ידידה שלי שאלה אותי אם אני מכיר כי חברות שלה רוצות לגרור אותה החוצה קצת... אני מכיר רק מקום אחד בחיפה... אבל זהו. מישהו יכול לעזור?
___________________ אין לי כוח לחתימה! =\
quote:Originally posted by s0undw4v3 ידידה שלי שאלה אותי אם אני מכיר כי חברות שלה רוצות לגרור אותה החוצה קצת... אני מכיר רק מקום אחד בחיפה... אבל זהו. מישהו יכול לעזור? בימי שישי כל דיסקוטק שני בת"א הוא הומואים לסביות יש אחד ליד נחלת בינימין שמה ברח לי השם שלו אבל אני יודע שזה ליין הומואים בשישי והטיאלוי גם כן בשישי אם אני לא טועה
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike והטיאלוי גם כן בשישי אם אני לא טועה בדרך כלל בימי שישי יש את הטי אל וי באמת או כל מסיבה אחרת של שירזי תשאל את צח... הוא יותר בקיא בזה
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter תשאל את צח... הוא יותר בקיא בזה LOL!!!! בקיצר יש תטי אל וי כמו שמורן ורועי אמרו
quote:Originally posted by Scorchio צחק צחק אבל המסיבות שלהם לא רואות את המסיבות שלנו מסנטימטר בזההה אתה הכי צודק בעולם
תודה לכולם על העזרה!! אפשר לסגור.
רגע, רגע, לפני שסוגרים! : חוף נודיסטים געש!
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori רגע, רגע, לפני שסוגרים! : חוף נודיסטים געש! חחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט!!!!!! אבל לפי השמועות יש שם הומואים בכמויות יאללה נסגר