Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתם חושבים שחסרים בנות בסצינה של הטראנס??
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001
אתם חושבים שחסרים בנות בסצינה של הטראנס??

לא יודע.. אולי זה רק הרגע שלי.... אבל לפי דעתי חסר כן קצת בנות.. כאילו תראו אותנו פה כולם בנים.. בת אחת לא ראיתי פה... כל אלה עם הבריטני שלהם!!.. זה הורג אותי!!, בפורום הזה כולו יש איזה 10 בנות מקסימום!

Old Post Oct-20-2001 15:33 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001

ואללה אחי אני מסכים איתך...
חשבתי על לפרסם הודאה כזאת והנה הקדמת אותי

באמת צריך עוד בנות שיכנסו לסצנה, וישאפו להגיע לרמה של אלה גוטמן...

יאללה יש לי מבחן להתכונן אליו (מתמטיקה בעעעע) אז נמשיך בדיון סוער אחרכך בהשתתפות אנשים רבים...

Old Post Oct-20-2001 16:45  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

אולי כאן אין אבל במסיבות לא חסר
וכן אני מכיר בנות ששומעות טרנאסים
זה לא נורא כמו בנות
שאוהדת את הפועל כפר-סבא וכל האינפו שלהן זה למה הם ירדו ליגה!

James Holden is my only GOD!

Old Post Oct-20-2001 17:53 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001
Re: אתם חושבים שחסרים בנות בסצינה של הטראנס??

quote:
Originally posted by DJ-Energy
לא יודע.. אולי זה רק הרגע שלי.... אבל לפי דעתי חסר כן קצת בנות.. כאילו תראו אותנו פה כולם בנים.. בת אחת לא ראיתי פה... כל אלה עם הבריטני שלהם!!.. זה הורג אותי!!, בפורום הזה כולו יש איזה 10 בנות מקסימום!

צודק אחי...

בעסה אבל בישראל אין כמעט בנות בתחום
כולם עם בריטני או עם חרא של שנות השמונים...
מבאס לאללה...

ו
MoSH_MaN
הבנות שכן שומעות - הם שומעות חרא כמו
DARUDE
וכאלה...

Old Post Oct-20-2001 18:08  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

תמיד חסר בנות

Old Post Oct-20-2001 18:19  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Re: Re: אתם חושבים שחסרים בנות בסצינה של הטראנס??

quote:
Originally posted by luckystrike

צודק אחי...

בעסה אבל בישראל אין כמעט בנות בתחום
כולם עם בריטני או עם חרא של שנות השמונים...
מבאס לאללה...

ו
MoSH_MaN
הבנות שכן שומעות - הם שומעות חרא כמו
DARUDE
וכאלה...

צודק ב100 % אחשלי...
אתה אף פעם לא תראה בת בישראל מקשיבה ל
Rank 1
או
Vincent De Moor..

Old Post Oct-20-2001 18:35 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Moriano
Surfing AddicT

Registered: Sep 2001
צודקים 100%

באמת חסרות בנות.
חבל......

Old Post Oct-20-2001 20:04  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Moriano Click here to Send Dj Moriano a Private Message Add Dj Moriano to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

אז זהו שאתה טועה
ךאקי אני מכיר אחת שהיא כן שומעת
RANK 1
ו
yahel
horizon
וכ"ו
רק שתדעו
יש כאלה.......

James Holden is my only GOD!

Old Post Oct-20-2001 20:16 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

כמה כאלו כבר יש?
1-2.. לא יותר...

Old Post Oct-20-2001 21:19 
DJ_BoN
Senior tranceaddict

Registered: Jul 2001
Sad דווקא

תראה יש כאלה ויש כאלה
אני מסכים שרוב הבנות לא שומעות טראנסים וכאלה אבל יש כמה שאני מכיר שכן למשל יש אחת שאני מכיר שאוהבת דיפ האוס (איזה כלה נכון?????) וחברה שלי למשל הרגלתי אותה לשמוע את כל מה שאני אוהב, שזה אפליפטינג פרוגרסיב וגם טק-טראנס, אז יש כאלה.
אבל אני אגיד לכם למה רוב הבנות לא שומעות טראנסים- כי אין להן מאיפה להשיג.
אנחנו הבנים בעלי חוש טכני מפותח ביותר ואנחנו יודעים איך מורידים דברים מהאינטרנט. הבנות פשוט לא יודעות, כל האמפי3ים שיש להן הן משיגות מחברות ששולחות להן באייסיקיו. אם למשל מישהי יודעת איך להוריד שירים עם מורפיוס או משהו כזה וממליצים לה להוריד למשל.....svenson&gielen - twisted שזה מצוין לפי דעתי, אז היא תוריד, תשמע ותגיד "וואו, זה טראנס? אף פעם לא ידעתי מה זה טראנס, זה ממש טוב, אולי אני אוריד עוד משהו של גילן". ואז היא תוריד עוד ועוד. ואז היא תחפש עוד שמות של יוצרים. ואז היא תוריד גם טייסטו, ראנק 1, בלנק אנד ג'ונס, כמובן שהיא גם תוריד בריטני, אבל היא גם תוריד קוסמיק גייט.
מבינים?
צריך לעשות אתר שיהיה מלא בדברים ורודים ולבבות ושם יהיו לינקים לטראקים!

אה ודרך אגב אני עוד מעט פותח רדיו קטן משלי שמוקדש רק לטראנסים, הסרברים הם שלושה חברים שלי שניים עם איי די אס אל אחד עם כבלים. ככה שישי לי רוחב פס סביר.
אניאגיד לכם את הכתובות ברגע שאניאדע.

Old Post Oct-20-2001 21:23 
Click Here to See the Profile for DJ_BoN Click here to Send DJ_BoN a Private Message Add DJ_BoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Re: דווקא

quote:
Originally posted by DJ_BoN
תראה יש כאלה ויש כאלה
אני מסכים שרוב הבנות לא שומעות טראנסים וכאלה אבל יש כמה שאני מכיר שכן למשל יש אחת שאני מכיר שאוהבת דיפ האוס (איזה כלה נכון?????) וחברה שלי למשל הרגלתי אותה לשמוע את כל מה שאני אוהב, שזה אפליפטינג פרוגרסיב וגם טק-טראנס, אז יש כאלה.
אבל אני אגיד לכם למה רוב הבנות לא שומעות טראנסים- כי אין להן מאיפה להשיג.
אנחנו הבנים בעלי חוש טכני מפותח ביותר ואנחנו יודעים איך מורידים דברים מהאינטרנט. הבנות פשוט לא יודעות, כל האמפי3ים שיש להן הן משיגות מחברות ששולחות להן באייסיקיו. אם למשל מישהי יודעת איך להוריד שירים עם מורפיוס או משהו כזה וממליצים לה להוריד למשל.....svenson&gielen - twisted שזה מצוין לפי דעתי, אז היא תוריד, תשמע ותגיד "וואו, זה טראנס? אף פעם לא ידעתי מה זה טראנס, זה ממש טוב, אולי אני אוריד עוד משהו של גילן". ואז היא תוריד עוד ועוד. ואז היא תחפש עוד שמות של יוצרים. ואז היא תוריד גם טייסטו, ראנק 1, בלנק אנד ג'ונס, כמובן שהיא גם תוריד בריטני, אבל היא גם תוריד קוסמיק גייט.
מבינים?
צריך לעשות אתר שיהיה מלא בדברים ורודים ולבבות ושם יהיו לינקים לטראקים!

אה ודרך אגב אני עוד מעט פותח רדיו קטן משלי שמוקדש רק לטראנסים, הסרברים הם שלושה חברים שלי שניים עם איי די אס אל אחד עם כבלים. ככה שישי לי רוחב פס סביר.
אניאגיד לכם את הכתובות ברגע שאניאדע.

נכון
צריך להכין אתר כל החברה כזה שקל להוריד ממנו ולפרסם אותו לכל החברים... ככה כולם יתחילו להוריד!..

ד"א - אם אתה צריך עוד שדרים לרדיו אני תמיד מוכן...

Old Post Oct-20-2001 21:26 
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by MoSH_MaN
אז זהו שאתה טועה
לאקי אני מכיר אחת שהיא כן שומעת
RANK 1
ו
yahel
horizon
וכ"ו
רק שתדעו
יש כאלה.......

ברור שיש כאלה אבל הם מעטות...

יש לי ידידה כזאת שאוהבת את הענין וגם מבינה בזה אחושרמוטה...
היא עבדה אצל תומאס (הוא הקים מעין לייבל) ויש לה פול דיסקים...

נדיר כאלה דברים

בכל מקרה
DJ_BoN

צודק מאה אחוז אחי

Old Post Oct-20-2001 23:09  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתם חושבים שחסרים בנות בסצינה של הטראנס??
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackFor sure easy to guess ID from Paul van Dyk's set [2012] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAngel Of Death - "Angels Return" [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:22.

Forum Rules: