אל תעשו ספאם מי שרוצה שיציע את עצמו ואחרי זה נעשה פול
אני חושב שאריאל צריך להיות בחודש ומשהו שהייתי פה ראיתי אותו הכי פעיל עם התגובות הכי טובות ואנשים נראה לי קצת יתביישו להציג את עצמם אז אני אומר שכל אחד יגיד את מי שהוא חושב שבאמת צריך להיבחר ככה זה יהיה הכי אמיתי שיש
לדעתי גם אריאל... הוא אמר גם שהוא רוצה ורועי גם אמר שהוא רוצה שאריאל יהיה
אריאל..
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
קודם כל אחי אף אחד לא יתייבש יש פה מלא אנשים אני לא יודע אם אתה בכלל מכיר פה את כולם אם אריאל רוצה אז שיציע את עצמו ואנשים יבחרו ****** בנוסף תקחו בחשבון אם יש לכם זמן אם משהו פה שקוע במבחנים\ בצבא כל הזמן אז זה לא לעניין
תחשבו גם על זה לא כדאי לבחור מישהו שמתגייס בקרוב במיוחד לא ליחידה קרבית כי שוב הסיפור יחזור על עצמו........
תשמעו בעיקרון דיברנו על זה בגעש לפני כמה ימים בגדול מורן חוזר, כי הוא בעיקרון יהיה הרבה בבית ופשוט סוואמפר צריך לתקן לו את זה חוץ ממנו אין לי שום בעיה להציע את עצמי אבל אני עוד לא יודע מה יהיה איתי בצבא יכול להיות שיתקעו אותי בבבסיס רחוק אאההה.. אריאל בכלל רוצה להיות מוד ?
___________________ Never again.
לדעתי זה לא הכי עקרוני מי יהיה.. הכי חשוב זה רק לנעול תהודעות המפגרות שנפתחות כאן פעם ב... זאתי לפחות דעתי
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC צודקת מה עם יובל?? צודק!! מה איתי?
צריך לבחור מישהו צעיר אך בוגר
quote:Originally posted by coby צריך לבחור מישהו צעיר אך בוגר יודע מה? אתה צודק... לכן.. אני מוכן לקבל על עצמי את העבודה שמישהו ידבר עם סוואמפר ויסדר אותי כבר