טוב חבר'ס שמעו אני עוד מעט נוסע לשבועיים וחצי מחנה ואחרי זה אני חוזר ושבוע אחרי זה אני כבר נוסע לספרד ובמילה חשבתי על זה אנחנו צריכים עוד מוד כי מורן בקושי פה וזה מעצבן להיות מוד יחיד.... אז אם אתם חושבים\רוצים להיות מודים תגידו לי פה... ונלך נדבר עם סוואמפר... אז יאללה חבר'ס...
אני מעוניין אני חושב שאני מספיק ותיק כאן ואני לא עושה בעיות אז נראה לי אני די מתאים
quote:Originally posted by Scorchio אני מעוניין אני חושב שאני מספיק ותיק כאן ואני לא עושה בעיות אז נראה לי אני די מתאים טוב אז אני מניח שאני לא ייכנס לכאן..
Yטוב אל תתחילו לריב פה עכשיו מי מתאים ומי לא וכן יובל- כבר דיברתי על זה עם סוואמפר...
quote:Originally posted by Ariels המחוק הזה עוד יסגור טרדים שהוא כתב
רועי.....
רועי.....ולא רק כי יש לו נראה לי יותר פוסטים מלסוואמפר בעצמו....
quote:Originally posted by yahel222 רועי.....ולא רק כי יש לו נראה לי יותר פוסטים מלסוואמפר בעצמו.... חחח מבחינתי נראה לי רועי או חן וגם שאר הוותיקים, מי שיש לו זין לזה.
___________________ Check My Music
רועי, למרות שגם לי לא אכפת (אני אפילו רוצה) ואני לא השתתפתי באף ריב וגם אני יותר ותיק מרועי וגם היה לנו את אותו אבטר ובגלל שאני כל כך בוגר הסכמתי לתת לו להשאר איתו ושאני יחליף.... (אני נחמד) למרות שבעיקרון אני בעד רועי