אהלן חברה אני חדש... המוזיקה שלי זה טראנס... אם מישהו צריך עזרה או מחפש משהו ולא מוצא זרקו לי את השם ואני מסדר אתזה! כמה טראקים ממולצים חדשים !!! basic-dawn_pure-thrust-nu-nrg-remix Beppe Barilli - Take Control (Control 1) dj_sammy-sunlight__driftwood_remix Euphonic - Sahara Soho - Feel What You Want (Noemi Remix) lichtenfels-sounds_like_a_melody__pulsedriver_remix jordan_and_baker_-_millions__driftwood_remix kinky-forbidden_things__special_d_remix טוב נראה לי זאת כמות סבבה תהנו רביד
Welcome.. bou naase lo zooboor
ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההה זהו ברוך הבא כן אחלה שבאת מקווה שתהנה פה ... אחלה... ונ.ב. אם תסתכל למעלה בעמוד של הפורום הישראלי יש מקום מיוחד ששמה כווווווווולם ממליצים אז יאללה תצטרף לחגיגה
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
אהה ברוך הבא איש... תהנה כאן אחי...
שלום!@#!@# בוא צטרף לחגיגות הפורום שלנו וווחחוחחחווו@!@$
קודם כל נעים מאד אני חן או צ'וק תלוי מאיזה צד מסתכלים בכל מקרה, תוסיף את עצמך לסטיקי של MEET THE CREW שם תוכל לקרוא ולראות כל מני דברים עלינו
___________________ Never again.
if only I understood this strange new language......... -j.
___________________ -j.
quote:Originally posted by DjChook שם תוכל לקרוא ולראות כל מני דברים עלינו תוכל לראות איזה כוסון בלי חולצה !!!!!!!!!!!!!!!
quote:Originally posted by jamglide if only I understood this strange new language......... -j. c'mon guys lets show him what we think
נעים מאוד אני אורן.. תהנה פההה
quote:Originally posted by Flotser c'mon guys lets show him what we think oh flotser you soooooooooo crazy! -j.