|
| quote: | Originally posted by Viber
דרך אגב עוזי, אתה מכיר אולי עוד תוכנית קבועה חוץ מאינטואישן,אסוט,מרקוס שולץ וכו' שבה אפשר למצוא טראקים חדשים/מלודיים וטובים??
ואני מתכוון שיש בה דברים שארמין לא מנגן... |
בדיוק שאלה שאני מומחה בה! אהבתי מאוד! 
אם אתה רוצה דגש על מלודי\מרומם הכי חדשים שיש ולא מה שהולך אצל ארמין אז המלצותי הן:
*dj precision
נכון שהוא לא עובד, אבל אם יש סט מיוחד פעם או פעמיים בשנה, אתה חייב-חייב-חייב לשמוע! המיקסים אומנם בינוניים אבל החומרים הכי איכותיים וחדשים בתחום. הכל כל כך מוקדם שזה פשוט לא יאומן! הוא הקדים אפילו בשנה כמה טראקים שיצאו עכשיו!!! אני 4 שנים מחשיב אותו למקום ראשון.
*aly & fila- spiritual moment
שני המצרים האלו משיגים טונות של מעולים ולא מוכרים בדרך כלל. כל התוכניות מומלצות אני במיוחד ממליץ על התוכנית "רגע רוחני" שהיא שעתיים פעם בשבועיים ב
ETN
כרגע הם יצאו לחופש כי הם קבלו מלא הצעות עבודה להפקה והם יחזרו ב 2008.
כל התוכניות שלהם נתנות להורדה בקריסטל-קלאודס. לך תוריד שני פרקים אחרונים עכשיו - פשוט תענוג.
*dj shah & pedro del mar - mellomania delux (LIVE)
שני האחים הגרמנים האלו, שאני עוקב אחריהם כבר 3-4 שנים נותנים תוכנית שבועית שמשודרת גם בוידאו ב
internetradio.de + ETN.
התוכנית בת 4 שעות. שעה וחצי מכל אחד ובשעה האחרונה סט אורח. זו תוכנית שמחליפה טראקים כמו גרביים, ולא פעם טראקים מעולים ביותר הושמעו בקושי פעמיים. שניהם יכולים לנגן מלודי\מרומם אך יש גם פרוג ודאנס מהאיכות שתמיד שווה לשמוע. מומלץ לאללה!
*GRAHAM GOLD - trance dayz
הפתעה שאני נחשפתי אליה לפני איזה 3 שנים, לא ציפיתי ממנו לכלום והוא משיג טונות של מלודי מרומם! החסרון הגדול שלו זה שהוא דוחף הרבה טראקים לתוכנית והוא עושה מיקסים מגעילים כדי לקצר מהטרקים. אבל וואלה החומרים טובים, אפילו אם הוא משמיע איזה טכנו או קשה זה בדרך כלל משהו שווה!
*אבוב אנד ביונד - זה ידוע... אבל הם מקדימים את ארמין.
אלו הם באמת התוכניות שמעדכנות אותי הכי טוב בתחום. אני דואג מדי פעם לשמוע נוספות שאפילו לא בסגנון הזה ותמיד לאלו אני חוזר!
תוכניות נוספות מומלצות בסגנון הנל הם גם:
JOHN OCALAGHAN, SEAN TYAS, ALEX MORPH & WOODY VAN EYEDEN, TALLA, Abbott & Chambers, Giorgio Ponticelli
כולן משודרות ב
DI.
לא בדיוק בסגנון או לא בדיוק חדשים אבל בגדול כדאי:
will holland and brisky, DANJO & STYLES, BLANK & JONES, Michael Splint, Michael Parsberg, DJ Choose, manuel le saux.
לצערי חלקם השתנו עם השנים ולכן לאחרונה התוכניות דיי בינוניות, לכן הם הכי פחות מומלצות.
Last edited by uzi on Dec-28-2007 at 11:26
|