איזה צנחן נתקע על הצוק שם ליד עם המצנח ... אחרי זה היה כתוב בעיתון שהוא מת.. פתאום רואים אותו תקוע זה היה מפחיד
מישהו יכול לאשר לי שזה המקום??

Old Post Apr-30-2002 15:59 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

מוריאנו ..... אח"כ אתה חושב שמגיע לך חתימה לפני ?!

Old Post Apr-30-2002 17:10 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אז איך היה ל"ג בעומר???
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackNeed prog trance tune IDed [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackGreen Velvet - Genedefekt (Cajmere Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 12:52.

Forum Rules: