טוב למי לא נשבר שפותחים טרדים על שאלות פשוטות? נכון זה מציק...? בתור אחד שיודע הרבה ויש לו הרבה שאלות אני מעריך שגם לאחרים יש הרבה שאלות והם לא מוצאים את המקום הנכון לשאות ומעדיפים לפתוח טרד כל סוגי השאלות בכל התחומים שאין לכם מושג איפה לשאול, זה המקום ENJOY
והרי לי הכבוד לפתוח בשאלה ראשונה בתקווה שאקבל עליה תשובה... אז ככה... אני צריך כלי לחיפוש קבצים אני רוצה להכניס אליו שלושה מילים ושהוא יוציא לי תוצאה של חיפוש של כל המילים ביחד זאת אומרת: אם הכנסתי "X Y Z" אני רוצה תוצאה x.txt y.txt z.txt ולא רק קבצים שמכילים את כל ההקלט XYZ.txt XAAAYAAAZ.txt יש למישו רעיון משו?
בחיפוש הרגיל של windows פשוט תפריד ביניהם בפסיק
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser בחיפוש הרגיל של windows פשוט תפריד ביניהם בפסיק אהה.. תותח אתה תאמין לי.. ידעתי שיש איזה קצ' עכשיו מה בדבר חיפוש בתיקיות שונות בה זמנית? בא לי לחפש את אותו קובץ ב 4 תיקיות ספציפיות שנמצאות רחוק רחוק אחת מהשניה
אז אתה בונה תוכנית בVB שמשתמשת ב FSO ואז אתה עושה את כל הבדיקות שבעולם במקביל. מה אתה רוצה קיצר ~) למה אתה משגע צינורות בלילה
___________________ Never again.
חח חן איזה שפות לימדו אותכם בממרם
C++ Visual basic 6 Assembly x86 Perl Rexx Java זה בגדול מה שאני זוכר
אה מגניב