טוב חברים כבר שבוע וחצי שהאתר של אנגונהביטס למטה.. בהתחלה חשבתי זה זמני כמה שעות מקסימום יום אבל כבר שבוע וחצי ש למישהו מושג אולי מה קרה? מתי זה אמור להסתדר?
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
What HAS happened או פשוט What happened
quote:Originally posted by coby What HAS happened או פשוט What happened קטנוני או פשוט קטנוני
חחחחחחחחחחחחחח
quote:Originally posted by KosmiK-G8 טוב חברים כבר שבוע וחצי שהאתר של אנגונהביטס למטה.. בהתחלה חשבתי זה זמני כמה שעות מקסימום יום אבל כבר שבוע וחצי ש למישהו מושג אולי מה קרה? מתי זה אמור להסתדר? חשבתי אתה יודע אחי... הייה כתוב הרי באתר שלהם שהם משדרגים לגרסא חדשה עם עיצוב חדשני וכדומה... אל דאגה זה לא יקח הרבה זמן...
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
לא יודע מה איתכם אני כבר שבוע באתר החדש עיצוב מהמם www.anjunabeats.com בהצלחה
quote:Originally posted by Star לא יודע מה איתכם אני כבר שבוע באתר החדש עיצוב מהמם www.anjunabeats.com בהצלחה טוב נו ומה בדיוק חדש באתר ??? חשבתי באמת משנים את העיצוב בסוף סתם כמה שיפורים לא משמשעותיים.... קיצר סתם לא שינו יותר מדי...
העיקר שיגידו שעשו משהו חדש
___________________ ^*^Techno is for your mind, House is for your soul, and Carl Cox is a god^*^
quote:Originally posted by Star לא יודע מה איתכם אני כבר שבוע באתר החדש עיצוב מהמם www.anjunabeats.com בהצלחה כן..האתר עובד אך, עדיין חסרים מספר דברים כמו הטראקליסט של התוכנית
___________________ Facebook