|
| quote: | Originally posted by Boaz
סמוך עליי שזה אלקטרו
דאבפייר - בס שכולו אלקטרו
די רמירז - שיא האלקטרו
מרקו וי - טק-טרנס
ניק שאגאל - יותר פרוג וגם טק
אלקטרו לא קטן - 16 ביט לוליטז -
רולנד קלינקנברג
- קטע אלקטרו לא רע
בנוגע ל :
Global Deejays & Technotronic-Get Up(General Electric Mix)
Wally Lopez - Go Ahead (Patric La Funk Remix)
שניהם אלקטרו פאנק !
שבאים להסביר ולקבוע סוג מוסיקה,
יבואו יותר מעשרה אנשים שיגידו לך משהו שונה.
לא רוצה להשוויץ אבל יש לי נסיון לא קטן,
כל הקטעים הנל קשורים לאלקטרו.
ממה אני מפחד ????
מחיכויי אלקטרו שמנגנים בארץ ! |
אני לא יודע מאיפה ואיך קיבלת את ההגדרות האלה, אבל הן הזויות לי לגמרי מצטער,
Dubfire - Minimal/Minimal house
D. Ramirez - Progressive/Tech/House/Trance הוא באמת עושה מלא דברים אז אולי גם אלקטרו האוס
ומה זה אלקטרו פאנק? מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? הידעת שכל ה"אלקטרו" התחיל בכלל ב2004?? כל האומנים האלה היו קיימים גם לפני ועכשיו בגלל ש"אלקטרו" זה משהו שמקובל להגיד היום אז אתה אומר אלקטרו פה אלקטרו שם, זה פשוט לא נכון מבחינה היסטורית ובתור אדם שאוסף מוזיקת טראנס והאוס כבר עשר שנים וכל ג'אנר קטן מעניין אותו, להכליל את כל הג'אנרים הקטנים במשהו אחד "גדול" שבכלל לא קשור אליהם זה העלבה לז'אנרים האלה שחיו בזכות עצמם... בחיי...
דוגמא אחרת שאולי לא תכיר אבל אתה טוען שיש לך נסיון לא קטן, אז עד לא מזמן הייתה את תקופת המק-פרוג, הכל היה פרוגרסיב, לא משנה גם אם זה לא היה פרוגרסיב זה היה פרוגרסיב,
זה לא יעצבן אותך שאת כל מה שאתה קורא לו אלקטרו עכשיו ומעריך בתור משהו שאתה מכיר ואוהב ועוד חמש שנים מישהו יבוא ויגיד, יש סגנון חדש ומגניב שקוראים לו "חרטטיטה" וכל האומנים האלה שהקשבת להם עד עכשיו כל החמש שנים האלה בעצם מפיקים אותו ועכשיו להכל קוראים ככה,
זה לא נשמע לך קצת הזוי?
אז אני מקווה שתבין אבל אני נמנע מגישת הסמוך הישראלית וסומך על מה שלמדתי בחיים שלי, האלקטרו האוס ייפול מתישהו ואני לא אומר את זה סתם, כל ז'אנר עד היום שהיה מבוסס על גימיק שלא יכול להתפתח נפל למחתרת אחרי עלייה של כמה שנים, ככה פועל עולם המוזיקה מאז ומתמיד.
אם תרצה אני אשמח לפרט לך בדיוק איך נקראים הסגנונות של האומנים שאתה אוהב לשמוע ויש פה עוד חבר'ה שנכנסים מדי פעם שיודעים יותר טוב ממני, אבל אני רואה שאתה מקובע, אז אני פשוט אשחרר אחרי פריקת הלחץ הזו מצטער אם איכשהו פגעתי בך, זו לא הייתה הכוונה...
Xetro's Facebook page
|