Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > זהו? אין מסיבה גדולה בפתח אז אין על מה לכתוב?
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
זהו? אין מסיבה גדולה בפתח אז אין על מה לכתוב?

למען האמת ציפיתי שהאכזבה הזו תגיע..
זה משעשע לחשוב עכשיו על אנשים שהיו פה בקושי יומיים פה כמו בועז ובלבלו במוח על רעיונות מהפכניים של ניהול הפורום או רפורמות בהבטיחם שהם כאן כדי להשאר....
וכל השאר שקוראים כאן רק כשארמין מגיע...אני מבטיח לכם שאם הפורום נשאר במצב הנוכחי אז בפעם הבאה שארמין יגיע תצטרכו לחפש פורום אחר ואנשים אחרים להתייעץ איתם
קחו את הטופיק הזה כאזהרה.
אם הקצב של הודעה אחת ליום-יומיים יימשך אין לפורןם הזה זכות קיום

תודה ויום טוב

Old Post Mar-03-2009 19:35 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

אילן, זהירות!
אתה מבקש מאנשים את הבלתי אפשרי.
אתה מבקש שיהיה להם אכפת וזה מאוד בעייתי (במיוחד אצל ישראלים).
זה לא יהיה פורום של תוכן, כי בשביל זה יש מלא אתרי חדשות של מוזיקה.
זה לא יהיה פורום של הופעות, כי אין הרבה כאלה בארץ.
זה לא יהיה פורום של שיתוף לא חוקי של מוזיקה, למרות שגם זה לא מדוייק.
ונוסף על כל הקשיים בשביל לשמוע מוזיקה לא צריך את הפורום הזה בכלל, יש תחנות רדיו אינטרנטיות ושיתופים.
אנשים עובדים, לומדים, בונים חיים ואין להם עצבים להשקיע בשעות הפנאי.
אז אני מציע שנהנה מ"פינת הטראנס הישראלית" הזו כפי שהיא.
נכון היא בעצם רק פינה של פטפטת, אבל זה מה שיש.
גם אני רוצה שהיא תיהיה קצת יותר תוססת אבל כבר עברו מלא מים תחת הגשר מכדי לצפות לזה.
לדעתי נאמר תודה על מה שנשאר ואם למישהו אכפת אז שיכתוב משהו.
זה הכל.

Old Post Mar-03-2009 22:01  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by uzi
אילן, זהירות!
אתה מבקש מאנשים את הבלתי אפשרי.
אתה מבקש שיהיה להם אכפת וזה מאוד בעייתי (במיוחד אצל ישראלים).
זה לא יהיה פורום של תוכן, כי בשביל זה יש מלא אתרי חדשות של מוזיקה.
זה לא יהיה פורום של הופעות, כי אין הרבה כאלה בארץ.
זה לא יהיה פורום של שיתוף לא חוקי של מוזיקה, למרות שגם זה לא מדוייק.
ונוסף על כל הקשיים בשביל לשמוע מוזיקה לא צריך את הפורום הזה בכלל, יש תחנות רדיו אינטרנטיות ושיתופים.
אנשים עובדים, לומדים, בונים חיים ואין להם עצבים להשקיע בשעות הפנאי.
אז אני מציע שנהנה מ"פינת הטראנס הישראלית" הזו כפי שהיא.
נכון היא בעצם רק פינה של פטפטת, אבל זה מה שיש.
גם אני רוצה שהיא תיהיה קצת יותר תוססת אבל כבר עברו מלא מים תחת הגשר מכדי לצפות לזה.
לדעתי נאמר תודה על מה שנשאר ואם למישהו אכפת אז שיכתוב משהו.
זה הכל.

כדי לפתוח היום תת פורום של מדינה בפורומים צריך להביא למנהל סוואמפר רשימה של 20 משתמשים פעילים לפחות מאותה מדינה...אני אומר בואו נסגור ואם להאנשים יהיה מספיק אכפת שיפנו בחזרה לסוואמפר עם רשימת אנשים פעילים בפורומים כאן...
לא צריך מנהל...לא צריך פורום....ברגע שלא יהיו פורום אולי לאנשים יהיה אכפת...אז השינוי יהיה אפשרי - או שלא....אם לאף אחד לא אכפת אז לא נורא אם הפורום הזה יחדל מלהתקיים

Old Post Mar-03-2009 22:07 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
benji904
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2006

There are also people who just like the discussion part, but remain absent when the actual parties are taking place...

Old Post Mar-03-2009 22:30  Israel
Click Here to See the Profile for benji904 Click here to Send benji904 a Private Message Add benji904 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
כדי לפתוח היום תת פורום של מדינה בפורומים צריך להביא למנהל סוואמפר רשימה של 20 משתמשים פעילים לפחות מאותה מדינה...אני אומר בואו נסגור ואם להאנשים יהיה מספיק אכפת שיפנו בחזרה לסוואמפר עם רשימת אנשים פעילים בפורומים כאן...
לא צריך מנהל...לא צריך פורום....ברגע שלא יהיו פורום אולי לאנשים יהיה אכפת...אז השינוי יהיה אפשרי - או שלא....אם לאף אחד לא אכפת אז לא נורא אם הפורום הזה יחדל מלהתקיים

אילן, אני מבין וצר לי לומר לך שבקושי לשמונה אנשים אכפת.

Old Post Mar-03-2009 22:57  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

אילן מה זה הדרמטיות הזאת ?

תחשוב על כל אלה של פעם שיכנסו ויראו שהפורום כבר לא קיים

נעשה אגודה ונבוא להרביץ לך

אמרתי לך - אני חוזר מחו"ל ועוזר עם פעילויות שיקום

אמנם הבטחתי לחזור בעבר אבל עכשיו אפילו יש לי קוד נורמלי כמו פעם שאני אוכל להיכנס מהר.

קיצר - יהיה בסדר

שום סגירה ושום בתיך

מאיפה הרעיונות האלה ?

Old Post Mar-04-2009 00:50  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

שמע, המצב קשה, אני מסכים, אבל אין לך למה לעשות פעולה, הצעד הכי נבון יהיה לא לנקוט פעולה בוא נראה מה הולך עם הפורום, ימים טובים בפתח!

האמת היא שאני לא זוכר ממש על מה דיברנו פעם? על מה דיברנו באמת? על טראקים? על מסיבות? על איזה כיף זה באסים?

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Mar-04-2009 01:13  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

יאללה תעשה לי טובה, אתה בעצמך כבר לא מכור לטראנס
ושיא ההתלהבות שלך ושל כולם היא שארמין ואן בורינג בא לארץ לנגן כמה טראקים מסריחים של סטונפייס וטרמינל הארורים

הבעיה היא שלפורום הזה אין באמת איך למשוך אנשים, מה הייחוד שלו?? עוד פורום של אנשים שמדברים על סטייט אוף טראש/אלקטרו ובמקרה הטוב - סאשה ודיגוויד ולכל זה יש אלטרנטיבות פחות שחורות מטראנסאדדיקט.

לך למיוזיק דיסקאשן, המקום שורץ בשמוקים שליליים אבל לפחות הם הכירו לי כ"כ הרבה דברים ניפלאים.

אני מצטער שלא פתחתי פה ט'רדים בעצמי מפאת חוסר זמן, אבל למען האמת - גם כשרציתי לפתוח ט'רד לא הרגשתי שיש פה מישהו רציני לדבר איתו חוץ מעוזי וממך (אילן).

Old Post Mar-04-2009 01:43 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by Vortex_SA
שמע, המצב קשה, אני מסכים, אבל אין לך למה לעשות פעולה, הצעד הכי נבון יהיה לא לנקוט פעולה בוא נראה מה הולך עם הפורום, ימים טובים בפתח!

האמת היא שאני לא זוכר ממש על מה דיברנו פעם? על מה דיברנו באמת? על טראקים? על מסיבות? על איזה כיף זה באסים?

טוב לראות שאתה עדיין פה אחי !

עוד שעתיים אני בשדה התעופה
בדרך לאנרג'י

WOOPY

Old Post Mar-04-2009 09:08  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Viber
יאללה תעשה לי טובה, אתה בעצמך כבר לא מכור לטראנס
ושיא ההתלהבות שלך ושל כולם היא שארמין ואן בורינג בא לארץ לנגן כמה טראקים מסריחים של סטונפייס וטרמינל הארורים

הבעיה היא שלפורום הזה אין באמת איך למשוך אנשים, מה הייחוד שלו?? עוד פורום של אנשים שמדברים על סטייט אוף טראש/אלקטרו ובמקרה הטוב - סאשה ודיגוויד ולכל זה יש אלטרנטיבות פחות שחורות מטראנסאדדיקט.

לך למיוזיק דיסקאשן, המקום שורץ בשמוקים שליליים אבל לפחות הם הכירו לי כ"כ הרבה דברים ניפלאים.

אני מצטער שלא פתחתי פה ט'רדים בעצמי מפאת חוסר זמן, אבל למען האמת - גם כשרציתי לפתוח ט'רד לא הרגשתי שיש פה מישהו רציני לדבר איתו חוץ מעוזי וממך (אילן).

"ארמין ואן בורינג"
חחחחחחחחחחחח... איזה קטעים
(כמובן שאנחנו צריכים להיות אסירי תודה שהוא עדיין בא לארץ.)
תודה על המילה הטובה, אוהבים אותך.

Old Post Mar-04-2009 12:44  Israel
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

quote:
Originally posted by luckystrike
טוב לראות שאתה עדיין פה אחי !

עוד שעתיים אני בשדה התעופה
בדרך לאנרג'י

WOOPY

בן ז...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Mar-04-2009 12:54  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Karin Cohen
tranceaddict in training

Registered: Feb 2009
דווקא כן יש מסיבה קרובה... מרטין רות' לא?

והיי לכולם, אני חדשה (:

Old Post Mar-05-2009 00:21  Israel
Click Here to See the Profile for Karin Cohen Click here to Send Karin Cohen a Private Message Add Karin Cohen to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > זהו? אין מסיבה גדולה בפתח אז אין על מה לכתוב?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackYet another trance track [2004] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTube - "Wake Up" [2007]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:12.

Forum Rules: