|
hejka
Ja Sandera sluchalem tylko jednym uchem, ale gral fajnie. Zastanawia mnie czy zagral Grasshoper? bo jakos nie uslyszalem.
Remy mnie calkiem pozytywnie zaskoczyl. Set dosc monotonny, ale niektore utwory mialy kopniecie.
Wiedzialem, ze Armin bedzie musial zaczac dosc ostro i skonczyc delikatniej (zreszta zawsze tak konczy), bo taki byl timetable. No i zagral swietnie. Caly set byl energetyczny, mnostwo swiezych kawalkow i pare klasykow. Ani razu nie spojrzalem na zegarek a jak skonczyl to bylem wyj*bany jak kon po westernie i Markus mimo, ze gral swietnie (miazdzyl skillem mixowania - respect), to generalnie polowe seta przesiedzialem a potem juz poszedlem 
Armin zagral 2-3 kawalki z ostrym przytupem, ktore wryly mi sie w pamiec ale nie znam tytulow. Moze Bartek jestes w stanie pomoc i uzupelnic jakies tytuly. W srodkowej czesci seta lecialy takie bomby jak Torrent, Aria Epica (Bart Claessen rmx), Into The Light (Mac Zimms rmx), This World Is Watching Me (chyba najlepsze ID bylo wlasnie przed tym kawalkiem), Carabella itp. Byl tez nowy track Seana Tyasa (jeszcze bez nazwy chyba), ktory mozna uslyszec np na guestmixie Seana u djx2 - Questions 008. Rzeznia